Cure jer znate nekog ili netko iz grupe ima da je rodio oko 36 tjedna trudnoce i da li je sve bilo uredu🙁 jako me strah uranjenog porodaa danas na pregledu otvorena 3 prsta kaze ginekologica da se beba skroz spustila i da bi mogla svakog casa rodit ali me nece slat u bolnicu kaze kolko.god mogu da izdrzim doma, mislim naravno ako bude kakvih komplikacija da odem odma, meni je stvarno super nista me neboli neznam ni sama kako sam se tolko otvorilaa, nisam imala ni one lazne trudove niti jednom nista sve normalno… bas sam u brizi oce bit s bebicom sve okej ako se tako ranije rodi i hoce li sve bit razvijenoo😔
Koliko si točno trudna?
Imamo u grupi bebice rođene i ranije i sve je apsolutno u redu proslo. To je već skoro termin, nemoj se brinuti.
Isto tako otvorenost sama po sebi ne znači da ćeš i rodit odmah..dok god nema trudova i vodenjak je u komadu sve je ok.
Miruj do 37tt da budes mirna. Al u svakom slučaju sigurna sam da će sve biti u redu ♥️
Ja sam otvorena 4cm od 36. tj, pa je tj dana nakon bio isti nalaz...tak da, otvorenost ne mora znaciti bas nista 😄.
Ali to su vec ok tjedni, malo samo primirit ako te frka i kada god dodje, biti ce to okej🤗
Johnny nego što, ja sam već prošla sve faze, sad sam u fazi ma odmaraj i spavaj, doći će kad tad 😂
Kiky držim fige da se i samo pokrene, al svakako nam Andro brzo brzo stiže 💪💪
Lisa opaaaa! 😍😍 Daj me podsjeti, ti na prošlom pregledu nisi bila uopće otvorena ili? Kad je to bilo?
Ja sam na 1 prstu bila prekjučer, vidjet ćemo sutra jel se išta promijenilo. Jesi osjetila ikako to otvaranje?
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Evo cure da se javim. Jos nije to to danas tako da u srijedu ide hospitalizacija i u cetvrtak inducirani porod. Osim ako naravno prije ne krene…
Sta je rekla doktorica? Bas mi je bila simpaticna ova danas.
Ne otvaras se ili?
Da super je doktorica bila danas. Pa nije me uopce pogledala dole vaginalno, radila mi je ultrazvuk i plodna i sve je ok. Al posto je danas 40+5 nema vise potrebe cekati. Tako da u srijedu ujutro idem u rodiliste a cetvrtak porod. Jos mi govori doktorica ona ce bit dezurna tamo pa da se vidimo. Na ctgu nisu bas ocitani trudovi a i maleni je bio uspavan skroz jedva 5 pokreta u 20 min a nakon ctga se pokrenuo tek. Sto je tebi rekla? Taman smo se onda mimoisle, ja sam na ctg na 10 bila
Mislim da nama puštaju do 2 tjedna čak prenašanje iako mi se to čini previše, bar za prasce ko što je moj 😬
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Evo cure da se javim. Jos nije to to danas tako da u srijedu ide hospitalizacija i u cetvrtak inducirani porod. Osim ako naravno prije ne krene…
Ne otvaras se ili?
Da super je doktorica bila danas. Pa nije me uopce pogledala dole vaginalno, radila mi je ultrazvuk i plodna i sve je ok. Al posto je danas 40+5 nema vise potrebe cekati. Tako da u srijedu ujutro idem u rodiliste a cetvrtak porod. Jos mi govori doktorica ona ce bit dezurna tamo pa da se vidimo. Na ctgu nisu bas ocitani trudovi a i maleni je bio uspavan skroz jedva 5 pokreta u 20 min a nakon ctga se pokrenuo tek. Sto je tebi rekla? Taman smo se onda mimoisle, ja sam na ctg na 10 bila
Mislim da nama puštaju do 2 tjedna čak prenašanje iako mi se to čini previše, bar za prasce ko što je moj 😬
A i moj je procjenjen na 3800g 😰😰😰😰 a mozda ima i vise a ja sitna
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni od jucer sve nekako cudno, naspavala se prek 10h bez buđenja, pojela normalan obrok bez zgaravice, trbuh kao da je malo nize, dole pritisak, danas koda bu mi sve poispadalo i mali se rita ko lud, rebra ce mi izbit. I btw...ne stanu mi sve te pelenarije i potrepstine za bolnicu u manji kofer na kotace😂morat cu u neku torbu preslit - danas po mogucnosti😅😅.
Sutra u podne mi je pregled, pa me sve prpa kaj ce mi reci, sam da ne bude, oooo, pa vi ste vec na 7cm, ostajete na indukciji 🙃🙃🙃😬😬
Ne otvaras se ili?
2 tj od datuma po zm ili od ultrazvuka? Ja vise ne znam koji datum da gledam😂 jer da gin u 13.tjednu nisam pitala da li se korigira termin, mozda ga ni nebi korigirao, pa bi ostala na 14.10.😅
U Zg pustaju do 41+3.
Jutro curkee 🥰
Ja sam obavila pregled jutros..sve je super, otvorena 3 cm, a rodnicki dio 1 cm..cjelu noc a i sada imam bas menstrualne bolove koji su lagani ali iritantni haha bebica je procjenjena na 3180g, posteljica, protoci, plodova voda sve odlicno..
Sjecam se da smo vec pricale o trudovima na ctg-u al nemogu pronaci..stavljam sliku 🙂https://ibb.co/pfZKHV3
Mislim da su ovo blagi pripremni trudovi tako da nešto se zagrijava kod tebe svakako 🤭💪
Stavit ću ti sliku svog ctg-a di su trudovi bili baš pravilni i pravi za usporedbu (iako sam ih ja slabo osjetila) tako da je i to samo zagrijavanje bilo koje je prestalo 😂
https://ibb.co/Pcyr5Qy
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Johnny nego što, ja sam već prošla sve faze, sad sam u fazi ma odmaraj i spavaj, doći će kad tad 😂
Kiky držim fige da se i samo pokrene, al svakako nam Andro brzo brzo stiže 💪💪
Lisa opaaaa! 😍😍 Daj me podsjeti, ti na prošlom pregledu nisi bila uopće otvorena ili? Kad je to bilo?
Ja sam na 1 prstu bila prekjučer, vidjet ćemo sutra jel se išta promijenilo. Jesi osjetila ikako to otvaranje?
Ja sam imala pregled kod moje gin prije 12 dana i bila sam zatvorena skroz, ne znam vise sta osjecam haha, pitala je sestra na ctgu da li osjetim lagane napone...a ja osjetim svasta nesto ali ne raspoznajem 😀 ti menstrualni bolovi koji me drze od sinoc su bas konstantni 😕
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutro curkee 🥰
Ja sam obavila pregled jutros..sve je super, otvorena 3 cm, a rodnicki dio 1 cm..cjelu noc a i sada imam bas menstrualne bolove koji su lagani ali iritantni haha bebica je procjenjena na 3180g, posteljica, protoci, plodova voda sve odlicno..
Sjecam se da smo vec pricale o trudovima na ctg-u al nemogu pronaci..stavljam sliku 🙂https://ibb.co/pfZKHV3
Mislim da su ovo blagi pripremni trudovi tako da nešto se zagrijava kod tebe svakako 🤭💪
Stavit ću ti sliku svog ctg-a di su trudovi bili baš pravilni i pravi za usporedbu (iako sam ih ja slabo osjetila) tako da je i to samo zagrijavanje bilo koje je prestalo 😂
https://ibb.co/Pcyr5Qy
Uuu ovo tvoje je bas lijepo izgledalo a ne ova moja brdašca hahaha
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ne otvaras se ili?
2 tj od datuma po zm ili od ultrazvuka? Ja vise ne znam koji datum da gledam😂 jer da gin u 13.tjednu nisam pitala da li se korigira termin, mozda ga ni nebi korigirao, pa bi ostala na 14.10.😅
U Zg pustaju do 41+3.
Po zm!! Meni je ista situacija, datum po zm 1.10., a po uzv 24.9. bio 😅 i onda su mi sad rekli da gledaju po zm jer je odstupanje od tih tjedan dana bilo vidljivo tek na uzv sa 12 tjedana što se ne smatra relevantnim nego jedino ako je i na ranijim uzv-ima bilo odstupanje onda je to baš pravi korigirani datum.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji