Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Rujan 2021. 09:52

Jutro trudnice

Ohooooo koliko uzbudenja od ranog jutra ovdje 🥰😍👏👏👏
    Bas me zanima koliko ce nam bebica stići danas na 1. Dan jeseni 😊♥️💜💙
    Mateja31 i aAnchy samo hrabro cure i sretnoooo. Nek bude cim lakse i brze 👏💪🤞🤞🤞🤞
    Kiky, Leonoah,Tracy nadam se da je i kod vas to to. Javljate nam.... sretno 🎉🎉🎉🎉🎉

Bilja nemoj muciti samu sebe. Prepoznat ces trudove o viruj mi da hoces. Kamo sreće da se daju ne prepoznati 😅 isto tako sama otvorenost ti ne znači nista ni da ces rodit u skoro niti ista slično. Mozes biti skroz zatvorena a kad dobijes trudove otvoris se i rodis u par sati....tako da.. pokusaj se opustiti.
    Vaginalni pregled ovisi isključivo od doktoru...ili politici samog TA. Mene je moj prosli ginić od prvog do zadnjeg pregleda gledao vaginalno....isto kao i ovaj sad. Samo ovaj nije svaki put prstima....to recimo radi rjeđe. Ali širenje dole i gledanje golim okom stagod već gleda svaki put + u ranijima tjednima vaginalno mjeri cerviks. Sad to vise ne radi. Sad me redovno pipka prstima 😁
    Lela drago mi je da si se sjetila lozinke 😊
    Moj mališa je na 34+5 imao cca 2600g tako da nebi rekla da tvoja bebica ima puno 😅
    LadyD na 31+6 L. Je imao oko 1900g 😊👍
    Keto drago mi je za školski pregled 💪kako si ti inače? Bolovi, lažnjaci?
    SweetDream drago mi da si se vratila ♥️
    Tonkica mislim da ti krv vade do 10h sigurno, a moguće i duze..... trudnicki mozak 🤦🏻‍♀️
    Bumac pa nek je sretan 🎉♥️♥️♥️ najljepši poklon si već dobila 💙

Little baby moj je isto mirniji u smislu da nema jakih udaraca naglih ( ok ima tu i tamo) nego se samo rasteze i namjesta. Nije mislim ni za očekivati vise u ovim tjednima mjesecima. Tako da ja mislim da ti je to sve ok 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Rujan 2021. 09:56

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    RUJAN:
    Love2021 23.09.
    Leah 23.09.
    Bubica_0706 23.09.
    LiLM 24.09.
    Lollypop 24.09.
    Little baby 24.09.
    Kiky 27.09.
    Mala_Ive 27.09.
    Sanjalica 27.09.
    Poklončić 27.09.
    Lyra 28.09.
    Lorre 28.09.
    Sanjarka 28.09.
    Tienna 28.09.
    Zara 28.09.
    MARELA 28.09.
    Marija3998 29.09.
    Monalisa 29.09.
    Bilja1212 29.09.
    Cordisoo 30.09.
    LISTOPAD:
    Ivona1505 01.10.
    Buhtlica34 04.10.
    Mateja2602 04.10.
    Nyssa 04.10.
    Ani92 04.10.
    Lisa27 04.10.
    CarpeDiem 05.10.
    Mia38 05.10.
    Crni Labud 06.10.
    Keto35 06.10.
    LadyD 07.10.
    Tommyfame 13.10.
    Tonkica111 13.10.
    Freya_444 19.10.

Lisa27 👶🧸🎀

buhtlica34

Cure, imam pitanje vezano za taj klistir, nemojte se čuditi 😬🙈
    Uglavnom, znam ja što je to, ali zašto se svi bune protiv toga? Jel ako te klistiraju onda se ne pokakas na porodu, ili se svejedno pokakaš?
    Eto nemam pojma o tome, pa čisto da znam šta da radim ako me pitaju dal želim ili ne to 😬

Heii nama su na tečaju objasnili da to nema veze s kakanjem na porodu nego se to radi kako bi se očistio taj zavrsetak debelog crijeva da to jos dodatno ne pritišće porođajni kanal i da beba ima više mjesta za prolaz 🙂 to mi je sve nekako ispalo i logicno.
    Meni su prijateljice preporucile svakako jer da to dodatno ubrza porod i cula sam dobra iskustva tako da svakako pristajem 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88

Love, Leah , Bubice sretno danas 😊🍀

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Rujan 2021. 09:58

Koje veselje će danas biti tu u našoj grupici 😍 sretno jos jednom svimaaa!

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Rujan 2021. 10:02

lovely

Bruno jutro u našoj grupici 💪💪 ajmo cure polako, smireno i strpljivo po svoje bebice ❤ ja sam mantrala da moja R dođe na prvi dan jeseni, ali sad se samo mogu rugati sama sebi kako sam mislila da ja to određujem 😅😅

E tako i ja...stalno sam govorila ma krenut ce to sigurno deset dana prije hahah malo sutra krenut ce kad ona bude htjela 😀
    https://ibb.co/s2hTW09 evo u sparu ananas na akciji 😀🍍🍍🍍

Leonoah
    23. Rujan 2021. 10:05

Jooj meni se sve smirilo, znači cijelu noć kontrakcije iz leđa u donji dio trbuha.. nisam ništa spavala. Sad neko zatišje. Osjetim povremeno neku jaču, ali ništa konstantno. Sluzni pošteno ispao jutros, nema zabune🤭 ali zato mučnina i glavobolja, ajme🤯 
    ________ 
    Cure s puknutim vodenjacima, samo hrabro i želim vam što lakši porod. 
    Bumac sretan rođendan😊

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• Keto35
    23. Rujan 2021. 10:13

Curke kojima se pokrenilo nešto,sretnoooooo,u mislima s vama da prođe šta brže i bezbolnije 😄🎊🥳💪💪💪 Sanjarka, ja nemam ništa za prijavit osim da malena lupa ko velika 😍 nikakvi laznjaci,kontrakcije niti išta slično ili ja to ne znam prepoznat 🤣 u mene od početka sve prolazi nekako laganini,tu i tamo koji grč kad je spavanje,al ništa na šta bi se trebala bunit... sad do kraja tjedna mislim sve riješit do kraja dok sam još u full snazi i onda nek čeka još bar dva tjedna pa može kad hoće doći 🤗

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Lady.D
    23. Rujan 2021. 10:15

Lisa27 👶🧸🎀

Koje veselje će danas biti tu u našoj grupici 😍 sretno jos jednom svimaaa!

Bome veselje! Jos da mozemo sve nazdraviti za svaku rođenu bebu danas, bio bi to dobar tulum u grupi! 🥳🍾🍻🥂🍷🤭

Zara7
    23. Rujan 2021. 10:21

Jutro cureee 🤗
    Mislim da je ovo najsadržajnije i najzanimljivije jutro od početka foruma 😱😱 baš prikladno za prvi dan prave jeseni, pametne naše jesenske bebe 🍁🍂🍃
    SRETNO svima!!! Cure s kontrakcijama, neka se nastave i dalje, cure s puknutim vodenjacima, neka se pokrene sve i da nam već danas Sanjarka proširi listu s novim imenima 🤗💜
    Jao baš došla na forum i čitam i ne vjerujem koliko toga se zbiva, sretno sretno 💪🤗
    S druge strane, Japanka moja, kod mene isto kao i kod tebe 😬😂 nula bodova, nema kontrakcija ni ničega, čini mi se da smo mi za druge mantrale 😂 ja radim Amy, šećem i jedem ananas, danas ću probat Miles circuit 🙈 kako ti stojiš s tim metodama? 😁 
    .
    Bit će danas refreshanja foruma, ajmo jesenske mamice, samo hrabrooo 💪

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.