Ane cestitam!! 🥳🤗 zelim ti brz oporavak, a malenom Ivanu dobrodoslicu! 💙
Cure, krenuli mi trudovi 🤭😊 zasad su na oko 8-10min razlike i traju oko minute. Bolni su, ali podnošljivi. E sad, vidjet ćemo kako će se situacija razvijat😊 baš sam sretna i uzbuđena i jedva čekam bebicu upoznat. Nadam se da je to to i da neće stat sve naglo kao jutros.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Carskim rezom u 13.45 rođen čupko Ivan 2970g 48cm
Cestitaaaam ❤ pusa mami i malom Ivanu
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure, krenuli mi trudovi 🤭😊 zasad su na oko 8-10min razlike i traju oko minute. Bolni su, ali podnošljivi. E sad, vidjet ćemo kako će se situacija razvijat😊 baš sam sretna i uzbuđena i jedva čekam bebicu upoznat. Nadam se da je to to i da neće stat sve naglo kao jutros.
Nadam se da je to to ❤ sretnoooo
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Dobar dan svima…. 🤗
Tamo nekad davno na stranici 620, kad sam napisala zadnji post ovdje, mi je na post odgovorila jedna draga cura/zena pod nickom CARPE DIEM.
Tada sam bila pri kraju 9.og tjedna, jako umorna, pospana, s velikom glavoboljom. Nista nisam mogla. Tijelo mi se mijenjalo a ja sam bila u šoku od svega toga. Svaki put kad bi se pokušala odjenuti imala bi mali zivcani slom. Sama sam sebi bila grozna. Čitajući ovdje sve vaše postove i komentare dobila sam dojam koliko ste vi sve sretne što ste trudne i koliko uživate a ja sam se osjećala loše što kod mene nije tako. Sretna sam sto sam trudna ali ne uzivam u tom procesu.
CARPE DIEM mi je tada napisala jedan jako suvisli odgovor kojeg je netko realan kao ja itekako dobro shvatio i poslušao, i želim joj se od srca zahvaliti na tome. Vrlo me umirilo njeno neosuđujuće razmišljanje, i savjet koji je dala. A taj je da se koncentriram na sebe i na ono sto meni treba. I da je to sve ok. Jer smo svi različiti.
Puno ti hvala na tim riječima. Lijepo je znati da je u redu osjećati se drugačije i da ne moramo svi voljeti trudnoću. Ja poštujem ovo stanje i radim sve potrebno da bude bebi dobro, ali da sam uživala dosad u svim promjenama fizičkim i psihičkim - nisam. Cak i danas kad imam jos 40 dana do termina - ne mogu se pomiriti s time da neke stvari fizicki ne mogu vise odraditi sama. A mrzim pitat za pomoc. Ponavljam - nismo svi isti - i to je ok. I bitno je i to znati i o tome pricati… Zahvalna sam CARPE DIEM sto je to prepoznala tada zakamuflirano u moj post i sto mi je onako lijepo i realno odgovorila.
Ne znam jesi li rodila ili ne, ali zelim tebi i tvojoj bebi sve najljepse na svijetu, da vas prati samo sreća. ♥️ Hvala ti.
Moj je termin 1.11., u Dubrovniku, i jedina mi je zelja da sve bude u redu, da oboje izađemo iz toga živi i zdravi. Nemam toliki strah od boli koliki imam od toga da ce se nesto lose dogoditi. Ne znam odakle mi to u glavi ali eto.
Čestitam vam svima na bebama, a onima koje jos odbrojavaju kao ja želim brze i bezbolne porode, ako je to ikako moguce. 😉 Veliki zagrljaj svima iz Dubrovnika.
Heii drago mi je da si se opet javila 🙂 tu smo za sve što zatreba ❤ javljaj nam se i dalje!
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
🥳🥳🥳Još malo i stiže😍 Kad si mislila krenut u bolnicu?
🥳🥳🥳Još malo i stiže😍 Kad si mislila krenut u bolnicu?
Ostala bi doma što duže mogu. Na tečaju su rekli da krenemo u bolnicu kad budu na 5 min razmaka i trajanja oko minutu i tako da traju sat vremena minimalno. Ali vidjet ću koliko će me boljet i kako ću izdržavat trudove, svakako bi išla kad budu na 3-5 min. Imam samo 15min do bolnice. Strah me da neću biti dovoljno otvorena pa da ću još tamo provest sutra cijeli dan i da me na drip ne stave😫
Najgore mi je što sam sama i nemam nikoga da to sa mnom prolazi, a noć je i sve mi je nešto strašnije kad je noć🙈
Najgore mi je što sam sama i nemam nikoga da to sa mnom prolazi, a noć je i sve mi je nešto strašnije kad je noć🙈
Uz tebe smo. Pisi tu da ti bude lakse. 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji