Evo da se i ja pohvalim svojom tortom, dečku je bio rođendan jučer sve se pojelo ☺️https://ibb.co/56VgQTH
Lela, to je praktički već ulazak u termin i ako beba napreduje dobro ne bi trebalo biti problema. Ja sam se isto počela otvarati i beba je jako nisko u zdjelici, na zadnjem pregledu s 32 tjedna je rekla doktorica nek izdržim još 3 tjedna i da bude onda sve u redu, eto mene bez promjena, trudova i dalje čekam pregled u petak pa da vidimo. To su već sve prave bebe i ne bi trebalo biti problema, a vjerujem da pošto nemaš nikakvih trudova i vodenjak je cijeli ne bi trebalo krenuti do ulaska u termin
😋😋😋😋🤩🤩🤩 Sretan rođendan dečku 🙌🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Johnny torta izgleda prefino 👌👌👌 jos je netko radio tortu al se vise ne sjecam obadvije izgledaju predobro 😄
Lela ako si pratila moju situaciju onda znas kakve su bile prognoze i rekli su mi da barem izdrzi bebica do 35 punih tjedana da nece bit problema ako se bude morala prije roditi, pa evo izgurale smo i do termina, tak da mislim ako i krene porod da bude sve oke jer imamo u grupi mame koje su i prije rodile pa je sve oke, ovisno o stanju bebe mozda bude dan dva u toplom kreveticu ili inkubatoru, ali sve u svemu nebi trebalo biti problema, samo miruj i bude sve dobro, sretno ❤❤

Sanjarka sad stvarno mogu odahnut jer uz sve prognoze zadnjih 2mj eto i mi dogurale do termina, uvijek si mislim koja ce od nas dvije prije rodit posto smo terminuse sa par dana razlike 🙈😅
Mislim da ces ti. Baby L. je jos jako visoko i glavom nije ni naciljao izlaz a kamoli da radi pritisak na cerviks 😁
Krenule su kladionice doma 😂 od 17. Do 23..mi prognoziraju razne datume. Očito nitko ne vjeruje da cu prije a ni ja sama jer sam se kladila na 21.10 tj sam termin 😁
Haha moze bit da bude tak jer se bebica vec sada skroz spustila i samo je pitanje dana kad ce cerviks popustit i ja se krenut otvarat 🙈 meni svi prognoziraju oko 15.10. 😅 da reko haha kao da to ide po narudzbi 😂

Čekamo Jakova i Andru da zaključimo Rujan 🙌💪👏🥰💙💜
Ovotjedne terminuše Lisa, Mimica, Jackie, Bubica, Buba Bublica sretno cure, nestrpljivo s vama čekamo da se pokrene 🤩🥰🤩🥰🤩
Orhideja i SamoMalo jel sutra dan D? Spremne? 🙌💪👏
Jooj 🙈🙈 kod nas nikakvih naznaka da bi se uskoro nešto pokrenulo. Jučer na pregledu otvorena 1 prst.
Dali su mi nalaz druge trudnice, pa ne znam šta su još napisali haha a toliko mi je zabila ruku da sam cijeli dan krvarila pomalo 🤨
Sutra opet pregled u TA.
Odustala sam od nekog velikog vježbanja, kontam izići će kad mu bude vrijeme 😃😃 jedino se prošetamo. To mi dobro dođe 😊
-
Čestitke svima na bebicama, da su žive i zdrave 💫🎉❤ i sretno svima kod kojih se nešto pokreće 🍀 i mojim ovotjednim terminušama da i kod nas krene 🙈🙈🍀

Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cure jer znate nekog ili netko iz grupe ima da je rodio oko 36 tjedna trudnoce i da li je sve bilo uredu🙁 jako me strah uranjenog porodaa danas na pregledu otvorena 3 prsta kaze ginekologica da se beba skroz spustila i da bi mogla svakog casa rodit ali me nece slat u bolnicu kaze kolko.god mogu da izdrzim doma, mislim naravno ako bude kakvih komplikacija da odem odma, meni je stvarno super nista me neboli neznam ni sama kako sam se tolko otvorilaa, nisam imala ni one lazne trudove niti jednom nista sve normalno… bas sam u brizi oce bit s bebicom sve okej ako se tako ranije rodi i hoce li sve bit razvijenoo😔
Lela ja sam bila na mirovanju od 20-od do 33 tjedna kad mi je dokt dopustio kretanje. Sad sam 35 i najavio je da cu s 35 prestat s Utrogestanom jer ako se nesto i dogodi da je to ok.. tako da bez panike... mislim da ne bi smjelo bit problema
Jutro curke, kod mene se sve smirilo, nema više kontrakcija, tu i tamo nešto zaboli 🤷♀️
Danas sam odlučila radit generalku u kuhinji, još malo i dolazi svekrva pa mora sve bit cakum pakum 🤣🤣
Super se osjećam, ko da nisam trudna, jedino navečer kad legnem bole me noge, jedva čekam pregled u petak i da moja mala prasica stigne, baš smo već postali nestrpljivi muž i ja 🥰🥰

🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Hvala vam cure, umirile ste me skroz ja sam sad trenutno 35+2 pa se nadam da cemo izgurat do tog 37 tjedna da budemo u terminu.. a ako bas mora i prije sta je tu je samo da s bebicom bude sve uredu i super😊
🤰🍀 👶 🌸
Sanjarka evo sad sam bila pogledat za kompletic i trenutno je rasprodan. Inače je marke Name it i zove se Tipano. Iz rodilišta je izašao u njemu 🥰
Leon je isto bio celavac. Jedino je maaalo tamniju kosu imao, Niko je žut žut 😅
https://ibb.co/zPzcX0N
Evo Leona sa tri tjedna. Komad bebe od 5 kila i skoro 60 cm. 😂😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
I da zaboravila sam napisat da mi.je doktorica zabranila masazu medjice jer misli da sam se od tog i otvorila tako brzo tako da eto curke koje zele da pokrenu nesto mozda masaza medjice pomogne
🤰🍀 👶 🌸
Lela sretno. Iako su to već lijepi tjedni 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji