Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    23. Rujan 2021. 21:00

ivkica

Samo da se javim da čestitam svim novim mamama.
    Mi se učimo još jedno na drugo 🙂

https://ibb.co/ZSj4GNr

Presladak jeee ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

daniella2207
    23. Rujan 2021. 21:02

Ane_ši

Carskim rezom u 13.45 rođen čupko Ivan 2970g 48cm

Čestitam🥳🥳🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Mateja2602
    23. Rujan 2021. 21:11

Ane_ši čestitam ti od srca! 🤗 Što brži i lakši oporavak i da ste vas dvoje uskoro kod kuće sa svojim najmilijima. 🥳🤩🎉😊 Uživajte. 🥰

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

plavabosanka
    23. Rujan 2021. 21:43

Ane ši čestitam 🍀💗 brz oporavak ❣️❣️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

little baby
    23. Rujan 2021. 21:46

Plavabosanka,tebi sretno sutra! 🥰

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

daniella2207
    23. Rujan 2021. 21:52

Plavabosanka sretno🍀🍀🍀
    Cure imam jedno pitanje da li je kod dojenja normalno da se pojave crvene tockice po dojkama kao neki osip?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Rita37🤰
    23. Rujan 2021. 21:57

Ane_ši

Carskim rezom u 13.45 rođen čupko Ivan 2970g 48cm

Ivane dobro nam dosao!
    🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 Cestitam Ane bas divna vijest! Brz oporavak zelim....

Rita37🤰
    23. Rujan 2021. 21:59

Leonoah

Cure, krenuli mi trudovi 🤭😊 zasad su na oko 8-10min razlike i traju oko minute. Bolni su, ali podnošljivi. E sad, vidjet ćemo kako će se situacija razvijat😊 baš sam sretna i uzbuđena i jedva čekam bebicu upoznat. Nadam se da je to to i da neće stat sve naglo kao jutros.

Drzim fige! SRETNOO neka se nastavi! I brzo sve ide!

Rita37🤰
    23. Rujan 2021. 22:03

Leonoah

Najgore mi je što sam sama i nemam nikoga da to sa mnom prolazi, a noć je i sve mi je nešto strašnije kad je noć🙈

Joj tek ovo vidim 
    🙆 Zao mi je da si sama...   Sve jace boli nocu..... Uh drzi se hrabro imas nas pisi ovdje bar....  Svi smo uz tebe!
    I nemoj predugo cekat ako si vec sama onda je bolje ne cekat zadnji tren za bolnicu... 

CarpeDiem.
    23. Rujan 2021. 22:22

Mateja31 I Ane_ši  čestitam vam na vašim bebicama 💙🎊🙏. Dobrodošlica za naše male momke. 
    Drago mi je da je sve uredu i da su bebice dobro. 
    Leonoah zao mi je što si sama fizički,  ali gle koliko nas je ovdje bodrimo te i mislimo na tebe. 🙏 Piši nam kako budes mogla, vjerujem da ce sve biti uredu, stiže i tvoje malo klupko 🙌😘
    Bumac95 presladak kutak i miš maleni 💙
    Ivica presladak je, inače najljepše navikavanje i upoznavanje 💙 🙌
    Oreo2021 ili slično kako je već isao nick name (izvini zaboravila sam),  prije svega drago mi je da si nam se javila, mogla bi i češće ako želiš. 🙌
    Nema na čemu,  ne trebaš se zahvaljivati, ako šta dalje mogu pomoći ja sam svakako tu (valjda profesionalna deformacija) 🤣
    --Opet i ovo sada što si napisala je apsolutno normalno, tebi potpuno drugo i nepoznato stanje pa se tim gore plasis, primjecujem male naznake anksioznosti koje ako ne budes tretirala dok su još tako male mogu ti narusavati svakodnevno funkcioniranje.
    Takodjer tvoja misao: " moglo bi se nešto loše desiti" je normalna, izazvana strahom, nepoznatim terenom... Iako ti Ponavljajuci tu rečenicu i dozvoljavajuci strah, dajes mozgu materijala da je konstantno vrti i obradjuje spekulacije šta bi bilo kad bi bilo... Tako se tvoj strah uvecava i upadas u jedan vrtlog koji te uvlaci sve više svaki put.
    Mozak inače funkcionira tako kao jedan film koji se vrti cijeli dan i mi to ne mozemo kontrolirati, niti zaustaviti, ali možeš preusmjeriti misao i odraditi par vjezbi da bi se rasteretila, a samim tim usmjerila mozak i misli na neku drugu stranu.
    Ako želiš javi se na email majamaja539@gmail.com vrlo rado ću ti detaljnije objasniti "to kako se sada osjećaš", i proslijediti par vjezbi da se oslobodis anksioznosti te usmjeris misli na produktivniji put.
    Sve će biti uredu, iako tebi to sada ne zvuči tako ( kao nekome tko razmišlja i dok spava čini mi se.)  😁😘 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.