Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    04. Listopad 2021. 17:32

Ej cure, ja obavila pregled koliko sam uspjela. Secer, tlak, kilaza, nalazi krvi i urina od zadnji put sve super.  Ultrazvuk nisam isla jer je bilo par hitnih slusajeva , 2 ili 3 carska i jos svasta nesta pa su doktore odvukli. Tako da cu kroz dva dana na ultrazvuk. 
    Ctg malo divlja 🤣
    Evo slikica https://ibb.co/D8Ps5JD
    Lisa-sretnooo 🥰

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Kiky 🥰
    04. Listopad 2021. 17:39

Lisa27 👶🧸🎀

Cure ja mislim da se kod mene nesto stvarno pocelo događat 😀 negdje od 15h me uhvatilo par kontrakcija da se nisam mohla ispravit a bome ni pričat..ne znam sta se to dogodilo na pregledu danas 😀😀😀😀

Ajde daj Boze da se nesto pokrenulo. I ja se jos nadam da ce se nesto pokrenut prije induciranoga 🤞

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Buba Bublica
    04. Listopad 2021. 18:58

Pozdrav cure, čestitam na svim novim bebicama💜💙

Kod mene su konstantno prisutni ko menstrualni bolovi razlicitog intenziteta. Zadnjih par dana mi naleti pokoja kontrakcija koja me doslovno paralizira, ne mogu pricat, disati ni pomaknuti se tako da ne znam sta ce biti kad dodu prave redovne sva priča o disanju će pasti u vodu 😂😂

Još nisam primjetila nikakvo ispadanje sluznog čepa, a bebica je zadnja dva dana poprilično mirna.
    Mislim da bi moglo uskoro biti nešto konkretno, ne znam jel me strah ili sam uzbuđena 🙆🙆🙆

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Mokosh
    04. Listopad 2021. 19:12

Ivona1505

Sanjarka i monalisa meni se sve cini da cu ja prije vas dvije terminuse moje. 😂
    Jedva cekam taj petak vec vise da saznamo kad je dan D. 😁
    I pitanje jedno, posto ja ne idem samo u TA u petak nego i kod anesteziologa jel mi treba negativan test ili covid potvrda? Da znam otici u cetvrtak na testiranje ako budem trebala.

Ovaj tjedan jos neces trebati, ali mislim da ce od iduceg tjedna traziti. Danas sam s malim bila na kontroli kod kirurga, pa nitko nista nije trazio, a i telefonski sam provjeravala, pa su rekli od iduceg tjedna... no to za iduci tjedan jos treba provjetit, nemoj me drzati za rijec.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• buhtlica34
    04. Listopad 2021. 19:30

Cure, prema stožeru samo osobe koje rade u bolnici i sustavu socijalne skrbi, te osobe koje idu na hospitalizaciju (ovo je II do sad bilo) u bolnicu trebaju imati covid potvrdu. Dakle za preglede, ambulante i slično i dalje ostaje kao do sada - naprave vam trijažu i to je to.
    Mislim,mozete li zamisliti da sve osobe koje idu na preglede u bolnicu prije toga obavljaju testiranje, pa ljudi i umiralo po cesti...
    Doduše svašta mu se čini moguće u ovom korona ludilu, ali ovo su samo mediji napuhali iako se za obične pacijente koji idu na pregled nije ništa promijenilo. 

• Veky004
    04. Listopad 2021. 19:46

Lisa27 👶🧸🎀

Veky004

Pozdrav cure,
    Prije svega da svima cestitam na bebicama 🥰
    Ja danas obavila zadnji pregled kod svog gin.
    Malac ima skoro 3 kg 😊
    Sljed tj 13.10 sam narucena u TA.
    Posto mi je kilometrazom tu negdje, odlucila sam zaobic Sv Duh, i odlucila se ipak za Zabok.

Super za dobar pregled 🥰 to ce biti veliki bebač 🥰

Sve se nekako nadam krivoj procjeni doktora 🤭

url=https://lilypie.com]

• monalisa
    04. Listopad 2021. 20:14

Kiky vidim da si pitala koja je procedura za inducirani, msm da je kod svakog individualno, u prosloj trudnoci sam isla na inducirani zbog velike bebe, 4200 je bio tjedan dana prije termina i pristala sam posto sam bila taj dan u TA vec otvorena 4cm, ali bez trudova i na kraju me zaprimili taj dan i u 11h mi ukljucili drip i potaknulo mi trudove za kojih pola sata i 14:05 sam rodila sina sa 4170g i 52cm 🙈

Mateja2602
    04. Listopad 2021. 20:48

Večer ženice drage 🙋🏼‍♀️ 
    Idem redom što sam uspjela zapamtiti pošto ste svašta pisale. 😄 
    Tracy_ malena je medena! Znači koliko kose i kakva divna put! Predivna je. 🥰🥰  Ako hoćeš imam i ja neku slikicu za masažu stopala za grčeve, pa ako želiš stavim ti je tu ? Samo mi mi napiši. Ja sam si spremila za svaki slučaj jer mi se činilo baš zgodno. I moje frendice su koristile BioGaia kapi, svaki dan, bez vitamina D3. I one su bile prezadovoljne. 
    Lady.D pa sretan ti rođendanko sa malim zakašnjenjem! 🤩🥳🎉🧁🥂🍬 Neka je sretno i veselo! Puno zdravlja i sreće i svega onoga šta si sama možeš poželjeti. Neka je maleni uskoro u tvom naručju. 🤱🏼🥰 Tvoja i torta od Johnny izgleda mrak! Baš bi rado omastila brk sa vašim torticama. Mljac mljac. 🤤🤤 
    Lisa27 sretno tiiii!! 💪🏻🍀🥳 Neka je to to i neka se pokrenulo. Želim ti da uskoro držiš svoju malenu bebolinu. 🤱🏼❤️ 
    Kiky sretno i tebi na induciranom! Ali možda se nešto i pokrene u međuvremenu. 💪🏻😉 
    Idemo curkeee!! 🥳🎉💪🏻 i idemo bebice! 🤩🥳💪🏻 
    Buhtlica34 i ja sam se danas naručila za pregled u TA Sv. Duh. Mogle bi se i nas dvije vidjeti. Možda dobijemo termin slični dan i u slično vrijeme. Baš javi kad su te naručili. 😉 Pa da si mahnemo. 🤗 
    SweetDream15 i ja sam počela učestalo ići piškiti. Moguće da se tijelo priprema na porod. 😄 
    ————————-
    Evo i mog izvještaja sa pregleda danas. Nije bilo moje ginekologice, a ovo je trebao biti zadnji pregled obzirom da krećem u TA. Ugl. jako sam razočarana sa doktorom koji je danas bio jer je toliko bio bezvezan pregled da je to čudo jedno. Zatvorena sam (gledao me vaginalno i zabio prste kao da sam kod mesara bila). 😵‍💫 Malecka ima 2.500 grama. Aktivna je, mjere valjda odgovaraju (nije mi ništa rekao) nego mi piše u knjižici samo kao da su mjere za 36. tt. I odradio je bris za streptokok i sad čekam nalaz koji će biti gotov u srijedu. 
    Toliko od mene. Malo sam odužila ali ne zamjerite mi. 😄

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    04. Listopad 2021. 20:51

I da, zaboravila sam najvažnije sa današnjeg pregleda. Bebolina je smjestila glavicu u porođajni kanal, mislim da se fino pripremila i naciljala izlaz. 🥳🥳  

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

little baby
    04. Listopad 2021. 21:24

Pozdrav curke,u debelom sam zaostatku vec neko vrijeme🤦‍♀️ Mala je prosli tjedan u vrticu pokupila usi,plakala sam od muke kad sam vidjela. Kosa do pola leda,duga,gustaaa😭 sva sreca ajde na vrijeme sam ocito skuzila ali svejedno posla oko toga za izludit. Satima smo sjedile,satimaaaa. Nisam mogla hodat koliko me od tog sjedenja i polozaja sve bolilo,u subotu ujutro morala popit lupocet da me malo pusti i da dodem sebi od bolova. Peri sve,skidaj svaki dan posteljinu njenu,sve deke poplone,plisance ajme majko za izludit zene mojeee😭 i danas kad sam mislila da je kraj nadem jos par gnjidica koje su mi valjda promakle🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😱 i sad sam zivcana ajme meni,doduse sutra trebamo jos jednom kosu s onim samponom oprat ali svejedno. Bas sam bjesna evo jer kazu da se tih gnjida bas tesko rijesit. Kad mislis da si sve povadio ugledas tu jednu minijaturnu😵😵😵😵😵
    Joj zene mojeee😭

Jedva cekam pregled u petak da vidim kakvo je stanje dole i da vidim kako je malac u busi. To me bas veseli,i sto cu rodit najkasnije za 3 tjedna ako sam ne krene. Jer indukcija ce biti tako oko 39tjedna🙏💙
    Nadam se da cu uspjet pohvatat zaostatke😘

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.