Bilja12,ja sam isto imala jako malo vaginalnih pregleda. Prvi na prvom pregledu, drugi kod jednog starijeg doktora koji je bio na zamjeni preko ljeta (doktor je stara skola) i evo danas, zato sto sam kukala na neke bolove. I ta zadnja dva su bila samo rucna (prst 😂) provjera, nista drugo.
Lela, ja sam 31+4 i malac je danas izmjeren 1.830 g. Tako da mi se tvoja bebica ne cini uopce velika za 34. tjedan. Cure, koje se sjecaju ili neke koje su blizu mog tjedna kolike su vama bile bebe u 32. tjednu?
Prije 1.5 tjedna sam imala kontrolu i bila je na 1333, (s tim da sada baš počnu dobivati na težini na tjednom nivou), vjerojatno je pd prilike kao tvoja beba sada u 32.
Mislim da je u okviru granica i da je sasvim ok🙌CarpeDiem, nas je malac prije 2 tjedna imao 1400 grama. I uvijek je malo veci od prosjeka. Cini mi se da sam negdje procitala da bebe pred kraj svaki tjedan dobiju nekih cca. 250 grama. Sve je to tu negdje. Po tom izracunu u 34. tjednu mogao bi teziti i vise od 2.200 g.Lele, tvoja beba je onda aman-taman fit. 😊
Jeste i plus i to da se uzme u obzir tezina i visina roditelja... mislim da su nam sve naše bebice onakve kao trebaju biti. Znam da ima propusta ali da nešto nije uredu sigurna sam da bi doktori to primjetili puno ranije što se tiče mjera i težine.
url=https://lilypie.com]
Zene, imate li ideju gdje ima za kupiti trudnickih potkosulja i najlonki za ispod haljina, a da nisu preskupe? Ide jesen i hladnije temperature, a ja zimogrozna. 🥶
Zene, imate li ideju gdje ima za kupiti trudnickih potkosulja i najlonki za ispod haljina, a da nisu preskupe? Ide jesen i hladnije temperature, a ja zimogrozna. 🥶
H&M najlonke deblje, tanje i skroz debele. Ja sam zadovoljna, a imala imala sam troje od prošle trudnoće debljih pa ih i sada koristim
Čestitam svima na bebicama 🤗🤗🤗 blagee vam se, jedva čekam i ja... Pratim koliko toliko grupu i nikako da se javim. Pregled imam 13.10.og...danas sam bila isto, sve je ok. Po ginekologici sam imala kasnije ovulaciju pa ona vodi kao da sam 34.ti tjedan, a malecki odnosno malko veći ima cca 2. 5 kg 😬. Moram ovih dana opet na transfuziju vadit krv. Jel zna koja curka iz splita do koje ure vade krv na križine (di se inače rh faktor vadi).? Možda sutra već odem da se riješim. Još jednom želim svima što brži oporavak!!! 🥰🥰
H&M ima potkošulje, a Calzedonia ima najlonke i crne i boje kože, nekad znaju bit akcije 2+1 pa poprati malo 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zeniceee je li ima koja da imaaa grceveeee i pucanjeee po stomaku alii u gornjem dijelu stomaka tj. Odmah ispod rebara 🤔😟 stvrdnee mi se stomak u tom dijeluuu a posebno ako se bebac namjesti…
Ali ovi grcevii su… 🤷♀️🤷♀️
Nista ni ne pucka samo se stvrdne svako malo pogotovo o nocu pred spavanje… Prosli vikend je satima trajalo da sam upalila brojac kontrakcija umorilo me….
Jel gornjiii dio stomaka???🤷♀️🤷♀️
Da najvise gornji vecinom sredina al prosiri se i na nekad neku stranu.
Hmmmm i kod mene je takoo...🤷♀️🤷♀️ ne znam nistaaaa jer mi je prva trudnoca 🤷♀️🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ne znam dal je krenulo sto, ali danas me kontrakcije sve vise love. Vidjet cemo kroz noc, lagano me boli u predjelu jajnika i bol se prozima prema kicmi. Andro se javlja ali mirniji je danas. Mirna sam dosta i cekam 😊
Nadam de da je krenulo nesto 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Mateja apsolutno da..otkrivaju organe, a želudac im je najdraži 🤣
Lisa ti i ja ćemo skupa…mi zacementirane😅😅
Bome da haha ja sutra idem po ananas 😅
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Zeniceee je li ima koja da imaaa grceveeee i pucanjeee po stomaku alii u gornjem dijelu stomaka tj. Odmah ispod rebara 🤔😟 stvrdnee mi se stomak u tom dijeluuu a posebno ako se bebac namjesti…
Ali ovi grcevii su… 🤷♀️🤷♀️
Nista ni ne pucka samo se stvrdne svako malo pogotovo o nocu pred spavanje… Prosli vikend je satima trajalo da sam upalila brojac kontrakcija umorilo me….
Jel gornjiii dio stomaka???🤷♀️🤷♀️
Da najvise gornji vecinom sredina al prosiri se i na nekad neku stranu.
Hmmmm i kod mene je takoo…🤷♀️🤷♀️ ne znam nistaaaa jer mi je prva trudnoca 🤷♀️🤷♀️
I meni je prva.... Valda su to bh kontrakcije... Kad sam rekla doktoru rekao je da je to normalno i priprema se maternica... Pa evo... Ja navijam da bude toga jos i da sve vec jednom krene... Jedva cekam upoznat svoju mrvicu...
🥰
Daniella preslatka je bebica 🥰🥰 ne znam jesam komentirala ili ne, gubim se ovih dana izmorena sam baš.
Traveller baš se danas probudim i razmišljam o tebi kako si. čestitam ti i žao mi je što si prošla ružan porod. Samo nek je Nika dobro pa ds krenete u nove avanture i putovanja zajedno 🍀💗💗
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji