Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    24. Rujan 2021. 09:50

Obavila i ja pregled,otvorena i dalje prst. Uzet mi bris na streptokok. Slijedeca kontrola 8.10 kad ce biti i UZV,danas samo bio vag.pregled

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

CarpeDiem.
    24. Rujan 2021. 09:56

Čestitam cure na urednim pregledima. 🙏🥳
    Izvinite, ja sam se jutros raspisala, pijem kavu,  doruckujem i čekam kako će proci danasnja prilagodba na nove aktivnosti u vrtiću pa imam vremena. ...A primjetim i da sam dosta rastresena s obzirom na ponavljanje u rečenicama, točno se vidi da se i ja adaptiram na razdvojenost 🤭

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Lollypop
    24. Rujan 2021. 09:56

Pregled bio ok, bebici je glava bas nisko, uzeli bris, 1.10.opet pregled.. Mali je oko 3000gr 🙈

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Rujan 2021. 10:06

Čestitam svima na super odrađenim pregledima 💕
    Kod mene jutros ništa novog...jucer hodala oko 5 km, nema vise cak ni onih menstrualnih bolova 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Endzrue
    24. Rujan 2021. 10:08

Čestitam Mateja31 na dječaku Teu. Predivno

Kiky 🥰
    24. Rujan 2021. 10:12

Anchy Čestitam na malenom Roku i drago mi je da je sve proslo kako treba i da nisi imala tezak porod!!!💙
    Hvala ti na podjeljenom iskustvu u Rijeckom rodilistu, nadam se da ce i meni i Lisi isto tako biti i da ce sve proci kako treba!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Rujan 2021. 10:17

Kiky 🥰

Anchy Čestitam na malenom Roku i drago mi je da je sve proslo kako treba i da nisi imala tezak porod!!!💙
    Hvala ti na podjeljenom iskustvu u Rijeckom rodilistu, nadam se da ce i meni i Lisiisto tako biti i da ce sve proci kako treba!

Kako si ti? Ima li kakvih novosti, novih simptoma? 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Endzrue
    24. Rujan 2021. 10:18

Ane_ši čestitam na rođenju Ivana 😍 čitam dalje. Baš kasnim

Kiky 🥰
    24. Rujan 2021. 10:18

Tracy Čestitke na bebici, zao mi je samo da si morala proci to neugodno iskustvo na porodu, zelim ti da se cim prije oporavis i da uzivate u svojoj bebici🥰🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita37🤰
    24. Rujan 2021. 10:19

Tracy_

23.09. 21:55 stigla curica. Ipak nije za mamin rođendan. Požurili su mi je. Iskustvo nije pozitivno ali bitno da smo žive i zdrave. Ja sam sad bolje nakon infuzije ali san razrirana od a do ž. Natipkam pa kome se čita:
    _
    Težak porod, primala infuziju iza i još mi se manta.l, izgubila krvi. Puno razočarana pristupom, bez pitanja probušili vodenjak i dali drip a došla 5 prstiju otvorena sa svojim trudovima koji su trajali već od 20h dan prije. Baš bez potrebe. A radila sam na tome da sve ide svojim tokon… I onda se nije spustila i onda natiskanje na trbuh… Popucala skroz. Sve me boli. Došlo mi slabo i mučnina iza pa su me malo na promatranje ali sad smo u sobi. Nisan spavala dvi noći, neman je snage uzet u ruke a krvarin brutalno pa me straj sama je namištat po sisi.. Kad se sitin da san skoro napisala plan poroda. U mom gradu vrlo optimistično.

Cestitam na curiici slatkici....  
    Nek je ziva i zdrava! Tebi brzi oporavak... Puno strpljenja zelim.... Proc ce... Zao mi je za takvo iskustvo....
     Na kojem razmaku trudova si dosla u bolnicu i vec bila pet prstiju otvorena?.   Steta super si to napravila a oni pozuruju kako im pase. To je bas nefer. Pogotovo bez pitanja...  Ali evo uz malu mrvu ljubavi polako u oporavak... ❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.