Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    24. Rujan 2021. 08:14

aAnchy cestitam ti na Roku i zelim ti brz oporavak! 😘🥳
    Tracy cestitam na curici, a tebi zelim sto brzi i laksi oporavak! 🤗🥳 zao mi je sto si na kraju imala tako tezak porod.
    P.s. Sretan ti rodjendan!! 🥳🥳
    Leonoah kako si? Nadam se da je sve u redu.🤗
    Plavabosanka sretno!! 🍀💙

Tonkica111
    24. Rujan 2021. 08:24

Tracy_

23.09. 21:55 stigla curica. Ipak nije za mamin rođendan. Požurili su mi je. Iskustvo nije pozitivno ali bitno da smo žive i zdrave. Ja sam sad bolje nakon infuzije ali san razrirana od a do ž. Natipkam pa kome se čita:
    _
    Težak porod, primala infuziju iza i još mi se manta.l, izgubila krvi. Puno razočarana pristupom, bez pitanja probušili vodenjak i dali drip a došla 5 prstiju otvorena sa svojim trudovima koji su trajali već od 20h dan prije. Baš bez potrebe. A radila sam na tome da sve ide svojim tokon… I onda se nije spustila i onda natiskanje na trbuh… Popucala skroz. Sve me boli. Došlo mi slabo i mučnina iza pa su me malo na promatranje ali sad smo u sobi. Nisan spavala dvi noći, neman je snage uzet u ruke a krvarin brutalno pa me straj sama je namištat po sisi.. Kad se sitin da san skoro napisala plan poroda. U mom gradu vrlo optimistično.

Čestitam na curicii i stvarno mi je žaj da su te izmučili... Sad ni meni nije svejedno 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 
    Želim da se lipo oporavite i mazite 🥰🥰🥰. 
    Ako ništa moć ćeš viška kolača sa njenog rođendana iskoristit za svoj hahahah... Jesmo li bračke ili ne. 
    Zezam se malo i želim sve naj naj za rođendan!! 🤗

marija3998
    24. Rujan 2021. 08:29

Cure imam jedno pitanje, sad sam otišla na wc i cijele gaće su mi mokre, ko da sam se popišala ali ne curi mi voda ili nešto, jel moguće da je to plodna voda, vodenjak ili? 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Ivona1505
    24. Rujan 2021. 08:31

Johnny

Ivona1505, nas cijelo vrijeme ispituju “a kad ćete se ženiti, to bi bilo dobro sad, bar preko suda, da imate papir, jel imate kumove…tisuću glupih pitanja i uplitanja a najviše od susjeda koje nisam ni vidla ni čula sto godina al eto njih sad dok su čuli da sam trudna pa da malo gurnu nos 🙄
    Što se tiče imena, meni su jako jako lijepa tradicionalna imena pogotovo ako je to možda bio netko drag i bitan, baš mi je apsurdno kak svatko ima komentar za svaku glupost, moje dijete, ime koje ja želim! Mi smo se odlučili za ime Ian jer nismo htjeli neko uobičajeno i svakodnevno iako sam ja od početka navijala za Viktora, dečku se nije baš dopalo… a da je curica bila bi Nikol ☺️ Sad za drugo imamo rezervu za žensko ime 🤣

Tako su od muza sestricnu ispitivali kad ce se vjencat ona i decko, sve ih je otepla fino, rekli su da im ne pada na pamet sad zbog bebaca se vjencati, vec ce napraviti to kad budu spremni i to je po meni sasvim u redu, to je i ovako kod maticara samo papir koji dobijes i sto promjenis prezime. Ne bi se ni mi zurili vjencati sigurno, ali smo vec bili zaruceni godinu dana, pa reko kod maticara cemo obaviti svatove, a za crkvene ima vremena. 😊
    E to sam i ja rekla, ja nosim to dijete ja i biram ime i ako se nekome ne svida tugh luck. 😂
    Plavabosanka vjeruj mi i mene bi zivciralo, bila trudna ili ne. 😂 A imena su vam cure objema predivna i bas vas briga ko sta kaze, s tim da meni Matias cak i nije svabsko ime, ima Matiasa i u Hrvatskoj puno, ja recimo imam necaka Lukasa, nitko njih nije napadao da je strano ime.

I curke sto ste rodile cestitam vam svima od 💞. Sad se mazite, pazite i oporavite sto prije. 🥰😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• buhtlica34
    24. Rujan 2021. 08:35

aAnchy, Tracy cure čestitam vam na bebačima i želim vam brzoporavak 💞🎉🥳

CarpeDiem.
    24. Rujan 2021. 08:49

Anchy i Tracy čestitam vam! Dobrodošlica za vaše male mrvice ♥️.
    Tracy jako mi je žao da su te izmucili tako, probat cu vjerovati njihovoj procjeni iako je bila na tvoju štetu da se tako grubo izrazim.
    Iako sada nemamo ništa od spekulacija šta bi bilo kad bi bilo, trenutno je najvaznije da ste vas dvije dobro, šaljem ti veliki zagrljaj uz želju da se stvarno brzo oporavis što vjerujem i da hoces  🙌♥️
    Plavabosanka sretno 💙 ako ti sta treba blizu sam ti. Jedva čekam tvoje izvješće. Bit će sve uredu🙏

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    24. Rujan 2021. 09:20

Rita zacrvenit ću se. 🙌 hvala ti. 😘 
    taj tvoj stav je apsolutno normalan, ti si tako intenzivno doživjela trudnoću, tvoja sreća i jedva cekanje se vide i preko poruka. 
    Ne primjetim nikakvu "patologiju" i neka odstupanja osim da si apsolutno fokusirana i povezana sa bebom I trudnocom. 🥰
    Veliki plus pridodajem i molitvi koja apsolutno mjenja neuronsku mrezu i ima tako puno utjecaja i benefita (osim onog misticnog).

bubica_0706
    24. Rujan 2021. 09:27

Tracy_

23.09. 21:55 stigla curica. Ipak nije za mamin rođendan. Požurili su mi je. Iskustvo nije pozitivno ali bitno da smo žive i zdrave. Ja sam sad bolje nakon infuzije ali san razrirana od a do ž. Natipkam pa kome se čita:
    _
    Težak porod, primala infuziju iza i još mi se manta.l, izgubila krvi. Puno razočarana pristupom, bez pitanja probušili vodenjak i dali drip a došla 5 prstiju otvorena sa svojim trudovima koji su trajali već od 20h dan prije. Baš bez potrebe. A radila sam na tome da sve ide svojim tokon… I onda se nije spustila i onda natiskanje na trbuh… Popucala skroz. Sve me boli. Došlo mi slabo i mučnina iza pa su me malo na promatranje ali sad smo u sobi. Nisan spavala dvi noći, neman je snage uzet u ruke a krvarin brutalno pa me straj sama je namištat po sisi.. Kad se sitin da san skoro napisala plan poroda. U mom gradu vrlo optimistično.

Cestitam ti od ❤️! Zao mi je sto si sve to prosla, ali sada je sve iza vas. Zelim ti brz oporavak, a malenoj curici dobrodoslicu. 💙

CarpeDiem.
    24. Rujan 2021. 09:38

Ana25 Ne treba ništa da bude glupo izgovoriti pogotovo kada se radi o takvim stvarima.
    Ti imaš apsolutno pravo da Ne uživaš u trudnoći, da voliš svoju bebu i pored toga,  te da to sve kažeš na glas bez da te iko osuđuje.
    Znam da ti nije bilo lako prolazeći sve te faze nakon prvog poroda sama, i žao mi je što si morala jer znam kako to sve izgleda. Ali uspjela si i izborila se! 🙌
    Želim da znaš da nisi ništa "kriva", veliku ulogu u svemu tome igraju hormoni na prvom mjestu, odnos sa obitelji, odnos sa mužem, (u smislu podrške) I koliko si ti otvorena traziti pomoć ili da se uopće otvoris i zauzmesza svoj stav itd. 
    -Molim te da kazes glasno ono što te muči, ako ti ne odgovara nesto, ako si tuzna, ako ti treba pomoć, da se izrazisjer imaš apsolutnopravo na to. Tvoje granice su jako važne i ti si jako važna. 
    Odredjena doza straha od poroda i oporavka je apsolutno opravdana i prirodna.
    Pokušaj da ne bježiš od straha nego kada ga osjetis prihvati ga i dozvoli da bude prisutan.
    Vjeruj mi da se priroda pobrinula za sve, majke koje već imaju jedno dijete statisticki imaju manje šanse, za neke odredjene negativnije faze nakon poroda. Ako ne budes mogla sama ja sam tu. Bit će sve uredu♥️

bubica_0706
    24. Rujan 2021. 09:38

Moj pregled je jucer prosao super, sve je u redu. Mala mrvica ima 2860 grama. 🥰 Iduci pregled je 1.10.
    Ponovila sam i pcr - negativan. Tako da sada samo cekamo da nam se tata oporavi i vrati iz izolacije. 💙
    .
    Plavabosanka sretno! 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.