Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tracy_
    04. Listopad 2021. 08:04

Snjarka, već ti je Endzrue odgovorila ali da, odmah cure donesu, meni je paketinu donija muž 15 min prije izlaska dok sam čekala cjepivo. 

Btw - Ponesite termalnu vodu na porod a za u sobu ponesite maramice za sterilizirat wc školjku, ponesite svojih pelenica za bebu ako mislite malo češće presvuć bebu od 3 puta dnevno i ponesite ZA POJEST: Grancereale, kekse, voćke, bilo šta, jer je hrana dno dna i meni nedovoljna pogotovo kad te beba drži cilu noć budnom.

Ivona1505
    04. Listopad 2021. 08:23

Tracy_

Dobro jutro svima! 🌺
    _
    Imala san zaostatak od preeeeeviše stranica ali kako noć nije prošla dobro i više sam budna nego spavam, sve sam nadoknadila ali mislim da mi je tribalo najmanje dva sata za sve pročitat.
    _
    Ja ću se lagano aktivirat na drugoj temi jer iskreno imam milijun pitanja a i čak mislim da imamo neki problemčić s grčenjem, gutanjem zraka ili refluksom i baš sam tužna jer ne znam kako pomoć bebi a patronažna nije od pomoći. Čak se priča o uvođenju dohrane jer možda beba ne uspije doć do masnijeg mlijeka jer ga imam previše pa je muči zrak, eksplozivne stolice, agresivno štucanje, ne može spavat, jer kao nije sita a previše mlijeka je pojela i ne stane više u drobić pa bljucka puno… Ovo je moja teorija šta joj je. Ili to ili refluks. Ne smin je niti prisvuć nakon podoja jer mi bljucka nenormalno pa me strah da je na leđima dok je presvlačim da se ne zagrcne ili uguši. Pa pokušavam presvuć prije svakog podoja iako se ukaki NAKON i onda je moram ostavit tako bar sat vremena da joj se slegne… A nikako da podrigne, to bi je spasilo ali jednostavno ne zna ili neće ili nema potrebu? A zaspe na sisi i onda je spustim u krevetac i za 10 min grčenje, eksplozivne stolice, i ona plače i grči se i ili traži sisu opet (a puna) ili jadna samo nekako neutješno se izvija… I ne zaspe po par sati tako u krug, zaspe 10 min i onda opet stenje i nekako cvili a ja ne znam šta napravit da joj olakšam. Uff baš stresno. A kako mi je prvo dite, svako put kad se zagrcne ili bljucne, skrati mi život za 5 godina.
    _
    Inače, ja sam dobila čupavicu: https://ibb.co/WKy5QkL !
    Iako sam ja prirodna plavuša skroz svitla, svitle obrve i trepavice, dobila san dite koje izgleda ko da sam ga usvojila iz Vijetnama ❤️ sad svaka žgaravica koja me ubijala ima smisla. Btw, meni je pomoga Donat MG (za one koje pitaju par strana prije) i masu mi je olakšava.

Oo Boze kako je slatka. 🥰
    A sto se tice grceva ili sto god da joj je, ja sam jednom pogledala neki video sa laganim masazicama za grceve, bas je babica objavila video, probaj naci na youtubeu pa probati, mozda je do toga sto ne moze podrignuti pa ima grceve, tu ne znam kako bi ti pomogla posto je i meni prvo dijete. Ako nije do toga onda ne znam, pomoci ce neka iskusnija mama. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjarka88
    04. Listopad 2021. 08:58

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
    .
    LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
    AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
    CURICA 21.08. 💜 - Mila12
    KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
    ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
    IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
    TOMA 29.08. 💙 Jambica
    NIKOLA 30.08. 💙 MadameI 
    .
    FABIJAN 01.09. 💙 Haru
    DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
    KARLO 03.09. 💙 Jana25
    DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
    LUKA 12.09. 💙 Ivkica
    LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
    NOEL 13.09.  💙 Muffin
    NIKO 16.09. 💙 Bumac95
    ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
    EVA 19.09. 💜 Sunce7
    KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
    NIKA 22.09. 💜 Traveller
    TEO 23.09. 💙 Mateja31
    IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
    ROKO 23.09. 💙 aAnchy 
    CURICA 23.09. 💜 Tracy
    DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
    MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
    RITA 26.09. 💜 Rita37
    RITA 28.09. 💜 Lovely
    .
    DEČKO 01.10. 💙 Japanka
    DEČKO 01.10. 💙 Sanjalica5 
    ŠIMUN 03.10. 💙 Bilja

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Listopad 2021. 09:01

Bilja čestitke od ♥️ na komadu bebe 🥰 brz oporavak želim 🤗 Šimune dobro nam dosao 💙

• monalisa
    04. Listopad 2021. 09:22

Dobro jutro svima, nadam se da ste dobro, kod mene prespavana noc da jednim odlaskom na wc jeeej 😄
    Evo i nas sluzbeno u terminu i sad mozemo odbrojavat 🙈🙈
    Zvala za bris na streptokok i negativna sam 👌👌
    Zasada nemam neke tegobe za prijavit osim da se krecem ko pingvin zadnjih par dana i sve teze mi se ustat kad legnem, ali bolje i to nego da imam bolove, sve u svemu zasada je mirno 😁

Sanjarka88
    04. Listopad 2021. 09:23

Dobro jutro okruglice drage
    Ja nemam sta prijavit osim da sam virozna... 4 dana blage i povremene grlobolje su bile samo uvod u slinjenje, začepljenj nos, promuklost, kasalj, glavobolja...znači koma sam! 
    Nadam se da neće dugo trajati i da ce se baby L. Strpiti do punog termina da mama stigne ozdraviti do poroda 🥺
    Nadam se da ste sve druge dobro i da ste uzivale u vikendu 🤗
    Lollypop aha da spominjala si već, a ti bas ne zelis opet carski?
    Lisa presladak je jesenski kompletic za Enu! Koje divne boje 🤩
    Bumac joooj kako je meni Niko medeni ovako čelav 😂 kao neka naslikana beba 😍😍😍 jel i Leon bio čelav?
    Robica je 🤩 isto sam gledala ovi kompletic iz c&a...a drugo 🤩 imas link tog prvog kompletića s about You? 😁
    Ja sam na kraju skuzila da imam dosta stvari u broju 50, i mislim da će dobro doći jer ne predviđaju veliku bebu
    SweetDream15 piši nam češće 🤗 ulov odličan! 🤩
    Zara o imamo jednog zafrkanta u buši 😅 svojeglavi Jakov , ne moze on odugovlačiti koliko ga mi strpljivo mozemo čekati 😁😍
    Ponosnamama bas sam se mislila di si....nadam se da su problemi rješivi 🤗🤗🤗 a široko povijanje evo nemam pojma. Mozda ipak uzmem 2 one pelene na čičak pa da imam ako se odlučim....malu jesam široko povijala, malog nisam jer je bilo ljeto i vruće al tada prije 5 godina sve upute su bile za povijanje 🤷🏻‍♀️ CarpeDiem ako se nije nesto prominilo u ovih 5 godina kod nas je prvi Pregled kukova sa 2mj 😒
    LadyD pa sretan ti rođendan komad ♥️🎉🥰🎉🤩 torta ti je mrak! 🙌
    Cordisoo terminuso bas mi je Drago sta si se javila 😊 meni ti je sljedeci pregled na 38+5 i nema najave ctg-a.... mozda i bolje s obzirom na razne muke po tim ctg-ovima sta cure prolaze 🤷🏻‍♀️
    Tracy ajme koja čupavica 🥰🤩🥰 inače i moj se stariji rodio tako crn, vrlo brzo je poplavio i ostao plavkast iako smo i ja i muz tamnokosi 😂🤷🏻‍♀️
    Sta se tiče dojenja stvarno nemam iskustva. Sta se tiče bljuckanja imam. Znači stariji je toliko bljuckao da je to bilo uzasno. Ukratko nikakav fizički uzrok nije imao, jednostavno takva beba. Uredno je napredovao na kilaži.
    Monalisa čestitke na ulasku u termin 🥰🥰👏🙌💪

Lela🍀
    04. Listopad 2021. 09:23

Cure jer znate nekog ili netko iz grupe ima da je rodio oko 36 tjedna trudnoce i da li je sve bilo uredu🙁 jako me strah uranjenog porodaa danas na pregledu otvorena 3 prsta kaze ginekologica da se beba skroz spustila i da bi mogla svakog casa rodit ali me nece slat u bolnicu kaze kolko.god mogu da izdrzim doma, mislim naravno ako bude kakvih komplikacija da odem odma, meni je stvarno super nista me neboli neznam ni sama kako sam se tolko otvorilaa, nisam imala ni one lazne trudove niti jednom nista sve normalno... bas sam u brizi oce bit s bebicom sve okej ako se tako ranije rodi i hoce li sve bit razvijenoo😔

🤰🍀 👶 🌸

Sanjarka88
    04. Listopad 2021. 09:28

Lela🍀

Cure jer znate nekog ili netko iz grupe ima da je rodio oko 36 tjedna trudnoce i da li je sve bilo uredu🙁 jako me strah uranjenog porodaa danas na pregledu otvorena 3 prsta kaze ginekologica da se beba skroz spustila i da bi mogla svakog casa rodit ali me nece slat u bolnicu kaze kolko.god mogu da izdrzim doma, mislim naravno ako bude kakvih komplikacija da odem odma, meni je stvarno super nista me neboli neznam ni sama kako sam se tolko otvorilaa, nisam imala ni one lazne trudove niti jednom nista sve normalno… bas sam u brizi oce bit s bebicom sve okej ako se tako ranije rodi i hoce li sve bit razvijenoo😔

Koliko si točno trudna?
    Imamo u grupi bebice rođene i ranije i sve je apsolutno u redu proslo. To je već skoro termin, nemoj se brinuti.
    Isto tako otvorenost sama po sebi ne znači da ćeš i rodit odmah..dok god nema trudova i vodenjak je u komadu sve je ok. 
    Miruj do 37tt da budes mirna. Al u svakom slučaju sigurna sam da će sve biti u redu ♥️

Sanjarka88
    04. Listopad 2021. 09:34

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    .
    LISTOPAD:
    Buhtlica34 04.10.
    Mateja2602 04.10.
    Nyssa 04.10.
    Ani92 04.10.
    Lisa27 04.10.
    Sanja0508 04.10.
    Mala_Ive 04.10.
    CarpeDiem 05.10.
    Mia38 05.10.
    Lyra 05.10.
    Tienna 05.10.
    Lollypop 05.10.
    Crni Labud 06.10.
    Keto35 06.10.
    LadyD 07.10.
    LeaM 07.10.
    Cordisoo 07.10.
    Littlebaby 08.10.
    Johnny 08.10.
    Ivona 08.10.
    Love 08.10.
    Marija 08.10.
    Bubica 08.10.
    Ponosnamama 08.10.
    Sanjarka88 12.10. 
    Lorre 12.10.
    Tommyfame 13.10.
    Tonkica111 13.10.
    LilM 14.10. 
    Ana25 17.10.
    Freya_444 19.10.

Sanjarka88
    04. Listopad 2021. 09:34

Imamo danas puno pregleda, sretno svima 🍀♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.