Koje veselje će danas biti tu u našoj grupici 😍 sretno jos jednom svimaaa!
Bome veselje! Jos da mozemo sve nazdraviti za svaku rođenu bebu danas, bio bi to dobar tulum u grupi! 🥳🍾🍻🥂🍷🤭
Hahaha istina 😁🙈 imam ja neki bezalkoholni šampanjac doma, nazdravit ću 🍾
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Cure, imam pitanje vezano za taj klistir, nemojte se čuditi 😬🙈
Uglavnom, znam ja što je to, ali zašto se svi bune protiv toga? Jel ako te klistiraju onda se ne pokakas na porodu, ili se svejedno pokakaš?
Eto nemam pojma o tome, pa čisto da znam šta da radim ako me pitaju dal želim ili ne to 😬
Evo ti detaljan opis. Dođe sestra s vrecicom kao za infuziju koja je puna tekućine. Stavi ti cjevcicu u guzu i pušta tu vodu da otece cijela vrećica. Onda ideš na wc i pola sata traje proces čišćenja otprilike, to je kao njihova procjena. Nije bolno tako da nemaš straha šta se toga tiče.
Bumac, pa nek je sretan, nadam se da si dobro i da bebica super napreduje. Šaljemo pusu 💖😘
Traveller ako smijem pitati, kako to da je na kraju bio carski ako si bila 10prsta otvorena? Glavno da se dobro oporavljaš i da brzo idete kući ❤️
Vidim da se noćaš pokrenulo puno toga, ne stignem ni zapamtiti sva imena koliko će biti bebica uskoro ☺️
Svaka čast cure koje potičete porod s vježbama, ananasom i slično. .. Ja imam osjećaj da još imam hrpu toga za obaviti i nedam joj van 🤣
Mene zvala doktorica koja inače radi u Petrovoj da je u samoizolaciji tako da ništa od pregleda danas, idući četvrtak idem.
Curke kojima se pokrenilo nešto,sretnoooooo,u mislima s vama da prođe šta brže i bezbolnije 😄🎊🥳💪💪💪 Sanjarka, ja nemam ništa za prijavit osim da malena lupa ko velika 😍 nikakvi laznjaci,kontrakcije niti išta slično ili ja to ne znam prepoznat 🤣 u mene od početka sve prolazi nekako laganini,tu i tamo koji grč kad je spavanje,al ništa na šta bi se trebala bunit… sad do kraja tjedna mislim sve riješit do kraja dok sam još u full snazi i onda nek čeka još bar dva tjedna pa može kad hoće doći 🤗
Mozda cemo bit cimerice, tko zna 😁
Super da je tako ugodna i uredna trudnoca , nek takva ostane do samog kraja ♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Klistir
Nemam pojma sta bi rekla.
Prvi porod odraden, drugi ne.
Na prvom porodu mi nije ostao u dobrom sjećanju jer mi je obavljen već kod jakih jakih trudova s malim razmakom.
I nije uopće bilo ugodno ni lako obaviti to praznjenje.
Drugi porod dosla 6cm otvorena, poslali me odmah u boks bez klistira 🤷🏻♀️
Pokakala se tamo na stolu , uzasno neugodno iskustvo.
Njima svakodnevno i normalno 😅
Porod isto isao brzo i bez zastoja
Bok cure, evo da se javim nakon par dana, sretno svima kojima je krenulo i čestitam svima koje se već maze s svojim bebicama ❤️
Meni su bolovi prestali kolko tolko, sad me boli na drugim mjestima, najviše dok mi se piški ali mislim da je to zato jer beba pritišće mjehur. Jučer sam obavila vađenje krvi i ispalo je da sam slabokrvna tako da sam dobila neke tablete željeza za žvakati jednom dnevno. Ne znam jesam li ja tolka spavalica ili me tek čekaju problemi s nesanicom ali spavam bez problema po 8-10 sati uz buđenja za wc naravno.
Sljedeći pregled imamo 08.10. a do onda lagano pripremam i perem robicu, krevetić je sklopljen, danas nam stiže stolić za prematanje i bas se veselim i jedva čekam da prođe još tih mjesec dana pa da i mi odbrojavamo sitno 😁
13.11. 🥰👶🏼💙
Cure, imam pitanje vezano za taj klistir, nemojte se čuditi 😬🙈
Uglavnom, znam ja što je to, ali zašto se svi bune protiv toga? Jel ako te klistiraju onda se ne pokakas na porodu, ili se svejedno pokakaš?
Eto nemam pojma o tome, pa čisto da znam šta da radim ako me pitaju dal želim ili ne to 😬
Evo ti detaljan opis. Dođe sestra s vrecicom kao za infuziju koja je puna tekućine. Stavi ti cjevcicu u guzu i pušta tu vodu da otece cijela vrećica. Onda ideš na wc i pola sata traje proces čišćenja otprilike, to je kao njihova procjena. Nije bolno tako da nemaš straha šta se toga tiče.
Bumac, pa nek je sretan, nadam se da si dobro i da bebica super napreduje. Šaljemo pusu 💖😘
Traveller ako smijem pitati, kako to da je na kraju bio carski ako si bila 10prsta otvorena? Glavno da se dobro oporavljaš i da brzo idete kući ❤️
Evo baš sam dole napisala pa ćeš skuzit. Beba je bila visoko, dugačka je, nije bilo šanse da izađe vaginalno.
Hvala Bogu da je na kraju sve dobro prošlo. Brzo se odigralo ovo otvaranje pred kraj. Nije mi jasno kak oni ne provjeravaju češće otvorenost i da li se beba spušta. Na mom prvom porodu isto sam se pred kraj brzo otvorila ali nisu me češće gledali jer sam kao prvorotka, tek kad sam urlala da beba izlazi je došetala babica 😏
Traveller bravo mama, kako ti to sve hrabro podnosiš, super je da ste za vikend već doma!! 💜 bravo Nika 🥰 Jel Nikino "zapinjanje" imalo veze s onim tvojim pregradama što si pričala ili se jednostavno nije dobro spustila u kanal? Zanima me jer je i moja beba navodno jako dugačka, a još je jako visoko.
U svakom slučaju, drago mi je da si ostala smirena i pozitivna i da je sve ispalo super na kraju 🤗🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Vidim da se noćaš pokrenulo puno toga, ne stignem ni zapamtiti sva imena koliko će biti bebica uskoro ☺️
Svaka čast cure koje potičete porod s vježbama, ananasom i slično. .. Ja imam osjećaj da još imam hrpu toga za obaviti i nedam joj van 🤣
Mene zvala doktorica koja inače radi u Petrovoj da je u samoizolaciji tako da ništa od pregleda danas, idući četvrtak idem.
Meni se čini općenito da se prvorotkama vise žuri nego nama s klincima doma 😅🤣
Bok cure, evo da se javim nakon par dana, sretno svima kojima je krenulo i čestitam svima koje se već maze s svojim bebicama ❤️
Meni su bolovi prestali kolko tolko, sad me boli na drugim mjestima, najviše dok mi se piški ali mislim da je to zato jer beba pritišće mjehur. Jučer sam obavila vađenje krvi i ispalo je da sam slabokrvna tako da sam dobila neke tablete željeza za žvakati jednom dnevno. Ne znam jesam li ja tolka spavalica ili me tek čekaju problemi s nesanicom ali spavam bez problema po 8-10 sati uz buđenja za wc naravno.
Sljedeći pregled imamo 08.10. a do onda lagano pripremam i perem robicu, krevetić je sklopljen, danas nam stiže stolić za prematanje i bas se veselim i jedva čekam da prođe još tih mjesec dana pa da i mi odbrojavamo sitno 😁
Evo mene u 37.tt pa spavam ko beba, bez budenja za WC 😁💪
Sortiraj odgovore
Najstariji