Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    20. Rujan 2021. 11:50

Pozdrav cure 🙌
    Tienna i Lisa vjerujem da ce sve biti ok 🙏
    Daniella -čestitam 💖 dobrodošlica za tvoju curicu 🎊.
    Super brz porod kakav želim svim curama ovdje.
    Rita hvala još jednom. 👌
    Traveller eh svete granice, ako ih nema to ostavlja prostor drugima da nam kroji kako ćemo se ponašati,  osjećati itd.
    Za takve individue koje te spopadaju bilo bi najbolje prvo kulturno reći da ti smetaju poruke takvog tipa, da ne volis zapitkivanja, i ako bude nešto novo da ćeš javiti ti prva.
    Ako se pak ogluse na ovu više molbu, onda prekines svaki kontakt sa najavom. 
    Tipa: ne dopada mi se probijanje granica,  zamolila sam te da mi ne psotavljas takva pitanja i sada ću biti slobodna da ti kažem da ne želim da mi apsolutno više pišeš i da smo završile svaki kontakt.
    Vrlo jednostavno i neophodno za funcionalan život, bez obriza što je neprijatno dok postavljas granice 🤷‍♀️
    Prijatnije imati svoj mir u svakom slučaju...
    Sretno u svakom slučaju šta god da odluče na sutrašnjem pregledu 🍀 
    Bit će sve ok

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Mia38
    20. Rujan 2021. 11:52

MARELA

Mene evo u petak sveki 'ispeglala' prek moba😂, bila sam na kraju 6h u shoppingu, super sam se osjecala i koristila sam dan. Jos gledam i razmisljam dal da se javim ili da poslije nazovem, ipak sam se javila, kad ono 'joooj, ajde doma cuvati bebicu, nemoj da te sad jos po ovoj kisi neko s autom lupi, nikad se ne zna…😜😜😜
    Mah…rekla sam joj da sam bas gotova i onda nastavila jos 3h😆😆😆.

Inace, druge dane nisam bas nes…zgaravica me pere na najjace, cak i na prazan zeludac ujutro i stogod da ubacim, bademi ne pomazu, Gastal cak nekad ne pomaze😱bebac je jako visoko, nis se jos nije spustio, ja nikak da si slozim torbu za bolnicu, sve nekak koda imam jos 2mj😅 Jedino bih voljela ne dobiti sad jos 5kg zadnja 3 tj, jer sam fakat vec teska (85kg na 172🥴) i kukovi me rasturaju po noci, pa ono gledam pratiti dijabeticku prehranu, a tu i tamo maznem kremsnitu🙃.
    Sutra imam pregled u TA, zivo me zanima kak je mali s kilazom, bar da znam da nije meni u spek otislo hehe😜

Prvo, cestitke curama na uspjesnom vikendu i bebicama, bas mi je drago da je sve proslo ok i sa suzom uvijek citam svaki post kad netko javlja da je stigla nova bebica.
    Marela ja sam tu negdje kao ti... 170 cm i 83 kile... krenula s 75.... zadnjih 2 pregleda dobivam po 600-800 g i to je sve bebina tezina. Taman za toliko procjenjuju da raste. Iako ja sam tek 33 tt pa ce to jos dosta rasti 🙈 Rekla mi je dokt da malo bremzam tezinu jer je za 2 tjedna veci, pa pazim na prehranu. Nemam gestacijski ali imam inzulinsku rezistenciju pa kontroliram secer. Isto sutra pregled i bas me zanima koliki je sad 🐷

mala_ive
    20. Rujan 2021. 11:56

Bok cure,
    može mi netko reći kako to funkcionira s PCR testom i mužem u Vinogradskoj i Petrovoj?
    Mislila sam ići u Vinogradsku u nadi da rade brzi test na ulazu i može se platiti tamo. Al vidim pod obavijesti da to nije slučaj - baš treba imati pravi test negativan. Jeli neka bila i uspjela testirati muža i dobiti nalaz pa je on prisustvovao? Čini mi se to sve kao nemoguća misija.
    Hvala

Sanjarka88
    20. Rujan 2021. 12:03

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
    .
    LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
    AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
    CURICA 21.08. 💜 - Mila12
    KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
    ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
    IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
    TOMA 29.08. 💙 Jambica
    NIKOLA 30.08. 💙 MadameI 
    .
    FABIJAN 01.09. 💙 Haru
    DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
    KARLO 03.09. 💙 Jana25
    DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
    LUKA 12.09. 💙 Ivkica
    LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
    NOEL 13.09.  💙 Muffin
    NIKO 16.09. 💙 Bumac95
    ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
    EVA 19.09. 💜 Sunce7
    KORINA 19.09. 💜 Daniella2207

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue
    20. Rujan 2021. 12:04

Tracy joj sad kad si spomenula društvene mreže. Isto mi se bivša kolegica javila (a čujemo se 1 godišnje) jer je negdje iz ko zna kojih komentara iskočilo ruganje mene i prijateljice o trudnoći i ona je vidjela i al si trudna.. Bla bla bla.. I ko grom iz vedra neba kad rodiš nemoj mamu 2 tjedna dat u vrtić. Mi smo imali problemaaaa ajme.. Onak wtf ko te šta pitaooooo, odakle da tema iz ničeg... To mene živcira...btw malu sam ostavila 2 dana doma i krenula je u vrtić jer joj je to jedina poveznica sa stvarnosti (seljene,druga ekipa, drugi parkovi,druga kuća, ja u bolnici, ja doma, ja išla rodit, došla doma s bracom, dva dana iza brat i mama mi došli. Mama spavala s nas 2 u krevetu da mi pomogne kroz noć... Muž gore na katu kod svojih... Ludilo teško od, ponašanja, prkosa, odgovaranjaaaa a ni 3 god nema.. Vrtić je jedino što je ostalo od cijelog ludila.. To ju jedino primiri iako ne voli ić.. Btw stan je muž napokon završio. Selimo stvari i lagano ćemo i mi preselit do kraja mjeseca 🙏🙏

Sanjarka88
    20. Rujan 2021. 12:10

Dobro nam dosle Eva i Korina 🥰🥰🥰
    Sunce zao mi je sto je toliko trajalo i sto si se namučila no vidis sad i sama da se sve isplati 😍 brz oporavak zelim 🤗
    Daniella sto reći, najbolji porod za koji sam čula 😁 svaka čast. Stvarno trebas imati puno djece 😁🥰😍♥️
    Čestitam žene 😍💜💜

Sanjarka88
    20. Rujan 2021. 12:11

Dobar dan trudnice i mame 😊
    Kod nas svaku noć pada kiša a po danu sunce. Potpisala bi tako cijelu godinu 😁
    Ja sam ok. Lažnjaci su se smirili jučer do ručka 💪👍
    Ostao mi samo pritisak na donji dio trbuha dok hodam no nije strasno. Moguće da se bebač spušta i namjesta 🤷🏻‍♀️

Nego. Bila sam obećala slikati nakon sto je Bumac slikala svoj sluzni čep , nesto slično sta kod mene zna izaći tu i tamo. Jutros mi je baš ispao veći komad i to sam ga osjetila kako ispada. Skupljala sam ga s gaćica 🤣
    Pa stavljam slike. Gadljivi ne otvarajte 😁
    Jel moguće da je ovo ipak samo iscjedak? Ima li tko takav iscjedak u trudnoći?

https://ibb.co/6XzGXJt
    https://ibb.co/JzKL68T

Endzrue
    20. Rujan 2021. 12:11

Zašto on sad plačeeee? Ne znam pitaj ga... Pa ti si mu mama ti bi trebala znat to... Ljubavi mamina zašto ti sad plačeš? Tišina... Muk... Reko eto.. Ne želi mi reć... Tako ugl proteku moji odgovori 

Sanjarka88
    20. Rujan 2021. 12:27

Ivona nemoj se puno umoriti 😉
    Tracy javljaj danasnje stanje s ctg-a 🤞 eto koliko razlike kao da smo na drugom kontinentu. Traveller nitko ne gleda plodnu vodu a tebe ce slat na indukciju ako se ne otvoris da pogledaju plodnu vodu 🤦🏻‍♀️
    Tienna ne razumijem se puno u to pa je znam sto reći. Osim da mi je žao sta sada prolazis kroz taj stres 🥺 bit Ce sve u najboljem redu, sigurna sam ♥️🤗🙏
    Traveller 🤗♥️🤗
    Lorre 🤞🤞🤞🤞 da sve prođe po planu i programu 💪
    Naljepnica je 🥰 slikaj nam kad sve uredis 

Sanjarka88
    20. Rujan 2021. 12:33

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    RUJAN:
    Rita37 20.09.
    Ani92 20.09.
    Lovely 20.09.
    Japanka 20.09.
    Tracy 20.09.
    Freya_444 21.09.
    MARELA 21.09.
    Daniella 21.09.
    Mia38 21.09.
    Keto35 22.09.
    Orhideja 22.09.
    Lisa27 22.09.
    Sanja0508 22.09.
    Plava Bosanka 22.09.
    Bilja 22.09.
    Plavabosanka 22.09.
    Love2021 23.09.
    Leah 23.09.
    aAnchy 23.09.
    LiLM 24.09.
    Lollypop 24.09.
    Little baby 24.09.
    Mateja31 24.09.
    Kiky 27.09.
    Mala_Ive 27.09.
    Sanjalica 27.09.
    Poklončić 27.09.
    Lyra 28.09.
    Lorre 28.09.
    Sanjarka 28.09.
    Tienna 28.09.
    Zara 28.09.
    Marija3998 29.09.
    Monalisa 29.09.
    Cordisoo 30.09.
    LISTOPAD:
    Ivona1505 01.10.
    Buhtlica34 04.10.
    Mateja2602 04.10.
    Nyssa 04.10.
    Crni Labud 06.10.
    LadyD 07.10.
    Tommyfame 13.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.