Bok cure, evo da se javim nakon par dana, sretno svima kojima je krenulo i čestitam svima koje se već maze s svojim bebicama ❤️
Meni su bolovi prestali kolko tolko, sad me boli na drugim mjestima, najviše dok mi se piški ali mislim da je to zato jer beba pritišće mjehur. Jučer sam obavila vađenje krvi i ispalo je da sam slabokrvna tako da sam dobila neke tablete željeza za žvakati jednom dnevno. Ne znam jesam li ja tolka spavalica ili me tek čekaju problemi s nesanicom ali spavam bez problema po 8-10 sati uz buđenja za wc naravno.
Sljedeći pregled imamo 08.10. a do onda lagano pripremam i perem robicu, krevetić je sklopljen, danas nam stiže stolić za prematanje i bas se veselim i jedva čekam da prođe još tih mjesec dana pa da i mi odbrojavamo sitno 😁
Evo mene u 37.tt pa spavam ko beba, bez budenja za WC 😁💪
39./40. tjedan, nikad ne idem na wc preko noći, odspavam 7 sati u komadu 😂 nek nam Jakov i Luka budu takvi i dobro je 😂
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Meni klistir nije bio strašan, mrvu nelagodno ali ništa posebno. Neugodnije bi mi bilo da sam se pokakala na stolu iskreno.
Traveller,zao mi je sta je tako zavrsilo ali ja sam se od hitnog carskog oporavila brzinom munje i sve je bilo super
Sretno svima kojima krece!
Curke koje imaju dogovoreni carski, imate vec termine? U kojem tjednu je planiran?
Za sutra. U 39+2. Neko kaže da je to prebrzo i ds zašto navaljuju neko da je taman. Ne znam draže mi je i tako kad već moram nego da me trudovi uhvate kad muž bude kilometrima daleko pa da onda moram na carski svejedno 😒 jer ako se malac do sad nije okrenuo ni neće, tvrdoglavac na mamu💗🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Hvala na čestitkama cure 🥰
Točno tako, najljepši poklon sam već dobila 🥰
Mi uživamo svaki dan. Već sam zaboravila na sve sto me mučilo u trudnoći, kao da je pred sto godina bilo 😂
Traveller čestitam ti od srca. Najbitnije je da ste sad dobro. Ti i tvoja Nika. 😍😍😍😍
Ostale cure, čekam izvještaje i svima želim sto bezbolniji i brzi porod ❤️❤️❤️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Kakvu ste torbu vi spremile za bolnicu? Neki govore kofer, neki govore da je dosta manja torba? Dok vidim sve nabrojene stvari mislim da mi mali koferčić ne gine 🙈
13.11. 🥰👶🏼💙
Johnny imala sam mamim kofer u kojem su bile higijenske stvari i još jedan ruksak sa robom i ručnicima. Znaci dvije manje torbe :)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sanjarka88 hvala ti malo si me smirila, jer sma umislila da nema sanse da ja prepoznam ni trudove ni porod na vrijeme 🙈😂
Johnny ja sam bila spremila u malu torbu koju sam dobila uz kolica ali kad sam krenula dodavati stvari koje su mi cure ovdje preporucile da mi nedostaju u torbi onda sam shvatila da moram uzeti mali kofer. (Izdajalica, dvije/tri spavacice, nepropusne podloge koje sluze za previjanje al ih koriste u kupaoni i na krevetu da ne prokrvaris, wc papir i vlazni rola obicnog, casa za vodu, sva higijena..) meni za sve to je trebao kofercic jer volim drzati sve uredno i pri ruci da nista ne izbacujem vec da mogu doci do svega odmah.
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Traveller bravo mama, kako ti to sve hrabro podnosiš, super je da ste za vikend već doma!! 💜 bravo Nika 🥰 Jel Nikino "zapinjanje" imalo veze s onim tvojim pregradama što si pričala ili se jednostavno nije dobro spustila u kanal? Zanima me jer je i moja beba navodno jako dugačka, a još je jako visoko.
U svakom slučaju, drago mi je da si ostala smirena i pozitivna i da je sve ispalo super na kraju 🤗🤗
Iskreno da ti kažem pojma nemam. Vasilj mi je rekao da kontrakcije znaju stiskati maternicu prema svim smjerovima umjesto prema dolje pa je moguće da je to dio tog rizika, ostavit ću bas to pitanje za njega za prvi pregled nakon poroda. Ma mislim da ti dužina bebe neće biti presudna, ona je jednostavno ostala visoko i nije se spustila a ova dva iskusnija doktora su to prepoznali da neće ići čim su gurnuli ruke unutra. Nažalost do tada je već prošlo sat i nešto torture za mene ali opet nisam histerizirala ni vristala iako je ludo bolilo, ali jesam ispuštala neki zvuk dok me tjeralo tiskat a nisma smjela, mislim da je bilo nešto kao režanje hahahhaa. Teško je ostati pribran u takvim situacijama ali ja sam bila svjesna svakog treba da panika može donijeti samo još veće probleme. Mantrala sam si cijelo vrijeme u glavi : izdrži, to je sad i uskoro će sve nestati. 😊
Joj baš si čudo, bravo! Mislim da si bila baš osvježenje za osoblje i da su te sigurno svi voljeli tamo 🙊😁 al to je tako kad unaprijed dođeš hladne glave i mentalno pripremljen na sve što te čeka i kad cijelo vrijeme znaš što je konačni cilj! I evo, izdržala si i nestalo je ☺️🤗 sad slijedi najslađi dio, upijaj mirise i mazi se s Nikom i piši nam obavezno i dalje! 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Kakvu ste torbu vi spremile za bolnicu? Neki govore kofer, neki govore da je dosta manja torba? Dok vidim sve nabrojene stvari mislim da mi mali koferčić ne gine 🙈
Po meni definitivno mali kofer i ruksak, ne znam kako bi mi stalo sve u išta manje, i ovako sam malo na knap 🙈
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Hvala na čestitkama cure 🥰
Točno tako, najljepši poklon sam već dobila 🥰
Mi uživamo svaki dan. Već sam zaboravila na sve sto me mučilo u trudnoći, kao da je pred sto godina bilo 😂
Traveller čestitam ti od srca. Najbitnije je da ste sad dobro. Ti i tvoja Nika. 😍😍😍😍
Ostale cure, čekam izvještaje i svima želim sto bezbolniji i brzi porod ❤️❤️❤️
Čestitke draga Bumac 🥳 nadam se da će te bebač nagraditi s prospavanom noći i što manje plača danas 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ja ti imam kuferic aviosize, onaj mali, jedva sam sve natrpala, puca po savovima a jos moram ubaciti par stvari.
Osim njega imam spreman ruksacic za box i to je to. Spremila sam i vrecicu s robicom i robom za van al ne znam sad u kovidu kad se to nosi. Vjer muz i dalje donosi na dan odlaska, a ne mi
Sortiraj odgovore
Najstariji