Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    04. Listopad 2021. 22:08

buhtlica34

Cure, prema stožeru samo osobe koje rade u bolnici i sustavu socijalne skrbi, te osobe koje idu na hospitalizaciju (ovo je II do sad bilo) u bolnicu trebaju imati covid potvrdu. Dakle za preglede, ambulante i slično i dalje ostaje kao do sada - naprave vam trijažu i to je to.
    Mislim,mozete li zamisliti da sve osobe koje idu na preglede u bolnicu prije toga obavljaju testiranje, pa ljudi i umiralo po cesti…
    Doduše svašta mu se čini moguće u ovom korona ludilu, ali ovo su samo mediji napuhali iako se za obične pacijente koji idu na pregled nije ništa promijenilo.

Čudi me da se kod nas nisu već počeli "snalaziti" za potvrde o cjepljenju...🤭
    -inače to je još ok ako je tu tako te vrijede odredjena pravila  ali bez prisile ucjene i uskracivanja zdravstvene pomoci bilo kome. 
    Ovdje recimo od 11.10. Brzi testovi 40 €, pcr do 130€( kako gdje i zašto), 
    Te troskovi za ne cjepljene za bazi familije 300-400€...
    Opci haos.
    ......
    Cure kojima se nešto pokrenulo ili koje žele da se što prije pokrene, a u terminu su 🤞🤞🍀.
    Čestitam uredne današnje pregelde. 
    Ponosna mama voljela bih ako zelis da definiras problem, pokusala bih pomoći ako mogu. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Kiky 🥰
    04. Listopad 2021. 23:09

Monalisa Hvala na podjeljenom iskustvu. Ja se isto nadam nekakonda ce to brzo ici i da se necemo ni ja ni bebica puno muciti ali kao sto kazes sve je to individualno.
    Psihicki sam spremna tako da mislim da je to najbitnije.
    Evo za trudnice koje jos cekaju porod, jedna molitva, meni ako nista malo za psihu pomogne, umiri me
    https://ibb.co/gP7gKxS

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

SweetDream15
    04. Listopad 2021. 23:10

Mateja2602

Večer ženice drage 🙋🏼‍♀️
    Idem redom što sam uspjela zapamtiti pošto ste svašta pisale. 😄
    Tracy_ malena je medena! Znači koliko kose i kakva divna put! Predivna je. 🥰🥰 Ako hoćeš imam i ja neku slikicu za masažu stopala za grčeve, pa ako želiš stavim ti je tu ? Samo mi mi napiši. Ja sam si spremila za svaki slučaj jer mi se činilo baš zgodno. I moje frendice su koristile BioGaia kapi, svaki dan, bez vitamina D3. I one su bile prezadovoljne.
    Lady.D pa sretan ti rođendanko sa malim zakašnjenjem! 🤩🥳🎉🧁🥂🍬 Neka je sretno i veselo! Puno zdravlja i sreće i svega onoga šta si sama možeš poželjeti. Neka je maleni uskoro u tvom naručju. 🤱🏼🥰 Tvoja i torta od Johnny izgleda mrak! Baš bi rado omastila brk sa vašim torticama. Mljac mljac. 🤤🤤
    Lisa27 sretno tiiii!! 💪🏻🍀🥳 Neka je to to i neka se pokrenulo. Želim ti da uskoro držiš svoju malenu bebolinu. 🤱🏼❤️
    Kiky sretno i tebi na induciranom! Ali možda se nešto i pokrene u međuvremenu. 💪🏻😉
    Idemo curkeee!! 🥳🎉💪🏻 i idemo bebice! 🤩🥳💪🏻
    Buhtlica34 i ja sam se danas naručila za pregled u TA Sv. Duh. Mogle bi se i nas dvije vidjeti. Možda dobijemo termin slični dan i u slično vrijeme. Baš javi kad su te naručili. 😉 Pa da si mahnemo. 🤗
    SweetDream15 i ja sam počela učestalo ići piškiti. Moguće da se tijelo priprema na porod. 😄
    ————————-
    Evo i mog izvještaja sa pregleda danas. Nije bilo moje ginekologice, a ovo je trebao biti zadnji pregled obzirom da krećem u TA. Ugl. jako sam razočarana sa doktorom koji je danas bio jer je toliko bio bezvezan pregled da je to čudo jedno. Zatvorena sam (gledao me vaginalno i zabio prste kao da sam kod mesara bila). 😵‍💫 Malecka ima 2.500 grama. Aktivna je, mjere valjda odgovaraju (nije mi ništa rekao) nego mi piše u knjižici samo kao da su mjere za 36. tt. I odradio je bris za streptokok i sad čekam nalaz koji će biti gotov u srijedu.
    Toliko od mene. Malo sam odužila ali ne zamjerite mi. 😄

Baš kad sam taman konačno mogla spavat u komadu ono se priprema🤣 čudan filing em mi malo malo tvrd stomak, em piškim baš češće nego do sad i pritisak u mjehuru samo takav, kao da me prisiče nekad. 🙈

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    05. Listopad 2021. 00:34

Cure ja rodila sinoc u 20.57 🥰 sve super proslo u 2h, ekspresno se otvorila, bolilo jebeno kad tako moram rec, zakasnila na epiduralnu 😆
    Bebica 3400g i 50 cm 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Tracy_
    05. Listopad 2021. 00:56

Lisa27 👶🧸🎀

Cure ja rodila sinoc u 20.57 🥰 sve super proslo u 2h, ekspresno se otvorila, bolilo jebeno kad tako moram rec, zakasnila na epiduralnu 😆
    Bebica 3400g i 50 cm 🙂

Čestitam!!!! 💪🏻🌺🍼❤️

Tracy_
    05. Listopad 2021. 00:58

Mateja2602

Večer ženice drage 🙋🏼‍♀️
    Idem redom što sam uspjela zapamtiti pošto ste svašta pisale. 😄
    Tracy_ malena je medena! Znači koliko kose i kakva divna put! Predivna je. 🥰🥰 Ako hoćeš imam i ja neku slikicu za masažu stopala za grčeve, pa ako želiš stavim ti je tu ? Samo mi mi napiši. Ja sam si spremila za svaki slučaj jer mi se činilo baš zgodno. I moje frendice su koristile BioGaia kapi, svaki dan, bez vitamina D3. I one su bile prezadovoljne.
    Lady.D pa sretan ti rođendanko sa malim zakašnjenjem! 🤩🥳🎉🧁🥂🍬 Neka je sretno i veselo! Puno zdravlja i sreće i svega onoga šta si sama možeš poželjeti. Neka je maleni uskoro u tvom naručju. 🤱🏼🥰 Tvoja i torta od Johnny izgleda mrak! Baš bi rado omastila brk sa vašim torticama. Mljac mljac. 🤤🤤
    Lisa27 sretno tiiii!! 💪🏻🍀🥳 Neka je to to i neka se pokrenulo. Želim ti da uskoro držiš svoju malenu bebolinu. 🤱🏼❤️
    Kiky sretno i tebi na induciranom! Ali možda se nešto i pokrene u međuvremenu. 💪🏻😉
    Idemo curkeee!! 🥳🎉💪🏻 i idemo bebice! 🤩🥳💪🏻
    Buhtlica34 i ja sam se danas naručila za pregled u TA Sv. Duh. Mogle bi se i nas dvije vidjeti. Možda dobijemo termin slični dan i u slično vrijeme. Baš javi kad su te naručili. 😉 Pa da si mahnemo. 🤗
    SweetDream15 i ja sam počela učestalo ići piškiti. Moguće da se tijelo priprema na porod. 😄
    ————————-
    Evo i mog izvještaja sa pregleda danas. Nije bilo moje ginekologice, a ovo je trebao biti zadnji pregled obzirom da krećem u TA. Ugl. jako sam razočarana sa doktorom koji je danas bio jer je toliko bio bezvezan pregled da je to čudo jedno. Zatvorena sam (gledao me vaginalno i zabio prste kao da sam kod mesara bila). 😵‍💫 Malecka ima 2.500 grama. Aktivna je, mjere valjda odgovaraju (nije mi ništa rekao) nego mi piše u knjižici samo kao da su mjere za 36. tt. I odradio je bris za streptokok i sad čekam nalaz koji će biti gotov u srijedu.
    Toliko od mene. Malo sam odužila ali ne zamjerite mi. 😄

Može može, pls pošalji!
    Meni preporuka za K1D3 stoji u otpusnom pismu plus patronažna je spomenila... Nisam znala da se može preskočiti davati, kao samo ako su grčevi prejaki u dogovoru s pedijatron. BioGaia je svakako na meniju, počinjemo za 3 dana!

bubica_0706
    05. Listopad 2021. 02:26

Cure samo da javim da sam rodila jucer u 8:38 malu crnokosu cupavicu tesku 3180 gr i dugacku 50 cm. 🥰 ❤️

Vodenjak mi je pukao u 3:00, dosla sam u bolnicu 6 cm otvorena i bez trudova. Do 8:00 sam bila otvorena 10 cm s trudovima za porod. Epiduralnu nisam dobila jer su svi boksevi bili puni i bila sam u predradaoni prakticki do izgona. Tek pred izgon se jedan boks oslobodio pa su muza pustili na sam finis, ali za epiduralnu je tad bilo kasno.
    .
    Mi smo obje dobro, cijeli dan se mazimo. 😍 Mucimo se jos malo s cicanjem i mene dosta boli rez jer su mi radili epiziotomiju, ali najbitnije je da je sve dobro zavrsilo. 💙

bubica_0706
    05. Listopad 2021. 02:32

Citam vas cure kad malo dodem k sebi. 😊
    Svima koje su u meduvremenu rodile cestitam, a onima kod kojih se nesto pokrenulo sretno! 🤗💜

Love2021
    05. Listopad 2021. 05:09

Lisa i Bubica čestitam ❤️ Imale ste baš brze i dobre porode, lijepo je to za pročitati 🤗 Brz oporavak vam želim i puno maženja s bebicama. 😍

Lisa27 👶🧸🎀
    05. Listopad 2021. 05:22

bubica_0706

Cure samo da javim da sam rodila jucer u 8:38 malu crnokosu cupavicu tesku 3180 gr i dugacku 50 cm. 🥰 ❤️
    .
    Vodenjak mi je pukao u 3:00, dosla sam u bolnicu 6 cm otvorena i bez trudova. Do 8:00 sam bila otvorena 10 cm s trudovima za porod. Epiduralnu nisam dobila jer su svi boksevi bili puni i bila sam u predradaoni prakticki do izgona. Tek pred izgon se jedan boks oslobodio pa su muza pustili na sam finis, ali za epiduralnu je tad bilo kasno.
    .
    Mi smo obje dobro, cijeli dan se mazimo. 😍 Mucimo se jos malo s cicanjem i mene dosta boli rez jer su mi radili epiziotomiju, ali najbitnije je da je sve dobro zavrsilo. 💙

Čestitammmm 🥰 rodile smo isti dan ❤ brz oporavak ti zelim! 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.