Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    23. Rujan 2021. 08:39

Sretno cure, možete vi to 💪💪💪🥰❤️

Lucija 16.12.2021.💗

lovely
    23. Rujan 2021. 08:43

Bruno jutro u našoj grupici 💪💪 ajmo cure polako, smireno i strpljivo po svoje bebice ❤ ja sam mantrala da moja R dođe na prvi dan jeseni, ali sad se samo mogu rugati sama sebi kako sam mislila da ja to određujem 😅😅

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Rujan 2021. 08:52

Mateja31

Jutro, evo mene u bolnici, puko vodenjak u krevetu, i nastavio curiti. Bila na ctg trudove nemam, cekam da me pregledaju. Malo grči trbuh, uh strah je tu

Sretnooo 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Rujan 2021. 08:54

aAnchy

Mateja31 isto kao i kod mene… Sretno 🙂🤞
    Ja i dalje ležim u rađaoni, za sada nema gužve, al čujem da imaju 3 carska uskoro planirana tako da će biti veselo.
    I info za cure iz RI, ovdje su za sada svi ljubazni, upoznala i jednu i drugu smjenu, klistir nije obavezan, samo ako ga želimo i pitaju za želje pri porodu i to zapišu 🙂 i da, pratnja ulazi u rađaonu čim vas smjeste i tu je cijelo vrijeme. Pratnja ne treba test, a meni su u rađaoni napravili brzi test…
    Bumac sretan rođendan 🥳🎉

Sretnooo javljaj nam sve 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mišić
    23. Rujan 2021. 08:55

Mateja, aAnchy, Leonoah, Tracy sretno cure!!! 🤗 neka bude sto brze i lakse! 🍀
    Bumac sretan ti rodjendan! 🥳😊🎂

• buhtlica34
    23. Rujan 2021. 09:17

Cure, imam pitanje vezano za taj klistir, nemojte se čuditi 😬🙈
    Uglavnom, znam ja što je to, ali zašto se svi bune protiv toga? Jel ako te klistiraju onda se ne pokakas na porodu, ili se svejedno pokakaš?
    Eto nemam pojma o tome, pa čisto da znam šta da radim ako me pitaju dal želim ili ne to 😬

Lady.D
    23. Rujan 2021. 09:19

Bumac, sretan ti rođendanko i sve najbolje!!! Uzivaj danas! 🥳🎂🍾
    Ajme, ne mogu pobrojati koliko beba danas stize! Cure, sretno svima! Sve s nestrpljenjem cekamo nove vijesti. Drzite se, budite hrabrice i vase bebice ce uskoro biti s vama. 💪🍀🤞😊
    Wow, koji lijepi pocetak dana, bas sam sada uzbuđena! 🤩🤩🤩

little baby
    23. Rujan 2021. 09:22

Bokic curke,vidim pokrenule se od nocas svasta ovdje u grupi. Sretno svima i nadam se da cete brzo grliti sve svoje smotuljke!❤💙 
    Ja prijavljujem smirivanje malog u busi,nekako se obih dana bas primirio. Osjecam ja njega redovito ali bas se primirio,nije vise onako lupanje kao sto je znao i toliko cesto. Pa me to bas brine malo. Sutra imam pregled,ali samo vaginalni. Budem im spomenula to,mozda i umisljam pa nepotrebno brinem.

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Mateja2602
    23. Rujan 2021. 09:42

Jutro ženice 🌞🍂
    Vidim ima dosta nespavačica, i baš mi je žao to čitati. Nadam se da će ova prva jesenska noć biti bolja za spavanje. 😊 
    Kako ste vi ostale ? 
    Ja baš nemam ništa za prijaviti. 😅 
    Ženice kojima se nešto pokrenulo i koje ste u bolnici (da vas sve ne nabrajam) neka je sa srećom! Želim vam što brže i lakše porode, i da su bebice brzinom svjetlosti pored vas. 🥰🤭  Samo jako! Možete vi to! 💪🏻🤗 
    Bumac95 pa sretan ti rođendanko! 🎉🥳 Sve najbolje i najljepše ti želim. 🤩 Ti si svoj poklončić dobila pa uživajte danas. 🎂🥂🎁🎈 
    Puse svima, koliko vas ima! 💋😘

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

SamoMalo
    23. Rujan 2021. 09:45

Meni klistir nije bio strašan, mrvu nelagodno ali ništa posebno. Neugodnije bi mi bilo da sam se pokakala na stolu iskreno.
    Traveller, zao mi je sta je tako zavrsilo ali ja sam se od hitnog carskog oporavila brzinom munje i sve je bilo super 
    Sretno svima kojima krece!
    Curke koje imaju dogovoreni carski, imate vec termine? U kojem tjednu je planiran?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.