Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    04. Listopad 2021. 12:29

MARELA

Zara7

Kiky 🥰

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Evo cure da se javim. Jos nije to to danas tako da u srijedu ide hospitalizacija i u cetvrtak inducirani porod. Osim ako naravno prije ne krene…

Sta je rekla doktorica? Bas mi je bila simpaticna ova danas.
    Ne otvaras se ili?

Da super je doktorica bila danas. Pa nije me uopce pogledala dole vaginalno, radila mi je ultrazvuk i plodna i sve je ok. Al posto je danas 40+5 nema vise potrebe cekati. Tako da u srijedu ujutro idem u rodiliste a cetvrtak porod. Jos mi govori doktorica ona ce bit dezurna tamo pa da se vidimo. Na ctgu nisu bas ocitani trudovi a i maleni je bio uspavan skroz jedva 5 pokreta u 20 min a nakon ctga se pokrenuo tek. Sto je tebi rekla? Taman smo se onda mimoisle, ja sam na ctg na 10 bila

Mislim da nama puštaju do 2 tjedna čak prenašanje iako mi se to čini previše, bar za prasce ko što je moj 😬

2 tj od datuma po zm ili od ultrazvuka? Ja vise ne znam koji datum da gledam😂 jer da gin u 13.tjednu nisam pitala da li se korigira termin, mozda ga ni nebi korigirao, pa bi ostala na 14.10.😅
    U Zg pustaju do 41+3.

Meni su rekli da puštaju 9 dana 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Zara7
    04. Listopad 2021. 12:32

Lisa27 👶🧸🎀

Zara7

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curkee 🥰
    Ja sam obavila pregled jutros..sve je super, otvorena 3 cm, a rodnicki dio 1 cm..cjelu noc a i sada imam bas menstrualne bolove koji su lagani ali iritantni haha bebica je procjenjena na 3180g, posteljica, protoci, plodova voda sve odlicno..
    Sjecam se da smo vec pricale o trudovima na ctg-u al nemogu pronaci..stavljam sliku 🙂https://ibb.co/pfZKHV3

Mislim da su ovo blagi pripremni trudovi tako da nešto se zagrijava kod tebe svakako 🤭💪
    Stavit ću ti sliku svog ctg-a di su trudovi bili baš pravilni i pravi za usporedbu (iako sam ih ja slabo osjetila) tako da je i to samo zagrijavanje bilo koje je prestalo 😂
    https://ibb.co/Pcyr5Qy

Uuu ovo tvoje je bas lijepo izgledalo a ne ova moja brdašca hahaha

Haha pa isto ništa od toga, džaba sve 😅
    Tako su i mene stalno pitali jel osjetim išta, a ja ništa 🙈 onda sam počela umišljat da osjetim i kad ne osjetim hahaha 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Kiky 🥰
    04. Listopad 2021. 12:32

Meni je po zm. To ce mi taman bit 41 tjedan i to je to

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Listopad 2021. 12:34

Kiky 🥰

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Evo cure da se javim. Jos nije to to danas tako da u srijedu ide hospitalizacija i u cetvrtak inducirani porod. Osim ako naravno prije ne krene…

Sta je rekla doktorica? Bas mi je bila simpaticna ova danas.
    Ne otvaras se ili?

Da super je doktorica bila danas. Pa nije me uopce pogledala dole vaginalno, radila mi je ultrazvuk i plodna i sve je ok. Al posto je danas 40+5 nema vise potrebe cekati. Tako da u srijedu ujutro idem u rodiliste a cetvrtak porod. Jos mi govori doktorica ona ce bit dezurna tamo pa da se vidimo. Na ctgu nisu bas ocitani trudovi a i maleni je bio uspavan skroz jedva 5 pokreta u 20 min a nakon ctga se pokrenuo tek. Sto je tebi rekla? Taman smo se onda mimoisle, ja sam na ctg na 10 bila

Ja sam bila negdje 9.45 gotova bas je sve nekako islo glatko 😀 doktorica je bila optimisticna misli da ce krenuti brzo ali ja ne znam vise bome jer sam se sva poremetila s tim bolovima haha narucena sam u cetvrtak opet ako se ne pokrene nesto do tad...
    Ko zna mozda smo se i vidjele u prolazu...ja sam bila sva u crnom tajice i majica...neka siva maja preko, roze tenisice i duga smeđa kosa haha

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Listopad 2021. 12:37

Zara7

Lisa27 👶🧸🎀

Zara7

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curkee 🥰
    Ja sam obavila pregled jutros..sve je super, otvorena 3 cm, a rodnicki dio 1 cm..cjelu noc a i sada imam bas menstrualne bolove koji su lagani ali iritantni haha bebica je procjenjena na 3180g, posteljica, protoci, plodova voda sve odlicno..
    Sjecam se da smo vec pricale o trudovima na ctg-u al nemogu pronaci..stavljam sliku 🙂https://ibb.co/pfZKHV3

Mislim da su ovo blagi pripremni trudovi tako da nešto se zagrijava kod tebe svakako 🤭💪
    Stavit ću ti sliku svog ctg-a di su trudovi bili baš pravilni i pravi za usporedbu (iako sam ih ja slabo osjetila) tako da je i to samo zagrijavanje bilo koje je prestalo 😂
    https://ibb.co/Pcyr5Qy

Uuu ovo tvoje je bas lijepo izgledalo a ne ova moja brdašca hahaha

Haha pa isto ništa od toga, džaba sve 😅
    Tako su i mene stalno pitali jel osjetim išta, a ja ništa 🙈 onda sam počela umišljat da osjetim i kad ne osjetim hahaha

Haha a ko zna mozda oni to ni ne namjeste dobro uvjek 😀

SweetDream15
    04. Listopad 2021. 12:42

Mateja2602 hvalaa tii, nastojat ću češće pisatii 🥰
    Sanjarka ❤️🥰

Komentirala sam jučer 2x, i danas 1x i nijedan komentar nije ostao, men se čini da me zeza malo forum 🤣

Meni se čini da sam maloprije imala bh kontrakcije, stomak mi se stvrdnio par puta i bude kao malo okrugao. Prvi put sam ih imala u 20i nekom tj, al bilo je drukčije, sad opet drukčije pa nisam sigurna jesu li one ili se beba to nekako neznam namisti 🙈  išla sam na wc danas mali milion puta na piš piš, vratila sam se ponovo u klub stalnog piškenja 🤣 (u zadnje vrime sam manje bila, al od jutros jako čestooo)  beba se gura u mjehur stalno, ginek mi je rekla u 33 tj da je beba okrenuta glavom dole. 🙈

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Kiky 🥰
    04. Listopad 2021. 13:12

Lisa  ja mislim da sam taman tako nekako bila na wcu sa onom njihovom casicom za mokracu tako da te nisam vidjela.
    Sto ste rekle cure koje ste bile na induciranom, kako uopce i izgleda inducirani? 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Listopad 2021. 13:14

Kiky 🥰

Lisaja mislim da sam taman tako nekako bila na wcu sa onom njihovom casicom za mokracu tako da te nisam vidjela.
    Sto ste rekle cure koje ste bile na induciranom, kako uopce i izgleda inducirani?

Moguce haha za iduci put moramo smislit neki znak prepoznavanja 😀

• ponosna.mama
    04. Listopad 2021. 13:29

Sanjarka hvala sta brines, bit ce to sve ok. Starija cer ima nekih pubertetskih problema pa je pocela ic u skolske psihologice, al ni ona ne zna sta da ucini pa sam cila koma radi toga 😔
    Nadam se da je ta tvoja viroza pri kraju, mogu mislit kako ti je jos i to uz sve druge stvari.
    Bila maloprije u Kika, kupila sam vrecu za spavanje, rucnik za kupanje i jos par tetri.
    Sad radim rucak i zavrsavam tortu jer su moje cure izrazile zelju da im je napravim bez ikakvog povoda 😊
    Cure koje imaju preglede danas sretno i veselim se dolasku novih bebica 💞

plavabosanka
    04. Listopad 2021. 13:33

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro cure, vidim imamo opet plodonosan vikend 😁 neka neka 🥰🥰
    Kiky , Bilja , Zaračekamo vas 🤞🤞🤞💙💙

Kako vi ostale provodite vikend? ☀️
    Mi jučer cijeli dan bili na selu u berbi 🍇🍇🍇 dobra rekreacija bome cijeli dan na nogama… vidjeti cemo hoce li danas biti bolan dan zbog toga , ali uzivali smo. Pogotovo malac pa mi je drago da smo bili 🥰

Kod mene nista posebno prijavit osim sluzi koja sad non stop izlazi iz mene….mislim da je samo takav iscjedak da je sluzni čep do sada bi valjda ispao 😂

Mateja31kako je medeni Teo 🥰🥰 kazes ljubomorna najmlađa ha? A kakva je bila u trudnoći?

Lollypopzasto carski?
    Bubicabas lijepa kilaža za porod, ma super. Takvoj nekakvoj se i ja nadam 😊
    MARELAnisam se nikako pripremala za tihi porod i pravilno disanje 😅 nisam ni jedan video pogledala, ni tečaj.
    Kao ni sada 🙄 a rekla sam da cu tečaj odslusat. Bar o dojenju… mozda ovaj tjedan
    Endzruee super odlično, tnx 😊Ivonastavila bi ja odmah robu za izlazak u kofer da mi išta vise u njega stane 😂
    Plavabosankabas ruzno iskustvo sa carskim…jel to nekakva reakcija na anesteziju ili? Sta kazu dr?
    Bitno da je proslo. Sad se mazite i pazite 💙

Rekli su da je moguće da je reakcija na anesteziju i da sam bila jako hrabra jer sam uspjela izdržati. Nisam pitala onda dokle mi je tlak pao, al se sjećam odjednom da su stali piskarat im aparati. Uglavnom inekcije se nisam bojala previše, nije čak ni bolilo strašno, al sjetila sam se onoga što je neka od vas ovdje napisala stavi si u glavu da ideš rodit i da možeš sve i to sam imala cijelo vrijeme u glavi. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.