Samo da se javim da čestitam svim novim mamama.
Mi se učimo još jedno na drugo 🙂
https://ibb.co/ZSj4GNr
Presladak jeee ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Carskim rezom u 13.45 rođen čupko Ivan 2970g 48cm
Čestitam🥳🥳🥳
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ane_ši čestitam ti od srca! 🤗 Što brži i lakši oporavak i da ste vas dvoje uskoro kod kuće sa svojim najmilijima. 🥳🤩🎉😊 Uživajte. 🥰
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Ane ši čestitam 🍀💗 brz oporavak ❣️❣️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Plavabosanka,tebi sretno sutra! 🥰
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Plavabosanka sretno🍀🍀🍀
Cure imam jedno pitanje da li je kod dojenja normalno da se pojave crvene tockice po dojkama kao neki osip?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Carskim rezom u 13.45 rođen čupko Ivan 2970g 48cm
Ivane dobro nam dosao!
🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 Cestitam Ane bas divna vijest! Brz oporavak zelim....
Cure, krenuli mi trudovi 🤭😊 zasad su na oko 8-10min razlike i traju oko minute. Bolni su, ali podnošljivi. E sad, vidjet ćemo kako će se situacija razvijat😊 baš sam sretna i uzbuđena i jedva čekam bebicu upoznat. Nadam se da je to to i da neće stat sve naglo kao jutros.
Drzim fige! SRETNOO neka se nastavi! I brzo sve ide!
Najgore mi je što sam sama i nemam nikoga da to sa mnom prolazi, a noć je i sve mi je nešto strašnije kad je noć🙈
Joj tek ovo vidim
🙆 Zao mi je da si sama... Sve jace boli nocu..... Uh drzi se hrabro imas nas pisi ovdje bar.... Svi smo uz tebe!
I nemoj predugo cekat ako si vec sama onda je bolje ne cekat zadnji tren za bolnicu...
Mateja31 I Ane_ši čestitam vam na vašim bebicama 💙🎊🙏. Dobrodošlica za naše male momke.
Drago mi je da je sve uredu i da su bebice dobro.
Leonoah zao mi je što si sama fizički, ali gle koliko nas je ovdje bodrimo te i mislimo na tebe. 🙏 Piši nam kako budes mogla, vjerujem da ce sve biti uredu, stiže i tvoje malo klupko 🙌😘
Bumac95 presladak kutak i miš maleni 💙
Ivica presladak je, inače najljepše navikavanje i upoznavanje 💙 🙌
Oreo2021 ili slično kako je već isao nick name (izvini zaboravila sam), prije svega drago mi je da si nam se javila, mogla bi i češće ako želiš. 🙌
Nema na čemu, ne trebaš se zahvaljivati, ako šta dalje mogu pomoći ja sam svakako tu (valjda profesionalna deformacija) 🤣
--Opet i ovo sada što si napisala je apsolutno normalno, tebi potpuno drugo i nepoznato stanje pa se tim gore plasis, primjecujem male naznake anksioznosti koje ako ne budes tretirala dok su još tako male mogu ti narusavati svakodnevno funkcioniranje.
Takodjer tvoja misao: " moglo bi se nešto loše desiti" je normalna, izazvana strahom, nepoznatim terenom... Iako ti Ponavljajuci tu rečenicu i dozvoljavajuci strah, dajes mozgu materijala da je konstantno vrti i obradjuje spekulacije šta bi bilo kad bi bilo... Tako se tvoj strah uvecava i upadas u jedan vrtlog koji te uvlaci sve više svaki put.
Mozak inače funkcionira tako kao jedan film koji se vrti cijeli dan i mi to ne mozemo kontrolirati, niti zaustaviti, ali možeš preusmjeriti misao i odraditi par vjezbi da bi se rasteretila, a samim tim usmjerila mozak i misli na neku drugu stranu.
Ako želiš javi se na email majamaja539@gmail.com vrlo rado ću ti detaljnije objasniti "to kako se sada osjećaš", i proslijediti par vjezbi da se oslobodis anksioznosti te usmjeris misli na produktivniji put.
Sve će biti uredu, iako tebi to sada ne zvuči tako ( kao nekome tko razmišlja i dok spava čini mi se.) 😁😘
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji