Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivkica
    23. Rujan 2021. 20:42

Samo da se javim da čestitam svim novim mamama.
    Mi se učimo još jedno na drugo 🙂

https://ibb.co/ZSj4GNr

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

little baby
    23. Rujan 2021. 20:45

Aaaa pristizu bebice! Čestitam svimaaa,a onima ooje tek idu sretno i neka sve dobro prode🙏💞

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• ponosna.mama
    23. Rujan 2021. 20:46

Ane cestitam 💙 stiga je nestrpljivi momak 🤗🥰
    Leonoah drzim 🤞🏼 da prođe sto bezbolnije i da se brzo mazis sa svojom bebicom 💞

• buhtlica34
    23. Rujan 2021. 20:47

Ore2021 javi se slobodno još, kad god ti je teško, meni su cure ode baš puno pomogle da prebrodim sve. Inače, ni ja nisam baš ljubiteljica trudnoće, to je jednostavno drugo stanje koje je baš teško pregrmiti koliko god sve prođe uredno. I isto mi je teško palo da se moram oslanjali na druge za pomoć, pogotovo kad covik navikne sve sam...
    Ane_Ši, čestitam na Ivanu, želim vam brz oporavak i izlazak doma 💙🎉
    Leonoah sretno, držim fige da sve prođe uredu💞! Imaš li možda neku frendicu za pozvati da ti barem bude pri ruci dok ne kreneš u bolnicu? 

• buhtlica34
    23. Rujan 2021. 20:48

ivkica

Samo da se javim da čestitam svim novim mamama.
    Mi se učimo još jedno na drugo 🙂

https://ibb.co/ZSj4GNr

Jooooj koja slatkoća 🥰😍

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    23. Rujan 2021. 20:49

Ane_si cestitam ❤❤❤
    Leonoah sretnoooo terminusooo...ja isto jedva cekaaam trudoveee ❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• monalisa
    23. Rujan 2021. 20:49

Dodem.da vidim kaj ima a ono 30 stranica za procotat 🙈
    Mamice koje ste rodile cestitam ❤❤ a one loje su u iscekivanju sretno i da cim prije bude gotovo 😊
    Vidim pisale ste o klistiru, na oba poroda su mi odradili klistir stim da sam se na drugom za vrijeme tiskanja jos i pokakala tam na stolu par minuta prije nego sam rodila, u tom trenu mi je bilo sasvim svejedno u bolovima i svemu, ali kasnije ono bas mi bilo neugodno, tak da ocito nije mjerilo dal ce se zena ocistiti skroz ili ne uz klistir 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Kad vidim kakve sve tegobe imate dode mi da skacem od srece jer zasada jos nemam nikakve, spavam ko zaklana naravno uz 1-2 budenja za wc, ali zaspim nazad u taj cas cim legnem, bolove nemam nikave ni bh kontrakcije jedino mi zna biti pritisak dolje kad nesto radim ili duze stojim, al onda odmorim pa se odmah smiri.
    Danas sam sve pripremila na jednu hrpu za bolnicu i sutra cu potrpat samo u kofer da bude spremno posto bi bebica mogla prije stici, jaje i odjecu sam vec pripremila i spakirala da suprug uzme samo kad bude dolazio po nas, jedino nam ostaje sastavit krevetic, a to cemo u nedelju kad je suprug cijeli dan kod kuce da mozemo u miru i to i onda samo ostaje cekanje 😁

Mateja32
    23. Rujan 2021. 20:52

Kod mene je ujutro oko pola 7 prsnuo vodenjak, mislila sam da sam se popiskila, kad sam ustala vidjela sam da ide jos. Nazvala sestru, odvezla me u bolnicu oko pola 8. Stavili na ctg, nije pokazivao moje trudove, nakon pregleda pocela teči zelena voda ,otvorena 2 prsta, odmah u radaonu u 9 na drip, do nekih 11 sati trudovi su bili podnosljivi, imala sam super babicu mlada od mene. Masirala mi leda, hrabrila me, zadnji pola sata su trudovvi billi uh, ali vec je to bio kraj morala sam tiskati. I u dva stiska stigao je moj mali princ. Ovo mi je bio najduzi porod, ali sve se zaboravi kad su mi ga dali na prsa. Cure sretno, možete vi to

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Rujan 2021. 20:56

Leonoah

Najgore mi je što sam sama i nemam nikoga da to sa mnom prolazi, a noć je i sve mi je nešto strašnije kad je noć🙈

Vjerujem da će sve dobro proći ❤ piši nam ako ti je tako lakše, ionako imam osjećaj da će i noćas vladati nesanica na forumu 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Rujan 2021. 20:59

Mateja31

Kod mene je ujutro oko pola 7 prsnuo vodenjak, mislila sam da sam se popiskila, kad sam ustala vidjela sam da ide jos. Nazvala sestru, odvezla me u bolnicu oko pola 8. Stavili na ctg, nije pokazivao moje trudove, nakon pregleda pocela teči zelena voda ,otvorena 2 prsta, odmah u radaonu u 9 na drip, do nekih 11 sati trudovi su bili podnosljivi, imala sam super babicu mlada od mene. Masirala mi leda, hrabrila me, zadnji pola sata su trudovvi billi uh, ali vec je to bio kraj morala sam tiskati. I u dva stiska stigao je moj mali princ. Ovo mi je bio najduzi porod, ali sve se zaboravi kad su mi ga dali na prsa. Cure sretno, možete vi to

Super da je sve tako dobro prošlo 🙂 odlično da je i babica bila tako dobra, vjerujem da to puno znači ❤ sad se mazite i uživajte

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.