Čestitam cure, jako lijepo za pročitati takva pozitivna iskustva za dobro jutro 😊🥰
13.11. 🥰👶🏼💙
Jutro okruglice 🥰
Tracy_ evo slikice. https://ibb.co/x5rYRS3
E da, tvoja malecka je dovoljno stara pa onda možeš i BioGaia kapi sa D3 vitaminom. Ili ako već pije posebno D3 kapi uzmi čistu BioGaiu. Za svaki slučaj pitaj pedijatra (ili patronažnu ako još dolazi). 😉 I samo hrabro curke! Dobro sve to vama ide, i neka je svaki dan sve lakše i lakše. 😃
Lisa27 i bubica_0706 čestitam vam od srca na malenim srećicama! 🥰🥳🎉🤩❤️ Maleckim bebolinama želim toplu dobrodošlicu. 🥰 Brz i lak oporavak mamasite. Uživajte sada i puno se mazite i pazite sa svojim malenim smotuljcima sreće. 🤱🏼❤️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Lisa27 i bubica_0706, cestitam vam od srca! Dobro nam dosle nove bebice. Zelim vam brz oporavak i puno maženja s vasim smotuljcima. 🥳🤱👶🥰🤩
Čestitam novopecenim mamicama i bebicama💞😘
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Cure samo da javim da sam rodila jucer u 8:38 malu crnokosu cupavicu tesku 3180 gr i dugacku 50 cm. 🥰 ❤️
.
Vodenjak mi je pukao u 3:00, dosla sam u bolnicu 6 cm otvorena i bez trudova. Do 8:00 sam bila otvorena 10 cm s trudovima za porod. Epiduralnu nisam dobila jer su svi boksevi bili puni i bila sam u predradaoni prakticki do izgona. Tek pred izgon se jedan boks oslobodio pa su muza pustili na sam finis, ali za epiduralnu je tad bilo kasno.
.
Mi smo obje dobro, cijeli dan se mazimo. 😍 Mucimo se jos malo s cicanjem i mene dosta boli rez jer su mi radili epiziotomiju, ali najbitnije je da je sve dobro zavrsilo. 💙
Čestitammmm 🥰 rodile smo isti dan ❤ brz oporavak ti zelim!
Takoder cestitam i zelim ti brz oporavak! 🤗💖💖💖
10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Cure, prema stožeru samo osobe koje rade u bolnici i sustavu socijalne skrbi, te osobe koje idu na hospitalizaciju (ovo je II do sad bilo) u bolnicu trebaju imati covid potvrdu. Dakle za preglede, ambulante i slično i dalje ostaje kao do sada - naprave vam trijažu i to je to.
Mislim,mozete li zamisliti da sve osobe koje idu na preglede u bolnicu prije toga obavljaju testiranje, pa ljudi i umiralo po cesti…
Doduše svašta mu se čini moguće u ovom korona ludilu, ali ovo su samo mediji napuhali iako se za obične pacijente koji idu na pregled nije ništa promijenilo.
Čudi me da se kod nas nisu već počeli "snalaziti" za potvrde o cjepljenju…🤭
-inače to je još ok ako je tu tako te vrijede odredjena pravila ali bez prisile ucjene i uskracivanja zdravstvene pomoci bilo kome.
Ovdje recimo od 11.10. Brzi testovi 40 €, pcr do 130€( kako gdje i zašto),
Te troskovi za ne cjepljene za bazi familije 300-400€…
Opci haos.
……
Cure kojima se nešto pokrenulo ili koje žele da se što prije pokrene, a u terminu su 🤞🤞🍀.
Čestitam uredne današnje pregelde.
Ponosna mama voljela bih ako zelis da definiras problem, pokusala bih pomoći ako mogu.
A ne znam sta da ti kazem, ja ocito nisam strucna u tome i meni su to obicni pubertetski "problemi" koje je vecina nas prosla, a psihologica smatra da je ona isprobala sve svoje metode u ovih par puta i da bi najbolje bilo da odemo u dr.opce medicine da poprica s njom i da joj neke tablete za smirenje na biljnoj bazi 😏😔
Njen problem je sta je niko ne razumi, ne slusa pa je svako malo u kazni (ali za gluposti tipa cijeli tjedan joj govorim svaki dan po xy puta da sredi svoju sobu jer za vikend nece moc ic vani, dođe vikend ona zeli vani, ja kazem ne moze soba nije sređena i krene plakanje, vikanje kako ja njoj to namjerno radim...), svi su protiv nje, ne osjeca se dovoljno lijepo i zgodno (a prekrasna je i svi joj to stalno govore), place za svaku sitnicu..
Eto stvarno ne znam sta jos dodat na to..
Cestitam cure 🥰❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Lisa27 i bubica_0706 čestitam vam na bebica a i nabrzim porodima, i želim vam brzoporavak odlazak kući 🍀🥳🎉🥰
Baš je lijepo kad se ulogiras jutri pročitati ovakve divne vijesti 💖
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
TOMA 29.08. 💙 Jambica
NIKOLA 30.08. 💙 MadameI