Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LeaM
    04. Listopad 2021. 11:25

Lela🍀

I da zaboravila sam napisat da mi.je doktorica zabranila masazu medjice jer misli da sam se od tog i otvorila tako brzo tako da eto curke koje zele da pokrenu nesto mozda masaza medjice pomogne

Je, meni je doula rekla da s masažom pričekam do 36. tt. I taman planiram danas početi jer sam već 35+3. To su nam lijepi tjedni i to je skoro u terminu tako da ne brini 😘 ako i sada rodiš beba će biti ok. 

Ivona1505
    04. Listopad 2021. 11:35

Sanjarka i monalisa meni se sve cini da cu ja prije vas dvije terminuse moje. 😂
    Jedva cekam taj petak vec vise da saznamo kad je dan D. 😁
    I pitanje jedno, posto ja ne idem samo u TA u petak nego i kod anesteziologa jel mi treba negativan test ili covid potvrda? Da znam otici u cetvrtak na testiranje ako budem trebala. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Zara7
    04. Listopad 2021. 11:43

Jutro cure 🤗
    Ja sam odspavala 12 sati u komadu 🙈 dočekalo me 10 propuštenih poziva haha, svi se ponadali da se Jakov aktivirao, a mi samo spavali 😅🙈
    Sanjarka čekamo čekamo al nikako dočekat 😅 Andro će nam prije sigurno 🤗
    Nadam se da će ti brzo proć glupa prehlada, sačekat će Lukica da prođe pa da onda dođe u miru 💪🥰 
    Nadam se plodonosnom tjednu pred nama, ajmo curkeee 🤗🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• monalisa
    04. Listopad 2021. 11:45

Ivona1505

Sanjarka i monalisa meni se sve cini da cu ja prije vas dvije terminuse moje. 😂
    Jedva cekam taj petak vec vise da saznamo kad je dan D. 😁
    I pitanje jedno, posto ja ne idem samo u TA u petak nego i kod anesteziologa jel mi treba negativan test ili covid potvrda? Da znam otici u cetvrtak na testiranje ako budem trebala.

A dobro ti ides na dogovoren carski tak da ti sigurno neces do termina i budes znala unaprijed, a kod nas se nikad ne zna 🙈

Zara7
    04. Listopad 2021. 11:48

Lady D sretan roooockas!!! 🥳🥳 nadam se da će te mali poklončić u drobu počastit dobro prospavanom noći i minimalnim trudničkim tegobama 🙊 
    Torte vam objema izgledaju top Johnny 🤤🤤

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Johnny
    04. Listopad 2021. 11:50

Zara7

Jutro cure 🤗
    Ja sam odspavala 12 sati u komadu 🙈 dočekalo me 10 propuštenih poziva haha, svi se ponadali da se Jakov aktivirao, a mi samo spavali 😅🙈
    Sanjarka čekamo čekamo al nikako dočekat 😅 Andro će nam prije sigurno 🤗
    Nadam se da će ti brzo proć glupa prehlada, sačekat će Lukica da prođe pa da onda dođe u miru 💪🥰
    Nadam se plodonosnom tjednu pred nama, ajmo curkeee 🤗🤗

Baš si me nasmijala, zvučiš ko ja, treba sad odmarati i napuniti baterije dok još možemo 😊

13.11. 🥰👶🏼💙

Kiky 🥰
    04. Listopad 2021. 11:53

Evo cure da se javim. Jos nije to to danas tako da u srijedu ide hospitalizacija i u cetvrtak inducirani porod. Osim ako naravno prije ne krene...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Listopad 2021. 12:00

Jutro curkee 🥰
    Ja sam obavila pregled jutros..sve je super, otvorena 3 cm, a rodnicki dio 1 cm..cjelu noc a i sada imam bas menstrualne bolove koji su lagani ali iritantni haha bebica je procjenjena na 3180g, posteljica, protoci, plodova voda sve odlicno..
    Sjecam se da smo vec pricale o trudovima na ctg-u al nemogu pronaci..stavljam sliku 🙂 https://ibb.co/pfZKHV3

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Listopad 2021. 12:08

Kiky 🥰

Evo cure da se javim. Jos nije to to danas tako da u srijedu ide hospitalizacija i u cetvrtak inducirani porod. Osim ako naravno prije ne krene…

Sta je rekla doktorica? Bas mi je bila simpaticna ova danas.
    Ne otvaras se ili?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Kiky 🥰
    04. Listopad 2021. 12:13

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Evo cure da se javim. Jos nije to to danas tako da u srijedu ide hospitalizacija i u cetvrtak inducirani porod. Osim ako naravno prije ne krene…

Sta je rekla doktorica? Bas mi je bila simpaticna ova danas.
    Ne otvaras se ili?

Da super je doktorica bila danas. Pa nije me uopce pogledala dole vaginalno, radila mi je ultrazvuk i plodna i sve je ok. Al posto je danas 40+5 nema vise potrebe cekati. Tako da u srijedu ujutro idem u rodiliste a cetvrtak porod. Jos mi govori doktorica ona ce bit dezurna tamo pa da se vidimo. Na ctgu nisu bas ocitani trudovi a i maleni je bio uspavan skroz jedva 5 pokreta u 20 min a nakon ctga se pokrenuo tek. Sto je tebi rekla? Taman smo se onda mimoisle, ja sam na ctg na 10 bila

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.