Jutro trudnice
Ohooooo koliko uzbudenja od ranog jutra ovdje 🥰😍👏👏👏
Bas me zanima koliko ce nam bebica stići danas na 1. Dan jeseni 😊♥️💜💙
Mateja31 i aAnchy samo hrabro cure i sretnoooo. Nek bude cim lakse i brze 👏💪🤞🤞🤞🤞
Kiky, Leonoah,Tracy nadam se da je i kod vas to to. Javljate nam.... sretno 🎉🎉🎉🎉🎉
Bilja nemoj muciti samu sebe. Prepoznat ces trudove o viruj mi da hoces. Kamo sreće da se daju ne prepoznati 😅 isto tako sama otvorenost ti ne znači nista ni da ces rodit u skoro niti ista slično. Mozes biti skroz zatvorena a kad dobijes trudove otvoris se i rodis u par sati....tako da.. pokusaj se opustiti.
Vaginalni pregled ovisi isključivo od doktoru...ili politici samog TA. Mene je moj prosli ginić od prvog do zadnjeg pregleda gledao vaginalno....isto kao i ovaj sad. Samo ovaj nije svaki put prstima....to recimo radi rjeđe. Ali širenje dole i gledanje golim okom stagod već gleda svaki put + u ranijima tjednima vaginalno mjeri cerviks. Sad to vise ne radi. Sad me redovno pipka prstima 😁
Lela drago mi je da si se sjetila lozinke 😊
Moj mališa je na 34+5 imao cca 2600g tako da nebi rekla da tvoja bebica ima puno 😅
LadyD na 31+6 L. Je imao oko 1900g 😊👍
Keto drago mi je za školski pregled 💪kako si ti inače? Bolovi, lažnjaci?
SweetDream drago mi da si se vratila ♥️
Tonkica mislim da ti krv vade do 10h sigurno, a moguće i duze..... trudnicki mozak 🤦🏻♀️
Bumac pa nek je sretan 🎉♥️♥️♥️ najljepši poklon si već dobila 💙
Little baby moj je isto mirniji u smislu da nema jakih udaraca naglih ( ok ima tu i tamo) nego se samo rasteze i namjesta. Nije mislim ni za očekivati vise u ovim tjednima mjesecima. Tako da ja mislim da ti je to sve ok 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
RUJAN:
Love2021 23.09.
Leah 23.09.
Bubica_0706 23.09.
LiLM 24.09.
Lollypop 24.09.
Little baby 24.09.
Kiky 27.09.
Mala_Ive 27.09.
Sanjalica 27.09.
Poklončić 27.09.
Lyra 28.09.
Lorre 28.09.
Sanjarka 28.09.
Tienna 28.09.
Zara 28.09.
MARELA 28.09.
Marija3998 29.09.
Monalisa 29.09.
Bilja1212 29.09.
Cordisoo 30.09.
LISTOPAD:
Ivona1505 01.10.
Buhtlica34 04.10.
Mateja2602 04.10.
Nyssa 04.10.
Ani92 04.10.
Lisa27 04.10.
CarpeDiem 05.10.
Mia38 05.10.
Crni Labud 06.10.
Keto35 06.10.
LadyD 07.10.
Tommyfame 13.10.
Tonkica111 13.10.
Freya_444 19.10.
Cure, imam pitanje vezano za taj klistir, nemojte se čuditi 😬🙈
Uglavnom, znam ja što je to, ali zašto se svi bune protiv toga? Jel ako te klistiraju onda se ne pokakas na porodu, ili se svejedno pokakaš?
Eto nemam pojma o tome, pa čisto da znam šta da radim ako me pitaju dal želim ili ne to 😬
Heii nama su na tečaju objasnili da to nema veze s kakanjem na porodu nego se to radi kako bi se očistio taj zavrsetak debelog crijeva da to jos dodatno ne pritišće porođajni kanal i da beba ima više mjesta za prolaz 🙂 to mi je sve nekako ispalo i logicno.
Meni su prijateljice preporucile svakako jer da to dodatno ubrza porod i cula sam dobra iskustva tako da svakako pristajem 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Love, Leah , Bubice sretno danas 😊🍀
Koje veselje će danas biti tu u našoj grupici 😍 sretno jos jednom svimaaa!
Bruno jutro u našoj grupici 💪💪 ajmo cure polako, smireno i strpljivo po svoje bebice ❤ ja sam mantrala da moja R dođe na prvi dan jeseni, ali sad se samo mogu rugati sama sebi kako sam mislila da ja to određujem 😅😅
E tako i ja...stalno sam govorila ma krenut ce to sigurno deset dana prije hahah malo sutra krenut ce kad ona bude htjela 😀
https://ibb.co/s2hTW09 evo u sparu ananas na akciji 😀🍍🍍🍍
Jooj meni se sve smirilo, znači cijelu noć kontrakcije iz leđa u donji dio trbuha.. nisam ništa spavala. Sad neko zatišje. Osjetim povremeno neku jaču, ali ništa konstantno. Sluzni pošteno ispao jutros, nema zabune🤭 ali zato mučnina i glavobolja, ajme🤯
________
Cure s puknutim vodenjacima, samo hrabro i želim vam što lakši porod.
Bumac sretan rođendan😊
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Curke kojima se pokrenilo nešto,sretnoooooo,u mislima s vama da prođe šta brže i bezbolnije 😄🎊🥳💪💪💪 Sanjarka, ja nemam ništa za prijavit osim da malena lupa ko velika 😍 nikakvi laznjaci,kontrakcije niti išta slično ili ja to ne znam prepoznat 🤣 u mene od početka sve prolazi nekako laganini,tu i tamo koji grč kad je spavanje,al ništa na šta bi se trebala bunit... sad do kraja tjedna mislim sve riješit do kraja dok sam još u full snazi i onda nek čeka još bar dva tjedna pa može kad hoće doći 🤗
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Koje veselje će danas biti tu u našoj grupici 😍 sretno jos jednom svimaaa!
Bome veselje! Jos da mozemo sve nazdraviti za svaku rođenu bebu danas, bio bi to dobar tulum u grupi! 🥳🍾🍻🥂🍷🤭
Jutro cureee 🤗
Mislim da je ovo najsadržajnije i najzanimljivije jutro od početka foruma 😱😱 baš prikladno za prvi dan prave jeseni, pametne naše jesenske bebe 🍁🍂🍃
SRETNO svima!!! Cure s kontrakcijama, neka se nastave i dalje, cure s puknutim vodenjacima, neka se pokrene sve i da nam već danas Sanjarka proširi listu s novim imenima 🤗💜
Jao baš došla na forum i čitam i ne vjerujem koliko toga se zbiva, sretno sretno 💪🤗
S druge strane, Japanka moja, kod mene isto kao i kod tebe 😬😂 nula bodova, nema kontrakcija ni ničega, čini mi se da smo mi za druge mantrale 😂 ja radim Amy, šećem i jedem ananas, danas ću probat Miles circuit 🙈 kako ti stojiš s tim metodama? 😁
.
Bit će danas refreshanja foruma, ajmo jesenske mamice, samo hrabrooo 💪
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji