I ja ne spavam evo vec sat i pol. Ja skinula aplikaciju brojac kontrakcija, ima na 10 min razmak pa onda opet na 25min, neredovite su i izdrzljive, ali kriza lagano bole isto i bol se siri prema naprijed. A dole nesmjem nista taknut, bas me boli nelagaodno. Vidit cemo. Daj Boze da nam se sta pokrenulo terminuse 😊 Samo da sad ne traje danima tako, osjecam se bas ispaceno!

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav nespavačima, ja sam isto na aplikaciji i brojimo ih. Uspila sam čak odspavat 2 3 sata. Jučer cijeli dan me drma ali od 19h su baš konkretni trudovi. Bar mislim. Tako da uskoro iden pod vrući tuš i čekam manji razmak i krećem u bolnicu. 🤞🏻😁🙈
-
Žgaravica ubija od jučer ujutro, Donat me spasio ali sad opet počinje.. Nisam se javljala ali jučer ujutro na plodnoj - voda je postala mliječna i ja sam se otvorila dodatno još prst. Kad sam došla s pregleda bolovi su počeli, konstantni, i onda navečer na refule pa sam počela brojat.
-
Traveller, čestitam ti od srca! ❤️ Bravo lavice! Žao mi je šta si se napatila i nije mi jasno kako je eskalirala situacija ali neću trenutno puno pitat (ni čitat). Kad moje prođe, ja vam natipkam sve jer također mislim da je svako iskustvo individualno a i svakoga od nas sad zanima kako je onoj drugoj prošlo i da nekako budemo spremne na sve šta se može desit.
-
Terminuše (iako je svaka iza mene 😂) good luck, čini mi se da će današnji datum bit rekordan u broju beba! A nije me briga al kad moja kasni ovoliko mogla je pričekat 24.09. i mamin rođendan! 😁 I da buge vaga a ne djevica! 😂
Cure sretno. Nek vam se pokrenulo 🥰
Tracy meni je danas rođendan i ja sam vagica tako da ti ipak ne stize djevica 🥰🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Cure, ja u rađaoni… Pukao vodenjak, ali nema trudnova tako da sada čekamo
Sretno!
🎉 🎉 Od srca nek bude brzo!.....

I ja ne spavam cijelu noc... Ok nisam ni pokusala rano... Al i od kad jesam, ne ide... Satima ustajem na wc kad god bh kontrakcija dodje.. Tjera me na piskenje... Rita imama budne faze i onda vrti glavicu u mjehur... Nisam mjerila razmake jer mislim da je nepravilno i nisam htjela jos dodatno svijetliti sa mob.... A sad evo muz ustao na posao pa uzela i vama se javit... Kicma i menga bol isto dosta prisutna... Curke... Svima nama sretno.. Pojma nemam jel krece il ne... Nekako vise mislim da je priprema.... A sluzni komotno mogu i nevidjet u kupatilu samo svjetli mala lampa u uticnici tek toliko da vidim kud idem a ne razbudim se dodatno...

Cure sretno. Nek vam se pokrenulo 🥰
Tracy meni je danas rođendan i ja sam vagica tako da ti ipak ne stize djevica 🥰🥰
Sretan rođendan! 🎊 I ja zelim vagicu kad vec je doslo dovde... Jer ja sam blizanci a muz vodenjak... Pa cemo biti dobar spoj 😍..

I ja ne spavam cijelu noc… Ok nisam ni pokusala rano… Al i od kad jesam, ne ide… Satima ustajem na wc kad god bh kontrakcija dodje.. Tjera me na piskenje… Rita imama budne faze i onda vrti glavicu u mjehur… Nisam mjerila razmake jer mislim da je nepravilno i nisam htjela jos dodatno svijetliti sa mob…. A sad evo muz ustao na posao pa uzela i vama se javit… Kicma i menga bol isto dosta prisutna… Curke… Svima nama sretno.. Pojma nemam jel krece il ne… Nekako vise mislim da je priprema…. A sluzni komotno mogu i nevidjet u kupatilu samo svjetli mala lampa u uticnici tek toliko da vidim kud idem a ne razbudim se dodatno…
I ja tabam u mraku da se ne razbudim isto u kupatilu samo ulična rasvjeta udara, al je dosta jaka. danas sam krenula ormar otvarat a ne vrata🤣🤣

👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Bumac95 sretan rođendan, sve najbolje 🍭🍬🍫🎂🥳🥳
Rita37 hvala ti na željama 🍀
______
Ostale curke sve smo tu jednom nogom već na datumu termina (baš mi čudno kad gledam ove tablice ispod i 3,4 dana da ostaje jaoo🙈) pa nije ni čudo da nas sve živo muči. Ja sam zatvorena al me kontrakcije šibaju i ctg ih učitava nekad ko baš jake. U početku sam mislila da je bebač jer krenu baš iz desne strane di on glavu zna nabit. U bolnici me jučer šibalo zajedno s bolovima u kičmi. Tako da me zanima baš jel bi prenijela il bi uspjela. ko zna ovako sam mirnija 😂 o boli koju osjećam dole da ne pričam, ja nez kak vi prakticirate sex u ovim tjednima, nama nije uspjelo od tih bolova (al svejedno hodam u zadnje vrijeme ko da me neko izj. da prostite hahah)😂😂 držim fige da se nešto pokrenulo kod vas ostalih da uživamo čim prije u maženju i da nam porodi i oporavci prođu čim bezbolnije 💗💗 i punopo hrabrosti nam želim 💪🏻💪🏻

👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Traveller čestitam ti od srca i želim ti brz oporavak i puno maženja sa Nikom 🥰
Cure kojima je krenulo, svima želim brze i lake porode ❤️ stvarno mi se čini da će dns doći puno bebica 😍😍
Bumac sretan rođendan 🎉
Koliko nas ima nespavača? Bit će veselo ako ovako potraje 😫🥱

Baby N 💙
I ja ne spavam cijelu noc… Ok nisam ni pokusala rano… Al i od kad jesam, ne ide… Satima ustajem na wc kad god bh kontrakcija dodje.. Tjera me na piskenje… Rita imama budne faze i onda vrti glavicu u mjehur… Nisam mjerila razmake jer mislim da je nepravilno i nisam htjela jos dodatno svijetliti sa mob…. A sad evo muz ustao na posao pa uzela i vama se javit… Kicma i menga bol isto dosta prisutna… Curke… Svima nama sretno.. Pojma nemam jel krece il ne… Nekako vise mislim da je priprema…. A sluzni komotno mogu i nevidjet u kupatilu samo svjetli mala lampa u uticnici tek toliko da vidim kud idem a ne razbudim se dodatno…
I ja tabam u mraku da se ne razbudim isto u kupatilu samo ulična rasvjeta udara, al je dosta jaka. danas sam krenula ormar otvarat a ne vrata🤣🤣
Hahahhahaa.... 🙈🙃🙃
Total smo u komi sve..... Evo usput prijavljujem bas jaku bol u kicmi i proliv obilan... Iako sam jucer bila uredne stolice ujutro i navecer........ Ajmo pomislit da je ciscenje pocelo.. Hahha ili samo pomoc da se smanje grcevi pa da spavam bar nesto nocas....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji