I ja ne spavam evo vec sat i pol. Ja skinula aplikaciju brojac kontrakcija, ima na 10 min razmak pa onda opet na 25min, neredovite su i izdrzljive, ali kriza lagano bole isto i bol se siri prema naprijed. A dole nesmjem nista taknut, bas me boli nelagaodno. Vidit cemo. Daj Boze da nam se sta pokrenulo terminuse 😊 Samo da sad ne traje danima tako, osjecam se bas ispaceno!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav nespavačima, ja sam isto na aplikaciji i brojimo ih. Uspila sam čak odspavat 2 3 sata. Jučer cijeli dan me drma ali od 19h su baš konkretni trudovi. Bar mislim. Tako da uskoro iden pod vrući tuš i čekam manji razmak i krećem u bolnicu. 🤞🏻😁🙈
-
Žgaravica ubija od jučer ujutro, Donat me spasio ali sad opet počinje.. Nisam se javljala ali jučer ujutro na plodnoj - voda je postala mliječna i ja sam se otvorila dodatno još prst. Kad sam došla s pregleda bolovi su počeli, konstantni, i onda navečer na refule pa sam počela brojat.
-
Traveller, čestitam ti od srca! ❤️ Bravo lavice! Žao mi je šta si se napatila i nije mi jasno kako je eskalirala situacija ali neću trenutno puno pitat (ni čitat). Kad moje prođe, ja vam natipkam sve jer također mislim da je svako iskustvo individualno a i svakoga od nas sad zanima kako je onoj drugoj prošlo i da nekako budemo spremne na sve šta se može desit.
-
Terminuše (iako je svaka iza mene 😂) good luck, čini mi se da će današnji datum bit rekordan u broju beba! A nije me briga al kad moja kasni ovoliko mogla je pričekat 24.09. i mamin rođendan! 😁 I da buge vaga a ne djevica! 😂
Cure sretno. Nek vam se pokrenulo 🥰
Tracy meni je danas rođendan i ja sam vagica tako da ti ipak ne stize djevica 🥰🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Cure, ja u rađaoni… Pukao vodenjak, ali nema trudnova tako da sada čekamo
Sretno!
🎉 🎉 Od srca nek bude brzo!.....
I ja ne spavam cijelu noc... Ok nisam ni pokusala rano... Al i od kad jesam, ne ide... Satima ustajem na wc kad god bh kontrakcija dodje.. Tjera me na piskenje... Rita imama budne faze i onda vrti glavicu u mjehur... Nisam mjerila razmake jer mislim da je nepravilno i nisam htjela jos dodatno svijetliti sa mob.... A sad evo muz ustao na posao pa uzela i vama se javit... Kicma i menga bol isto dosta prisutna... Curke... Svima nama sretno.. Pojma nemam jel krece il ne... Nekako vise mislim da je priprema.... A sluzni komotno mogu i nevidjet u kupatilu samo svjetli mala lampa u uticnici tek toliko da vidim kud idem a ne razbudim se dodatno...
Cure sretno. Nek vam se pokrenulo 🥰
Tracy meni je danas rođendan i ja sam vagica tako da ti ipak ne stize djevica 🥰🥰
Sretan rođendan! 🎊 I ja zelim vagicu kad vec je doslo dovde... Jer ja sam blizanci a muz vodenjak... Pa cemo biti dobar spoj 😍..
I ja ne spavam cijelu noc… Ok nisam ni pokusala rano… Al i od kad jesam, ne ide… Satima ustajem na wc kad god bh kontrakcija dodje.. Tjera me na piskenje… Rita imama budne faze i onda vrti glavicu u mjehur… Nisam mjerila razmake jer mislim da je nepravilno i nisam htjela jos dodatno svijetliti sa mob…. A sad evo muz ustao na posao pa uzela i vama se javit… Kicma i menga bol isto dosta prisutna… Curke… Svima nama sretno.. Pojma nemam jel krece il ne… Nekako vise mislim da je priprema…. A sluzni komotno mogu i nevidjet u kupatilu samo svjetli mala lampa u uticnici tek toliko da vidim kud idem a ne razbudim se dodatno…
I ja tabam u mraku da se ne razbudim isto u kupatilu samo ulična rasvjeta udara, al je dosta jaka. danas sam krenula ormar otvarat a ne vrata🤣🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Bumac95 sretan rođendan, sve najbolje 🍭🍬🍫🎂🥳🥳
Rita37 hvala ti na željama 🍀
______
Ostale curke sve smo tu jednom nogom već na datumu termina (baš mi čudno kad gledam ove tablice ispod i 3,4 dana da ostaje jaoo🙈) pa nije ni čudo da nas sve živo muči. Ja sam zatvorena al me kontrakcije šibaju i ctg ih učitava nekad ko baš jake. U početku sam mislila da je bebač jer krenu baš iz desne strane di on glavu zna nabit. U bolnici me jučer šibalo zajedno s bolovima u kičmi. Tako da me zanima baš jel bi prenijela il bi uspjela. ko zna ovako sam mirnija 😂 o boli koju osjećam dole da ne pričam, ja nez kak vi prakticirate sex u ovim tjednima, nama nije uspjelo od tih bolova (al svejedno hodam u zadnje vrijeme ko da me neko izj. da prostite hahah)😂😂 držim fige da se nešto pokrenulo kod vas ostalih da uživamo čim prije u maženju i da nam porodi i oporavci prođu čim bezbolnije 💗💗 i punopo hrabrosti nam želim 💪🏻💪🏻
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Traveller čestitam ti od srca i želim ti brz oporavak i puno maženja sa Nikom 🥰
Cure kojima je krenulo, svima želim brze i lake porode ❤️ stvarno mi se čini da će dns doći puno bebica 😍😍
Bumac sretan rođendan 🎉
Koliko nas ima nespavača? Bit će veselo ako ovako potraje 😫🥱
Baby N 💙
I ja ne spavam cijelu noc… Ok nisam ni pokusala rano… Al i od kad jesam, ne ide… Satima ustajem na wc kad god bh kontrakcija dodje.. Tjera me na piskenje… Rita imama budne faze i onda vrti glavicu u mjehur… Nisam mjerila razmake jer mislim da je nepravilno i nisam htjela jos dodatno svijetliti sa mob…. A sad evo muz ustao na posao pa uzela i vama se javit… Kicma i menga bol isto dosta prisutna… Curke… Svima nama sretno.. Pojma nemam jel krece il ne… Nekako vise mislim da je priprema…. A sluzni komotno mogu i nevidjet u kupatilu samo svjetli mala lampa u uticnici tek toliko da vidim kud idem a ne razbudim se dodatno…
I ja tabam u mraku da se ne razbudim isto u kupatilu samo ulična rasvjeta udara, al je dosta jaka. danas sam krenula ormar otvarat a ne vrata🤣🤣
Hahahhahaa.... 🙈🙃🙃
Total smo u komi sve..... Evo usput prijavljujem bas jaku bol u kicmi i proliv obilan... Iako sam jucer bila uredne stolice ujutro i navecer........ Ajmo pomislit da je ciscenje pocelo.. Hahha ili samo pomoc da se smanje grcevi pa da spavam bar nesto nocas....
Sortiraj odgovore
Najstariji