Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    23. Rujan 2021. 22:23

Leonah sretno, drzi se i kreni ti u bolnicu ako si sama,mozda dobijes neku dobru sestru ili babicu koja ce ti pruziti podrsku😘

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Mateja2602
    23. Rujan 2021. 22:52

Plavabosanka sretno sutra! 💪🏻😊 🍀🙏🏻 U mislima smo sve s tobom. ❤️ 
    Leonoah sretno i tebi! Tipkaj nam tu ako ti je tako lakše, uvijek će se naći neka duša koja će sigurno biti budna i prisutna ovdje. 😉 Uskoro stiže i tvoj maleni mišić. 🤩 
    Bumac95 presladak kutak za malenog! 😍😍  Kako se samo lijepo stopio u svoju sobicu. Preslatko. 🥰 
    Ivkica kako vas dvoje guštate i upoznajete se. 🤗🥰 Ovo su sada zbilja posebni trenuci povezivanja. 😍

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Rita37🤰
    23. Rujan 2021. 22:56

Plavabosanka sretno sutra... Sve ce bit ok... I vrlo jednostavno kad ides na dogovoreni.... Ani oporavak ma kako god se osjecala prvi dan.. Kao i nakon svake operacije svaki novi dan je laksi....
    🍀🍀🍀

CarpeDiem ti si jedna svijetla tocka foruma... Uvijek strpljivo odgovoris.....  Ja sam opet kontra od Oreo..... Prepozitivna  trudim se gledat nagore o porodima cisto se pripremit na sve... Al psiha me opet otjera na pozitivu i na radost sto ce se rodit novi zivot! Sto cu ja to ucinit... Ljubav vecu od svake koju poznajem rodit......  Mama mi danas prica kako ce boljet... da ce proc sve to.... Al ono samo sam joj rekla... Mislim da ne moze boljeti vise od onog osjecaja kad sam se bojala da nikad necu postati majka.... Tako da... Nikako se ne mogu natjerat da prestanem idealizirat porod....  Vjerujem da boli.  Al bila sam previse puta u bolnici... A ovo je prvi puta na sretnom odjelu.. Na odjelu kojem sam uvijek htjela biti.. Tamo gdje se iz boli radja sreca. ........   Uglavnom i mene zanima kakvih cu dojmova nakupit kad sve bude gotovo. 

Rita37🤰
    23. Rujan 2021. 23:24

aAnchy

Mateja31 i Ane_ši čestitam na bebačima 🥰💕
    Nama je danas u 18.30 stigao Roko, 3900 i 55 dug… Ugl, vodenjak mi je pukao jutros u 3 ujutro i negdje oko 4 sam krenula prema rodilištu. Na pregledu nisam imala trudove niti sam bila otvorena pa su odlučili staviti me u rađaonu i čekati moje trudove, koji su jako kasno dosli i nisu me otvarali tako da su tek negdje popodne posegnuli za dripom i epiduralnom. I nakon toga je išlo sve ok. Trudovi uz epiduralnu su bili podnošljivi i uspjela sam odmarati i malo zaspati 😀
    I eto, u dva tri izgona stigao je Roko 🥰💕
    Stvarno sve pohvale za osoblje, pilates lopti dovoljno i potiču da se hopsa ili šeta po sobi, a u rađaonu su mi čak donijeli i radio 🎶 tako da Lisa i Kiky, bez straha, možete vi to…

Anchy iskrene cestitke !
    🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 Znaci danas 3 bebe!
    🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 Bravo mamice! 

plavabosanka
    23. Rujan 2021. 23:25

Hvala vam cure na lijepim riječima podrške, puno znači. ❣️💗 Sutra ujutro u 6:45 moram biti tamo ne znam jesam li vam spomenula?
    Anchy čestitam brz oporavak 💗

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Rujan 2021. 23:30

aAnchy

Lisa i Kiky Što se tiče stvari za rađaoni ništa što sam spakirala mi nije trebalo osim nalaza, japanki, vrećice za prljavi veš, vode, krekera i termalne vode koja mi je došla kao spas. Uloške i mrežaste gaćice daju njihove, spavaćica isto tako njihova, nisu me ni tuširali ni klistirali tako da mi ručnik i gel za tuširanje nisu trebali. I da poslije poroda smo ostali do 9 s tatom i mazili se i grlili 🥰
    A sad za 5.kat ćemo još vidjeti

Čestitam ❤ stigao je veliki deckoo ❤
    Hvala na korisnim informacijamaaa...a sad da cujemo recept 😁 si radila nesto posebno sto je moglo potaknuti pucanje vodenjaka i kako je izgledalo pucanje ?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Pokloncic13

Kakav je ovo bio bebeci četvrtak 🥰🥰🥰 prekrasno..nadam se da ste sve 3 imale lijepe porode i da nisu ostavili neke traumice na vama i da se sada već mazite sa svojim strucama ❤️
    Leonoah tebi svu sreću svijeta želim,da ste do ranog jutra 1na1 😍🙏 samo opušteno ❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Lisa27 👶🧸🎀

plavabosanka

Hvala vam cure na lijepim riječima podrške, puno znači. ❣️💗 Sutra ujutro u 6:45 moram biti tamo ne znam jesam li vam spomenula?

Sretnooo 💕 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• ponosna.mama
    23. Rujan 2021. 23:32

aAnchy

Mateja31 i Ane_ši čestitam na bebačima 🥰💕
    Nama je danas u 18.30 stigao Roko, 3900 i 55 dug… Ugl, vodenjak mi je pukao jutros u 3 ujutro i negdje oko 4 sam krenula prema rodilištu. Na pregledu nisam imala trudove niti sam bila otvorena pa su odlučili staviti me u rađaonu i čekati moje trudove, koji su jako kasno dosli i nisu me otvarali tako da su tek negdje popodne posegnuli za dripom i epiduralnom. I nakon toga je išlo sve ok. Trudovi uz epiduralnu su bili podnošljivi i uspjela sam odmarati i malo zaspati 😀
    I eto, u dva tri izgona stigao je Roko 🥰💕
    Stvarno sve pohvale za osoblje, pilates lopti dovoljno i potiču da se hopsa ili šeta po sobi, a u rađaonu su mi čak donijeli i radio 🎶 tako da Lisa i Kiky, bez straha, možete vi to…

Cestitam na velikom momku💙🤗

• ponosna.mama
    23. Rujan 2021. 23:33

plavabosanka

Sretno sutra 🤞🏼🍀🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.