Evo ja obavila pregled 🙂 sto se mene tice nema nikakvog pomaka zatvorena skroz i upravo pusem pilates loptu 😀😀😀
Bebica je bila pospana malo, tako da sam dosta vrrmena provela na ctgu dok se nije probudila...mjerenja također nismo uspjeli sve izmjeriti tako da nemamo procjenu tezine, duzina je oko 49 cm 🙂
Iduci pregled u TA 4.10. 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
AnneSi baš mi je žao zbog konstantnih bolova.
Na koliko ti je podesen aparat za tokolizu vremenski i koliko kapi? Možda da njega podese češće?
Nadam se da ćeš se ubrzo riješiti bolova i grliti tog malog nestrpljivog dječaka 💙
Bumac95 i Daniella preslatke su vam bebe. 💙♥️
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Travellerzao mi je sto si se toliko namucila 😐 čestitam ti na malenoj. Vjerujem da ćeš uz nju zaboraviti brzo na sve ovo ružno❤
Daniellatvoja malecka je preslatka 🥰
Ja opet muku mučim sa žgaravicom! Umirem od jučer…doslovno ništa ne pomaže. Moja R je odlučila do zadnjeg trena nabijat po želudcu 😅
Svim drugim curkama želim što bezbrižnije i sretnije i odmornije i naspavanije dane i večeri❤
Lovely točno znam kako ti je sa žgaravicom. Ja sam taman mislila kako se smirilo malo, kad ono šipak. Mislim da su beboline počele otkrivati organe. 😮💨🤯😂
Amy55 ja bi na Sv. Duh, imam još jednu kontrolu kod svoje ginekologice prije odlaska u TA. 😄 Ako ćeš se prebacivati i to na Sv. Duh javi pa da se podruškamo u rodilištu. 😄
Curke koje ste u TA Sv. Duh koliko ranije ste se naručivale za pregled ? Ne znam kad bi ih trebala zvati obzirom da mi je pregled kod moje ginekologice 04.10.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Traveller, čestitam ti i želim ti što brži i lakši oporavak! Dobrodošla Nika! ❤️
'21. 💙
'24. 💛
Traveller lavice nasa, cestitke i samo neka ste zive i zdrave. Sve drugo ce se brzo zaboraviti. Također, svako iskustvo je dobrodoslo, koliko god ono ruzno bilo. Nika nam je pravi mali borac, velike stvari je cekaju u zivotu 🥰
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Traveller cestitaaam od srcaa ❤❤
Bilja1212 nisi jedina dragaa...mene moj samo 2 puta pregledao vaginalno...prvi puta kada je potvrdio trudnocu (6.sedmica) drugi puta zbog smedjarenja (11.sedmica)...🤷♀️🤷♀️ mislim da ce me tek na termin pregledati ako ne rodim prije 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ista stvar.. ja da nisam prokrvarila u prvim mjesecima i da nisu provjeravali jel sve ok dok nisam prestala piti tablete nebi me ni gledali. Isto prvi put i zbog krvarenja, nakon toga samo prije mora. 🤷🏻♀️
Traveller cestitaaam od srcaa ❤❤
Bilja1212 nisi jedina dragaa…mene moj samo 2 puta pregledao vaginalno…prvi puta kada je potvrdio trudnocu (6.sedmica) drugi puta zbog smedjarenja (11.sedmica)…🤷♀️🤷♀️ mislim da ce me tek na termin pregledati ako ne rodim prije 🤷♀️
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Ja sam se narucila preko njihove stranice odmah cim sam dobila uputnicu, napisala sam koliko sam trudna i zatrazila termin za kontrolu i ambulantno lijecenje u trudnickoj ambulanti. Poslali su mi termin pregleda za 2 dana na mail. U 37+5 je bio prvi pregled. Danas je opet bio u 38+5 i u 39+5 je iduci. Svaku srijedu zadnja 3 tjedna me spadao pregled.
Travellerzao mi je sto si se toliko namucila 😐 čestitam ti na malenoj. Vjerujem da ćeš uz nju zaboraviti brzo na sve ovo ružno❤
Daniellatvoja malecka je preslatka 🥰
Ja opet muku mučim sa žgaravicom! Umirem od jučer…doslovno ništa ne pomaže. Moja R je odlučila do zadnjeg trena nabijat po želudcu 😅
Svim drugim curkama želim što bezbrižnije i sretnije i odmornije i naspavanije dane i večeri❤Lovely točno znam kako ti je sa žgaravicom. Ja sam taman mislila kako se smirilo malo, kad ono šipak. Mislim da su beboline počele otkrivati organe. 😮💨🤯😂
Amy55 ja bi na Sv. Duh, imam još jednu kontrolu kod svoje ginekologice prije odlaska u TA. 😄 Ako ćeš se prebacivati i to na Sv. Duh javi pa da se podruškamo u rodilištu. 😄
Curke koje ste u TA Sv. Duh koliko ranije ste se naručivale za pregled ? Ne znam kad bi ih trebala zvati obzirom da mi je pregled kod moje ginekologice 04.10.
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Uuh ne kuzim kako od nema trudova i sve je pod kontrolom liječnika dode do izgubila sam 2ipo litre krvi i spasavale smo zivu glavu
Cestitam, ljubite se i volite i brzo oporavite
Sortiraj odgovore
Najstariji