Čestitke vama koje ste rodile i sretno ostalima koje idu na pregled ili koje čeka porod uskoro! Sutra idem na pregled, valjda će biti uobičajeno (čekanje par sati 😄), ne znam ide li se na ctg u 36. tjednu ili je još prerano za to?
Čestitke vama koje ste rodile i sretno ostalima koje idu na pregled ili koje čeka porod uskoro! Sutra idem na pregled, valjda će biti uobičajeno (čekanje par sati 😄), ne znam ide li se na ctg u 36. tjednu ili je još prerano za to?
Sretno ti... Ovisi od doktora na od 30 tj imam svaki 2 tj ctg...
Lisa i Kiky Što se tiče stvari za rađaoni ništa što sam spakirala mi nije trebalo osim nalaza, japanki, vrećice za prljavi veš, vode, krekera i termalne vode koja mi je došla kao spas. Uloške i mrežaste gaćice daju njihove, spavaćica isto tako njihova, nisu me ni tuširali ni klistirali tako da mi ručnik i gel za tuširanje nisu trebali. I da poslije poroda smo ostali do 9 s tatom i mazili se i grlili 🥰
A sad za 5.kat ćemo još vidjeti
Čestitam ❤ stigao je veliki deckoo ❤
Hvala na korisnim informacijamaaa…a sad da cujemo recept 😁 si radila nesto posebno sto je moglo potaknuti pucanje vodenjaka i kako je izgledalo pucanje ?
E da, a procijenili su ga na 3100, toliko o procjenama i ultrazvuku 🤭
Apsolutno ništa nisam radila, u srijedu sam imala neke blage menstrualne grčeve koje sam uspješno ignorirala i išla kupiti tenisice i ananas koji nisam ni stigla pojesti 🤭 A vodenjak mi je pukao u snu, prvo sam mislila da mi je mjehur popustio jer nije bilo nešto previše mokro, ali u wc-u je bilo sve jasno, puklo je kao 🍾 i krenuo baš nezaustavljivo istjecati…
Pravo filmski
🙃
Jesam jedina koja je jako emotivna jer se opraštam sa trbuhom?😔
I da jeste vi ponijele i neke majce za bolnicu uz pidzame ili? Ja sam dvije obične majce pakovala pa sad kako vrtim film o svemu čini mi se malo🙆🏻♀️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Mateja, Ane, Anchy cestitam od ❤️! 🥳🥳🥳
.
Cure kod kojih se nesto pokrenulo, sretno! 🤞😘
Jesam jedina koja je jako emotivna jer se opraštam sa trbuhom?😔
I da jeste vi ponijele i neke majce za bolnicu uz pidzame ili? Ja sam dvije obične majce pakovala pa sad kako vrtim film o svemu čini mi se malo🙆🏻♀️
Pa onak mislim da nisi jedina... Ma koliko je nekad tesko, njezino mrdanje unutra mi je najveca radost koju sam dozivjela... Toliko me obraduje.... I nekako kad rodim nece bit samo moja kao do sada sto osjecam... Tak da volim trbuh svidja mi se... Ljepsa sam sebi sa njim.... Mislim da je normalno dan pred carksi bjt emotivna... Al pokusaj odspavat sutra je big day! 🍀 Tj danas.
Mamice Koje ste rodile cestitam od ❤️. I sto brzi oporavak vam zelim.
Plavabosanka Sretno Dana's 🤞❤️🍀🍀🍀
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Hvala vam cure na lijepim riječima podrške, puno znači. ❣️💗 Sutra ujutro u 6:45 moram biti tamo ne znam jesam li vam spomenula?
Anchy čestitam brz oporavak 💗
Sretno! Možeš ti to! ❤️
.
Anchy, Čestitam! 🥳🥳
'21. 💙
'24. 💛
23.09. 21:55 stigla curica. Ipak nije za mamin rođendan. Požurili su mi je. Iskustvo nije pozitivno ali bitno da smo žive i zdrave. Ja sam sad bolje nakon infuzije ali san razrirana od a do ž. Natipkam pa kome se čita:
_
Težak porod, primala infuziju iza i još mi se manta.l, izgubila krvi. Puno razočarana pristupom, bez pitanja probušili vodenjak i dali drip a došla 5 prstiju otvorena sa svojim trudovima koji su trajali već od 20h dan prije. Baš bez potrebe. A radila sam na tome da sve ide svojim tokon... I onda se nije spustila i onda natiskanje na trbuh... Popucala skroz. Sve me boli. Došlo mi slabo i mučnina iza pa su me malo na promatranje ali sad smo u sobi. Nisan spavala dvi noći, neman je snage uzet u ruke a krvarin brutalno pa me straj sama je namištat po sisi.. Kad se sitin da san skoro napisala plan poroda. U mom gradu vrlo optimistično.
Sortiraj odgovore
Najstariji