Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pmak
    04. Listopad 2021. 14:50

Pozdrav,
    zna li tko, s obzirom na covifd putovnice, kako na Mekuru / Vuk Vrhovcu tretiraju nas trudnice koje dolaze na UZV odnosno u labos?
    Ja sam preboljela koronu prije 10 mjeseci, imam jos dosta visok titar antitijela (makar se to ne gleda, kako čujem), a kako sam  ostala trudna putem postupka potpomognute oplodnje, zbog pojačanog rzika od tromboze nisam se cijepila.
    Hvala svima na odgovoru..

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• buhtlica34
    04. Listopad 2021. 14:54

Hello curke!
    Ja sam pročitala sve zaostakte tijekom vožnje tramvajem, i sve što sam mislila komentirati sam zaboravila 🤦‍♀️
    Mislim da sam samo Lady D upamtila rođendan, pa sretan ti rođoš od srca 💖🌹
    Moj pregled je prošao super, Mila nam ima 2600g, oko 47 cm i baš je prava bebara, doktorica je sa svim zadovoljna skroz 🥰
    Ja se ovaj tjedan prijavljujem u TA na Sv. Duh, tamo bi mi trebali raditi i taj bris na streptokok (tako mi je sestra rekla), i to je to.
    Ja sam inače skroz zabetonirana dole, biće ću rodit u 43. Tjednu ahahahaah🤪

• LeaM
    04. Listopad 2021. 14:54

Pmak

Pozdrav,
    zna li tko, s obzirom na covifd putovnice, kako na Mekuru / Vuk Vrhovcu tretiraju nas trudnice koje dolaze na UZV odnosno u labos?
    Ja sam preboljela koronu prije 10 mjeseci, imam jos dosta visok titar antitijela (makar se to ne gleda, kako čujem), a kako sam ostala trudna putem postupka potpomognute oplodnje, zbog pojačanog rzika od tromboze nisam se cijepila.

Ja sam danas išla na laboratorij na Vuk Vrhovac. Ne traže nikoga Covid potvrde. Niti trudnice niti druge pacijente. 

• buhtlica34
    04. Listopad 2021. 14:57

E da, pošto me zadnjih par dana malo muči stolica, doktorica mi je preporučila da uzmem nešto što se zove Redovita vrećice i pije se 1-3 puta dnevno, ili ako mi to ne pomogne onda Regulino 1 vrećicu dnevno. Pa evo muž će mi to danas kupiti pa ću sutra probati.. Iako danas jedem japrak za ručak pa se nadam da će mi raštika pomoći da ne moram piti nikakve pripravke.. 

• Pmak
    04. Listopad 2021. 15:13

LeaM

Pmak

Pozdrav,
    Ja sam preboljela koronu prije 10 mjeseci, imam jos dosta visok titar antitijela (makar se to ne gleda, kako čujem), a kako sam ostala trudna putem postupka potpomognute oplodnje, zbog pojačanog rzika od tromboze nisam se cijepila.

Ja sam danas išla na laboratorij na Vuk Vrhovac. Ne traže nikoga Covid potvrde. Niti trudnice niti druge pacijente.

hvala puno na informaciji

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• Veky004
    04. Listopad 2021. 16:18

Pozdrav cure,
    Prije svega da svima cestitam na bebicama 🥰
    Ja danas obavila zadnji pregled kod svog gin.
    Malac ima skoro 3 kg 😊
    Sljed tj 13.10 sam narucena u TA.
    Posto mi je kilometrazom tu negdje, odlucila sam zaobic Sv Duh, i odlucila se ipak za Zabok.

url=https://lilypie.com]

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Listopad 2021. 17:04

Cure ja mislim da se kod mene nesto stvarno pocelo događat 😀 negdje od 15h me uhvatilo par kontrakcija da se nisam mohla ispravit a bome ni pričat..ne znam sta se to dogodilo na pregledu danas 😀😀😀😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Listopad 2021. 17:07

Veky004

Pozdrav cure,
    Prije svega da svima cestitam na bebicama 🥰
    Ja danas obavila zadnji pregled kod svog gin.
    Malac ima skoro 3 kg 😊
    Sljed tj 13.10 sam narucena u TA.
    Posto mi je kilometrazom tu negdje, odlucila sam zaobic Sv Duh, i odlucila se ipak za Zabok.

Super za dobar pregled 🥰 to ce biti veliki bebač 🥰

Zara7
    04. Listopad 2021. 17:13

Lisa27 👶🧸🎀

Cure ja mislim da se kod mene nesto stvarno pocelo događat 😀 negdje od 15h me uhvatilo par kontrakcija da se nisam mohla ispravit a bome ni pričat..ne znam sta se to dogodilo na pregledu danas 😀😀😀😀

Ajme Lisaaaaa 😍 super, samo hrabro!!! 💪💪

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Listopad 2021. 17:16

Zara7

Lisa27 👶🧸🎀

Ajme Lisaaaaa 😍 super, samo hrabro!!! 💪💪

Ja se nadam da je to to 😀 javim se ako zavrsim u rodilištu 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.