Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ane_ši
    22. Rujan 2021. 15:25

CarpeDiem.

AnneSibaš mi je žao zbog konstantnih bolova.
    Na koliko ti je podesen aparat za tokolizu vremenski i koliko kapi? Možda da njega podese češće?
    Nadam se da ćeš se ubrzo riješiti bolova i grliti tog malog nestrpljivog dječaka 💙
    Bumac95 i Daniella preslatke su vam bebe. 💙♥️

Skoz minimalno mislim 4 kapi u minuti probali su pojacavati ali bi mi srce lupalo ko ludo uz to pijem i mislim ormidol za smirenje okucaja srca. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Lela🍀
    22. Rujan 2021. 15:41

Hej curke cestitam svima na bebicama🥰🥳👶❤ nisam se mogla sjetit lozinke pa sam vas samo citala😅 Nadam se da su sve bebice uskoro s nama i zanima me koliko su vase bebe bile teske u 34 tjednu meni je danas bio pregled i bebica ima 2,023 kile da li je to puno nekako imam osjecaj da je puno vec sad a opet doktorica kaze da je super pa me zanima kolko su vase bebice tad bile teskee 

🤰🍀 👶 🌸

Lady.D
    22. Rujan 2021. 16:03

Bilja12, ja sam isto imala jako malo vaginalnih pregleda. Prvi na prvom pregledu, drugi kod jednog starijeg doktora koji je bio na zamjeni preko ljeta (doktor je stara skola) i evo danas, zato sto sam kukala na neke bolove. I ta zadnja dva su bila samo rucna (prst 😂) provjera, nista drugo. 
    Lela, ja sam 31+4 i malac je danas izmjeren 1.830 g. Tako da mi se tvoja bebica ne cini uopce velika za 34. tjedan. Cure, koje se sjecaju ili neke koje su blizu mog tjedna kolike su vama bile bebe u 32. tjednu? 

• Mia38
    22. Rujan 2021. 16:31

Lela🍀

Hej curke cestitam svima na bebicama🥰🥳👶❤ nisam se mogla sjetit lozinke pa sam vas samo citala😅 Nadam se da su sve bebice uskoro s nama i zanima me koliko su vase bebe bile teske u 34 tjednu meni je danas bio pregled i bebica ima 2,023 kile da li je to puno nekako imam osjecaj da je puno vec sad a opet doktorica kaze da je super pa me zanima kolko su vase bebice tad bile teskee

Lela ti si cini mi se moja terminusa... moj je jucer (33+2) bio 2700 i to je kazu prihvatljivo... 

amy55
    22. Rujan 2021. 16:33

Lela🍀

Lela i Lady.D Meni je u 34. tjednu već bio oko 2200 g. Pitala sam dr. i rekla mi je da je to ok za taj tjedan.

CarpeDiem.
    22. Rujan 2021. 16:37

Ane_ši

CarpeDiem.

AnneSibaš mi je žao zbog konstantnih bolova.
    Na koliko ti je podesen aparat za tokolizu vremenski i koliko kapi? Možda da njega podese češće?
    Nadam se da ćeš se ubrzo riješiti bolova i grliti tog malog nestrpljivog dječaka 💙
    Bumac95 i Daniella preslatke su vam bebe. 💙♥️

Skoz minimalno mislim 4 kapi u minuti probali su pojacavati ali bi mi srce lupalo ko ludo uz to pijem i mislim ormidol za smirenje okucaja srca.

Uh isti problem kao i kod mene sa srcem. Iako bez tegoba prije, tokoliza zna izazivati razne palpitacije i povisen broj otkucaja.  🙏
    Uglavnom ne boj se to je normalno, nadam se da sutra odlučiti šta je najbolje za vas oboje i da se više ne mučis na bilo koji način. 
    Bit će sve dobro ♥️ 

url=https://lilypie.com]

• Keto35
    22. Rujan 2021. 16:40

Čestitke svima koje su postale mame,uživajte u svojim bebicama 🤗🥳🎊👶 mi ćemo se još načekat,al uskoro će doći i naše vrime 😄😍
    Moj pregled prema ginekologu sve školski,sve mjere pokazuju tjedan u kojem i jesam i očekivani datum poroda koji i je... Bebica je sada na 2.620kg i to je valjda isto dobro 🤗 od iduceg puta se starta i sa ctg. Sanjarka, idući pregled 6.10. pa upiši kad budeš ažurirala listu...

❤ 8.10.2021. Nina ❤

CarpeDiem.
    22. Rujan 2021. 16:41

Lady.D

Bilja12,ja sam isto imala jako malo vaginalnih pregleda. Prvi na prvom pregledu, drugi kod jednog starijeg doktora koji je bio na zamjeni preko ljeta (doktor je stara skola) i evo danas, zato sto sam kukala na neke bolove. I ta zadnja dva su bila samo rucna (prst 😂) provjera, nista drugo.
    Lela, ja sam 31+4 i malac je danas izmjeren 1.830 g. Tako da mi se tvoja bebica ne cini uopce velika za 34. tjedan. Cure, koje se sjecaju ili neke koje su blizu mog tjedna kolike su vama bile bebe u 32. tjednu?

Prije 1.5 tjedna sam imala kontrolu i bila je na 1333, (s tim da sada baš počnu dobivati na težini na tjednom nivou), vjerojatno je pd prilike kao tvoja beba sada u  32.
    Mislim da je u okviru granica i da je sasvim ok🙌

SweetDream15
    22. Rujan 2021. 16:49

Čestitke mame koje su rodile 😍 kako je sve preebrzo prošlo. Bila sam aktivna u početku al zbog gubitka lozinke nisam mogla ući, mada sam vas sve pratila svaki dan 🙈 . Nek je svima sa srećom ❤️ 
    Moja trudnoća sve vrijeme prolazi bez problema, bez mučnina, bez  bolova (malo samo donji dio leđa), ne otičem tolko s obzirom kolko sam u pokretu. Do sad sam na +11 kg i to sve u trbuhu. Beba preaktivna, s njom sve super jedino nikako ginekologica reć točno kolko je teška i dugačka ali nema veze saznaćemo 🤣
    Poz svim curama, držite se 🌺

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Lady.D
    22. Rujan 2021. 17:16

CarpeDiem.

Lady.D

Bilja12,ja sam isto imala jako malo vaginalnih pregleda. Prvi na prvom pregledu, drugi kod jednog starijeg doktora koji je bio na zamjeni preko ljeta (doktor je stara skola) i evo danas, zato sto sam kukala na neke bolove. I ta zadnja dva su bila samo rucna (prst 😂) provjera, nista drugo.

Prije 1.5 tjedna sam imala kontrolu i bila je na 1333, (s tim da sada baš počnu dobivati na težini na tjednom nivou), vjerojatno je pd prilike kao tvoja beba sada u 32.
    Mislim da je u okviru granica i da je sasvim ok🙌

CarpeDiem, nas je malac prije 2 tjedna imao 1400 grama. I uvijek je malo veci od prosjeka. Cini mi se da sam negdje procitala da bebe pred kraj svaki tjedan dobiju nekih cca. 250 grama. Sve je to tu negdje. Po tom izracunu u 34. tjednu mogao bi teziti i vise od 2.200 g. Lele, tvoja beba je onda aman-taman fit. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.