Također mali kofer i na knap mi je stalo +
Ruksak za rađaonu 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kakvu ste torbu vi spremile za bolnicu? Neki govore kofer, neki govore da je dosta manja torba? Dok vidim sve nabrojene stvari mislim da mi mali koferčić ne gine 🙈
Ja ti imam kuferic aviosize, onaj mali, jedva sam sve natrpala, puca po savovima a jos moram ubaciti par stvari.
Osim njega imam spreman ruksacic za box i to je to. Spremila sam i vrecicu s robicom i robom za van al ne znam sad u kovidu kad se to nosi. Vjer muz i dalje donosi na dan odlaska, a ne mi
Meni vrećice s robom stoje isto spremne u sobi na komodi
Muz ce donit na dan izlaska ili mozda pametnije dan prije 🤷🏻♀️
Vidit cemo
Traveller bravo mama, kako ti to sve hrabro podnosiš, super je da ste za vikend već doma!! 💜 bravo Nika 🥰 Jel Nikino "zapinjanje" imalo veze s onim tvojim pregradama što si pričala ili se jednostavno nije dobro spustila u kanal? Zanima me jer je i moja beba navodno jako dugačka, a još je jako visoko.
U svakom slučaju, drago mi je da si ostala smirena i pozitivna i da je sve ispalo super na kraju 🤗🤗
Iskreno da ti kažem pojma nemam. Vasilj mi je rekao da kontrakcije znaju stiskati maternicu prema svim smjerovima umjesto prema dolje pa je moguće da je to dio tog rizika, ostavit ću bas to pitanje za njega za prvi pregled nakon poroda. Ma mislim da ti dužina bebe neće biti presudna, ona je jednostavno ostala visoko i nije se spustila a ova dva iskusnija doktora su to prepoznali da neće ići čim su gurnuli ruke unutra. Nažalost do tada je već prošlo sat i nešto torture za mene ali opet nisam histerizirala ni vristala iako je ludo bolilo, ali jesam ispuštala neki zvuk dok me tjeralo tiskat a nisma smjela, mislim da je bilo nešto kao režanje hahahhaa. Teško je ostati pribran u takvim situacijama ali ja sam bila svjesna svakog treba da panika može donijeti samo još veće probleme. Mantrala sam si cijelo vrijeme u glavi : izdrži, to je sad i uskoro će sve nestati. 😊
Ti si bar režala ja mislim da sam ja cvilila 🤣😁
Bok cure, evo da se javim nakon par dana, sretno svima kojima je krenulo i čestitam svima koje se već maze s svojim bebicama ❤️
Meni su bolovi prestali kolko tolko, sad me boli na drugim mjestima, najviše dok mi se piški ali mislim da je to zato jer beba pritišće mjehur. Jučer sam obavila vađenje krvi i ispalo je da sam slabokrvna tako da sam dobila neke tablete željeza za žvakati jednom dnevno. Ne znam jesam li ja tolka spavalica ili me tek čekaju problemi s nesanicom ali spavam bez problema po 8-10 sati uz buđenja za wc naravno.
Sljedeći pregled imamo 08.10. a do onda lagano pripremam i perem robicu, krevetić je sklopljen, danas nam stiže stolić za prematanje i bas se veselim i jedva čekam da prođe još tih mjesec dana pa da i mi odbrojavamo sitno 😁
Evo mene u 37.tt pa spavam ko beba, bez budenja za WC 😁💪
39./40. tjedan, nikad ne idem na wc preko noći, odspavam 7 sati u komadu 😂 nek nam Jakov i Luka budu takvi i dobro je 😂
Ti si moj igrač 😁💪
Nadajmo se 🤣😅
Bumac Sretan rođendan!!!!
Sve cure koje ste u rađaoni i bolnici, zelim cim bezbolniji porod. Kod mene su se kontrakcije malo smirile, isto ih osjetim ali nisu tako ucestale i dalje..Cekamo i dalje😊
Ja sam si spremila malu sportsku torbu za sobu i torbu na rame za radjaonu.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Covjece ode zena na par sati spremat malo kad ono hrpa vas spremna za roditi. 😂 Sretno svima i svima drzim fige da prode sve bez ikakvih problema, mozete vi too. 🥰
Kofer ja imam veliki i nisam ga ni spremila jos cijelog, taman ce biti dok spremim gel, sampon, papuce i te sitnice. Robicu za Mateja sam spremila odmah u kofer, tako da ce tata donjeti samo sjedalicu i dekicu i to je to. 😊
I Traveller tako mi je zao sto si morala proci to mucenje, ali super je sto vec za vikend idete van. Sad samo mazenje sa Nikom i upijanje tog mirisa bebe, nema boljeg od toga. 🥰
I htjela sam jos pitati za klistir, jel se to daje i nama koje cemo na carski ilii?
I Plavabosanka po meni nije rano da ti rade carski na 39+2, taman mi to zvuci nekako, i ja bi voljela tu oko 39tj da dogovorimo, i ovako si mislim da ce biti oko 3300 ili 3400 ako nastavi uredno dobivati na tezini, a to mi je taman. 😁 Sad sam vec nestrpljiva i jedva cekam da nam dode, luda zena gledam u pelene i placem od srece. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Evo Curke jedna naša od doma. Za sad nemamo problem sa spavanjem u krevetiću 😍
https://ibb.co/jwwKRCg
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jooj secer malii 🥰😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
JOOOJ 🥰🥰🥰🥰 koji sladak kutak i ta mala mrvica u tom kutku💗💗
IVONA i ja mislim da nije rano, al znaš kako to ide sto strana sto priča. Zato skoro nitko ni ne zna da baš sutra idem. Namjerno im nisam htjela javljati da me ne ubijaju s pitanjima. I ono pitanje ko će vam bit kum na krštenju? Imam u planu ko će bit, ako sve bude dobro, ali čuvam to za nakon poroda i tek kad budemo znali da je sve okej onda ćemo i pitati. Za drugo dijete mislim i o imenu šutit da ne slušam priče kao sada da kako nam je to švabsko ime🤮 A neda mi se svima objašnjavati zašto to ime i onda opet slušat pametovanja kak se djeci ne daju imena po mrtvima😒😒
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Najbolje je što se malac uopće nije smirio evo i sad se proteže. Baš kažem mami mislim da će im udarat po skalperima sutra 😂🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji