Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    23. Rujan 2021. 12:48

plavabosanka

bumac95

Evo Curke jedna naša od doma. Za sad nemamo problem sa spavanjem u krevetiću 😍
    https://ibb.co/jwwKRCg

JOOOJ 🥰🥰🥰🥰 koji sladak kutak i ta mala mrvica u tom kutku💗💗
    IVONA i ja mislim da nije rano, al znaš kako to ide sto strana sto priča. Zato skoro nitko ni ne zna da baš sutra idem. Namjerno im nisam htjela javljati da me ne ubijaju s pitanjima. I ono pitanje ko će vam bit kum na krštenju? Imam u planu ko će bit, ako sve bude dobro, ali čuvam to za nakon poroda i tek kad budemo znali da je sve okej onda ćemo i pitati. Za drugo dijete mislim i o imenu šutit da ne slušam priče kao sada da kako nam je to švabsko ime🤮 A neda mi se svima objašnjavati zašto to ime i onda opet slušat pametovanja kak se djeci ne daju imena po mrtvima😒😒

A znam nazalost. Nas nisu pitali za kuma, ali su me pitali kao zasto Matej, posto je to muzu krsteno ime, reko bas zato i zato sto mi je ime predivno i nisam ga cula jako dugo, pogotovo tu u selu kod nas, tu su vise klasicna imena tipa Ivan, Marko, Josip, a nisam htjela bas neko cesto ime dati. Mi za drugo dijete imamo ime za djecaka, rekli smo David, a za djevojcicu ako bude sam rekla da prepustam muzu da bira, posto sam ja forsirala od plusica na testu da bude Matej. 😂
    I to mi je glupo da se djeci ne daju imena po pokojnima, muzeva sestricna je dala malome ime po pokojnom bratu i bas se iznenadila kad sam joj rekla da je meni to predivno jer na neki nacin odajes pocast clanu obitelji, isto su joj svi pametovali zbog toga. :/

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    23. Rujan 2021. 12:51

I kako ste planirali dati sad ime malenom? Kod nas je u selu cura rodila u 5.mj i dala malome ime Liam, je irsko ime, ali je bas lijepo, cak vise univerzalno nego irsko. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

• buhtlica34
    23. Rujan 2021. 12:56

Traveller, pa ti si baš to junački odradila, stvarno ti svaka čast na snazi i borbenosti 💞  i hvala ti na opisu tog klistiranja 🙈
    Inače mislim da mene prvi put danas hvataju bh kontrakcije, baš me povremeno zaboli kao kad mengu trebam dobiti, jel to to? Nije li to malo prerano u mojim tjednima 🤔 ono nije mi to ništa tako strašno ali kužim da je drugačije od dosadašnjih probadanja i bolova koje su me znali uhvatiti. 

Ivona1505
    23. Rujan 2021. 13:09

buhtlica34

Traveller, pa ti si baš to junački odradila, stvarno ti svaka čast na snazi i borbenosti 💞 i hvala ti na opisu tog klistiranja 🙈
    Inače mislim da mene prvi put danas hvataju bh kontrakcije, baš me povremeno zaboli kao kad mengu trebam dobiti, jel to to? Nije li to malo prerano u mojim tjednima 🤔 ono nije mi to ništa tako strašno ali kužim da je drugačije od dosadašnjih probadanja i bolova koje su me znali uhvatiti.

Ja sam imala bolove i bas grcenja, opisala sam na kontroli ginekologinji i ispada da sam imala lazne trudove, a bila 33+ tj trudna, tako da kontam da nije rano, meni je samo rekla odmaranje i bez fizickog napora. A bh kontrakcije, tako kao pred mengu imam i ja, pa onda legnem na sat vremena odmoriti malo. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

little baby
    23. Rujan 2021. 13:10

Sanjarka,ajde utjesila si me onda sad mi je lakse jer je tako i kod mene bas kako si napisala.
    Traveller,lavice! Brz oporavak ti zelim i da brzo idete doma!💞

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Rita37🤰
    23. Rujan 2021. 13:41

Mateja31

Jutro, evo mene u bolnici, puko vodenjak u krevetu, i nastavio curiti. Bila na ctg trudove nemam, cekam da me pregledaju. Malo grči trbuh, uh strah je tu

Evo sam dosla u rikverc citat sto sma prespavala.... Sretno Mateja31 sve ce biti dobro! Mozete ti i tvoja bebica to....! 
    🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️❤️❤️   Neka bude brzo... Dok sve iscitam mozda si i rodila..... Kod mene se smirilo oko pola osam pa spavala do pola 12 uz kratka budjenja.... Ima i sad malo grcenja al puno rijedje. 

Lady.D
    23. Rujan 2021. 13:45

buhtlica34

Traveller, pa ti si baš to junački odradila, stvarno ti svaka čast na snazi i borbenosti 💞 i hvala ti na opisu tog klistiranja 🙈

Ja sam dva puta osjetila kratku menstrualnu bol, navecer kad sam legla u krevet. I to sam napomenula doktoru jucer. Kaze da je to sve normalno. Bas mi je lijepo to nekak opisao: malac je mali sportas i on se sprema za olimpijadu odnosno maraton (porod), a tijelo se priprema za ono sto slijedi. 😂 
    I trebamo se naviknuti na to da ce sljedecih par tjedana biti svakakvih bolova i stezanja. 😆

• Johnny
    23. Rujan 2021. 13:45

Ivona1505, nas cijelo vrijeme ispituju “a kad ćete se ženiti, to bi bilo dobro sad, bar preko suda, da imate papir, jel imate kumove…tisuću glupih pitanja i uplitanja a najviše od susjeda koje nisam ni vidla ni čula sto godina al eto njih sad dok su čuli da sam trudna pa da malo gurnu nos 🙄
    Što se tiče imena, meni su jako jako lijepa tradicionalna imena pogotovo ako je to možda bio netko drag i bitan, baš mi je apsurdno kak svatko ima komentar za svaku glupost, moje dijete, ime koje ja želim! Mi smo se odlučili za ime Ian jer nismo htjeli neko uobičajeno i svakodnevno iako sam ja od početka navijala za Viktora, dečku se nije baš dopalo… a da je curica bila bi Nikol ☺️ Sad za drugo imamo rezervu za žensko ime 🤣 

13.11. 🥰👶🏼💙

SweetDream15
    23. Rujan 2021. 13:48

buhtlica34

Draga buhtlice ako te tješi ja sam bh kontrakcije prvi put imala u 20 i nekom tj tako da u tvom tjednu to nije rano 🙈 meni se cili stomak stezao nit sjest, nit leć nit hodat.. i sve uredu bilo 😊

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Ani92
    23. Rujan 2021. 14:04

Ajme koje aktivno jutro!
    Nadam se da nam je koja bebica vec stigla 🥰 svima koje su u trudovima i pucanjima vodenjaka sretno!!!
    Bumac sretan rođendan, tvoj pokloncic je presladak 😍
    Sto se imena tice, ja sam imala u planu i musko i zensko ime i prije nego sam ostala trudna. Da je bio decko, dobio bi ime po mom pokojnom bratu. Moja obitelj je to znala i bilo im je drago sto sam tako odlucila. A posto sada stize curka, pricekat cemo, mozda bude drugo deckic 😊
    Menga bolovi mene soraju zadnjih par dana, isto prwlaze na leđa i trbuh bude tvrd, pogotovo nakon nekog naprezanja. Dr u TA kaze da je to normalno.
    Netko je pitao za kilazu bebe u 34 tt. Moja malecka je bila 2400.
    Ocekujem puno lijepih vijesti ovdje do kraja dana, ajmo jesenske bebice 🤞🤞🥰🥰

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.