Moja beba jos ne misli van izgleda. Imam i dalje menstrualne grceve lagane i bol u kicmi ali podnosljivo je. Kontrakcije jesu cesce ali nista da je jako bolno. I krecem se dosta ali i odmaram. Vidjet cemo dalje, docekat ce on i pregled u ponedjeljak. Mogu reci da mi je bas tesko ove zadnje dane i jedva JEDVA cekam da se nesto pokrene..
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure imam jedno pitanje, sad sam otišla na wc i cijele gaće su mi mokre, ko da sam se popišala ali ne curi mi voda ili nešto, jel moguće da je to plodna voda, vodenjak ili?
Ne znam kako mislis cijele gaće, ako su bas-baš mokre, a ne malo veća mokra fleka mogao bi biti vodenjak. Ne pukne kod svakoga isto, može tako curkati po malo, a može pući baš i napraviti lokvu oko tebe. Ako ustanes i hodas, pocne curiti, a ti ne možeš zaustaviti onda bi bilo bas to-to. Morala bi imati i povremene kontrakcije uz pucanje ako jeste.
Ako sumnjas otidji na provjeru u svakom slucaju da budes sigurna...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
aAnchy čeatitam i tebi 😍😍 srčem kavu i s uzbuđenjem čitam dalje. Čudooo koliko bebica. Baš mi je draho da je svima sve ok
Ritazacrvenit ću se. 🙌 hvala ti. 😘
taj tvoj stav je apsolutno normalan, ti si tako intenzivno doživjela trudnoću, tvoja sreća i jedva cekanje se vide i preko poruka.
Ne primjetim nikakvu "patologiju" i neka odstupanja osim da si apsolutno fokusirana i povezana sa bebom I trudnocom. 🥰
Veliki plus pridodajem i molitvi koja apsolutno mjenja neuronsku mrezu i ima tako puno utjecaja i benefita (osim onog misticnog).
Nema na cemu hvala tebi..
I slobodno se ti nama "ponavljaj"..
Svaka rijec dobro dodje kako od drugi cura tako pogotovo i sa gledista struke... ❤️
Jooooj Tracy draga. Samo mi reci kako ti je babica izgledala.. Totalno zvuči kao moj prvi porod samo blaža verzija
Sanjarka jedva čekam popis beba da pohvatam sve bebe koje su došle jučer i danas 🥳😍 Omg uskoro kreću i one u 10.mjesecu 😳 panikica 🤣
Evo me evo me
Koliko ih je stiglo, treba mi vremena za sve popratiti 🤣😍♥️🥰😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
TOMA 29.08. 💙 Jambica
NIKOLA 30.08. 💙 MadameI
.
FABIJAN 01.09. 💙 Haru
DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
KARLO 03.09. 💙 Jana25
DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
LUKA 12.09. 💙 Ivkica
LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
NOEL 13.09. 💙 Muffin
NIKO 16.09. 💙 Bumac95
ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
EVA 19.09. 💜 Sunce7
KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
NIKA 22.09. 💜 Traveller
TEO 23.09. 💙 Mateja31
IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
ROKO 23.09. 💙 aAnchy
CURICA 23.09. 💜 Tracy
Mateja31, Ane_Ši, aAnchy, Tracy cure cestitke na vašim malim mirisnim smotuljcima. Puno se mazite i patite, nek su živi i zdravi 100 godina! Dobro nam došli 😍!
Mame brz oporavak 😊🤗
Mateja ako ti je to najduzi porod ti si sretna žena 🤣👏👏👏👏
aAnchy bome i kod tebe dugonja 😍 tvoj porod s epi zvuci savršeno 💪👍
Tracy zao mi je sta si se napatila.....zato ja ne idem s nikakvim očekivanjima tamo. Za mene je porod puki hebeno bolni događaj ( koji moze niti i opasan pa mi je cilj da ga prezivimo) koji me vodi do naljepse zivotne nagrade 🤷🏻♀️
Mozda nisam u pravu. Al takvo je moje misljenje.
Ja cu samo samo svima preporučit da se skoncetrirate na prihvaćanje boli uz pomoć pravilnog disanja. Prihvatiti bol, ne joj se opirati. I tada ste mirne. Tesko je zadrzat mir i razum u takvoj boli al pokušajte....
Moja beba jos ne misli van izgleda. Imam i dalje menstrualne grceve lagane i bol u kicmi ali podnosljivo je. Kontrakcije jesu cesce ali nista da je jako bolno. I krecem se dosta ali i odmaram. Vidjet cemo dalje, docekat ce on i pregled u ponedjeljak. Mogu reci da mi je bas tesko ove zadnje dane i jedva JEDVA cekam da se nesto pokrene..
Kiky terminuso milaa...i sama sam ti takva🤦♀️ nista se ne dogadja aaa ja ko luda cistim po kuci i krecem se i sve,ali uzalud 🤷♀️ nikakvih bolova ni nista...jedineee bolove koje imam su ispod rebaraa gdje su mu nogice i imam osjecaj da se jos nije spustio jer jos uvijek ne mogu fino punim plucima da udahnem 🤷♀️ i ja imam u pon termin kod ginekologa i mislim da je zadnji...u cetvrtak mi je termin 🙄 idem u bolnicu...
Molim Boga da se samo sta pokreneee do cetvrtka 🙏🙏
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Bas nam je doslo puno bebica. ❤ cestitam jos jednom svima....
Ja sam jucer pokupila nalaze. Sve je ok. Ctg uredan. Nalaze briseva jos cekam.
Iduci pregled 4.10. Mislila sam da prelazim u ambulantu, ali ostajem jos gore na ginekologiji. Sto mi i bolje brze ide, manje ljudi, manje sanse za pokupiti koronu 🤣🤣
Danas i jucer se osjecam super. Nema grceva. Pa sam do sada odmarala, a sada cu peci pizzu i malo spremati stan.
Polozila sam jucer prvu pomoc za vozacki od prve. 🥳
Propise imam za koji dan 🙊🤦♀️ nadam se da cu i to obaviti i da sam do poroda gotova sa ispitima i da imam samo voznju kada se mali rodi.
To mi i najgore, ne mogu se zamisliti da vozim, cak se i panicno bojim, ali opet ne mogu opet zamisliti da se mom sinu nesto dogodi dok je MM na poslu pa da me do Bog mora doktoru ili u bolnicu ili da ga trebam nekuda odvesti npr. u skolu ili vrtic, a da ja nisam sposobna za to. Tako drzite fige da cu pobjediti taj strah. Beba mi je motivacija. Sve za tog naseg malog pisolinca 🙊💙
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji