Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    22. Rujan 2021. 22:36

Tonkica111

Čestitam svima na bebicama 🤗🤗🤗 blagee vam se, jedva čekam i ja… Pratim koliko toliko grupu i nikako da se javim. Pregled imam 13.10.og…danas sam bila isto, sve je ok. Po ginekologici sam imala kasnije ovulaciju pa ona vodi kao da sam 34.ti tjedan, a malecki odnosno malko veći ima cca 2. 5 kg 😬. Moram ovih dana opet na transfuziju vadit krv. Jel zna koja curka iz splita do koje ure vade krv na križine (di se inače rh faktor vadi).? Možda sutra već odem da se riješim. Još jednom želim svima što brži oporavak!!! 🥰🥰

Do 10h.najbolje ti doć u pol 10 

plavabosanka
    22. Rujan 2021. 22:41

Lisa27 👶🧸🎀

lovely

Mateja apsolutno da..otkrivaju organe, a želudac im je najdraži 🤣
    Lisa ti i ja ćemo skupa…mi zacementirane😅😅

Bome da haha ja sutra idem po ananas 😅

Jaoo ananas. Kud sam ovo pročitala u ovako kasne sate? 🙉🤣 Di da ga nabavim sad? 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Lollypop
    22. Rujan 2021. 22:46

plavabosanka

Lisa27 👶🧸🎀

lovely

Ali samo u onoj bljak sredini ima emzima koje trebaš 🙈

plavabosanka
    22. Rujan 2021. 22:47

Ja sam danas od devet do skoro pola 3 visila u bolnici, izludila sam više. Uglavnom malac je dobro, samo ja sam već bila gladna i umorna pa na ctgu nije bio divljao kao inače. I dalje se nije okrenuo tako da je zakazan carski za petak, samo sutra popodne moram nazvati u koliko da dođemo u bolnicu. Ispunjavala sam hrpu papira, pa razgovor sa anesteziologom, pa vađenje krvi, pa ultrazvuk, pa ctg jaoo🙆🏻‍♀️ 
    Procjenjen je na otprilike 3000 grama što je po meni sićušno, ali kad pogledam mene i muža normalno je. Baš sam premorena. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    22. Rujan 2021. 22:49

Lollypop

plavabosanka

Lisa27 👶🧸🎀

lovely

Ali samo u onoj bljak sredini ima emzima koje trebaš 🙈

Ja onaj iz konzerve volim 🤤🤤 ovaj ni nez skoro kakvog je okusa🤣🤣🙉

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

plavabosanka
    22. Rujan 2021. 22:52

E da danas je ravno devet mjeseci otkad sam ugledala prvi pravi plus na testu (ne računam onaj prvi test kad se crta vidla jako slabo pod jednim kutem samo i kad sam mislila da ju umišljam jer sam tolko silno željela bebicu) , ne mogu vjerovati da je toliko već prošlo. Stala sam plakat u autu kad sam mužu pričala pa se jadan uplašio šta mi je🙈 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

lovely
    22. Rujan 2021. 22:54

Lisa27 👶🧸🎀

lovely

Amy✔
    Lopta✔
    Sex✔
    Stepenice ✔
    Hodanje✔

Jedino još nisam pokušala ananas...i ja idem sutra po njega 🤣🤣

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Rita37🤰
    23. Rujan 2021. 01:54

plavabosanka

Ja sam danas od devet do skoro pola 3 visila u bolnici, izludila sam više. Uglavnom malac je dobro, samo ja sam već bila gladna i umorna pa na ctgu nije bio divljao kao inače. I dalje se nije okrenuo tako da je zakazan carski za petak, samo sutra popodne moram nazvati u koliko da dođemo u bolnicu. Ispunjavala sam hrpu papira, pa razgovor sa anesteziologom, pa vađenje krvi, pa ultrazvuk, pa ctg jaoo🙆🏻‍♀️
    Procjenjen je na otprilike 3000 grama što je po meni sićušno, ali kad pogledam mene i muža normalno je. Baš sam premorena.

Sretno u petak... Bit ce to sve dobro.... Da mogu birat  birala bi dogovoreni caraki ili Danielin  brzi porod....
    Sve ostalo mi se ne svidja....
    🙃... Al dobro.... Zelim to svu srecu i bit ce sve ok..

Leonoah
    23. Rujan 2021. 03:20

Ima li još nespavača?😊 Evo već tri sata me lupaju kontrakcije, krene iz leđa i širi se u trbuh. Imam žgaravicu i mučnine pa ne mogu spavat. Bol je zasad podnošljiva, ima jačih i slabijih- ali još nemaju tendenciju pojačavanja tako da ne znam jesu li lažni ili pravi, ali saznat ćemo. Nisam ih još počela pratit u nadi da ću zaspat.  I da, cijeli dan ispada sluzni, barem mislim da je sluzni jer su kod mene neke dugačke smeđe trakice koje ispadaju svaki put dok piškim. Nadam se da ujutro neću napisat da je lažna uzbuna, baš bi voljela da je krenulo😊

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Mateja32
    23. Rujan 2021. 03:39

Leonoah

Ima li još nespavača?😊 Evo već tri sata me lupaju kontrakcije, krene iz leđa i širi se u trbuh. Imam žgaravicu i mučnine pa ne mogu spavat. Bol je zasad podnošljiva, ima jačih i slabijih- ali još nemaju tendenciju pojačavanja tako da ne znam jesu li lažni ili pravi, ali saznat ćemo. Nisam ih još počela pratit u nadi da ću zaspat. I da, cijeli dan ispada sluzni, barem mislim da je sluzni jer su kod mene neke dugačke smeđe trakice koje ispadaju svaki put dok piškim. Nadam se da ujutro neću napisat da je lažna uzbuna, baš bi voljela da je krenulo😊

Evo ja ne mogu spavati već noćima ovako, sretno ti da je krenulo 💪😊
    I meni danima tako bude nakon wc, tesko mi je kretati se, sve me boli 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.