Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    07. Rujan 2021. 10:27

Evo recimo meni je zato Merkur zakon, prvi put brijem da ni nisam bila u predradjaoni neg odma box (da se razumijemo dosla sam otvorena 1 prst al oso vodenjak) i fakat sam mogla ic piskit kad sam trebala, mogla sam setat oko stola, na pilates...ok je da je taj nesretni ctg pristekan cijelo vrijeme al ajd 😂

Ivona1505
    07. Rujan 2021. 10:55

Sto se tice trudnica ja ih znam puno, jedna u selu sto smo bile u KUD-u skupa je neki dan rodila curicu tako da prostite me na izrazu nece bit peder party u razredu kak je svekrva rekla. 😂
    3 bivse kolegice su trudne plus ja, mislim da je jedna samo prije mene i od muza sestricna je 20 dana prije mene po terminu. A i bivsa susjeda mi je trudna sa trecim sinom isto je malo poslije mene termin i jos jedna zena u selu, zato sam i rekla da dizemo natalitet, bar mi u selu. A i kolegica iz srednje je rodila na ljeto, a druga isto trudna, mislim na proljece da joj je termin. S tim da je jedna rodila pocetkom godine isto. Bome znam puno svjezih mama a i trudnica. I velika vecina nas ce imati djecake, mislim samo njih 2 od mali milijun sto sam nabrojala ce imati curice. 😁😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

plavabosanka
    07. Rujan 2021. 11:14

sunce7

plavabosanka

sunce7

Cure nadam se da izdrzavate sve poteskoce trudnoce.🥰 mi sve mozemo😎😂
    Moja beba se okrenula glavom prema dolje🥰🎉 kad se tocno okrenula pojma nemam, al sam vidjela da mi stomak drugacije izgleda. Dal su pomogle duge setnje, dal lezanje na lijevoj strani tko ce znati, ali isplati se potruditi. Sad sam 38+1 tako da za sve cure ima jos sanse.😍 Ja sam na +8kg i osjecam se relativno dobro osim povremenih poteskoca.😂
    Sad nastavljamo sa setnjama, cajem od maline, datuljama i nadom da necemo prenijeti.😂
    Sretno drugim curama danas na pregledu.🤟
    Buhtlica predivne slike.🥰

Super 🥳🥳😍😍 bravo bebice 💗 znači samo šetnje i spavanje na lijevoj strani? Nisi radila nikakve vježbe?

Nikakve posebne vjezbe, samo setnja i lezanje na lijevoj strani, naravno u noci ne mozes samo na lijevoj okrenes se sto puta😂ali preko dana kad bi odmarala lezala bi na lijevoj.
    Probaj sto vise to prakticirati, sigurna sam da beba nece biti bas toliko tvrdoglava vec da ce ipak popustit.🙏
    Sto se tice toga da osjecasglavu s desne strane i ja sam bila uvjerena da je glava s desna al mi rece da je guza ili leda, zavisi od polozaja tako da mozda je tako i kod tebe.🙊❤️

To već prakticiram koliko mogu🙈 baš sam pitala za vježbe jesi radila jer je meni doktor rekao da ih ne smijem raditi🙄

A s obzirom kako mu je mama tvrdoglava nije ni čudo da nas zeza🤣😂
    Ma meni već prije rekli da mu je to glavica to što ja osjetim, a ne vjerujem da se išta pomaklo jer je još isti osjećaj. Jedino što sad znam i iznad pupka pa prema gore napipati nešto i bude tvrdo pa nemam pojma više kako stoji 😂 dobro tebi je ipak i 10dana prije termin nego meni, tako da se nadam da stigne 💗

Jesi uzbuđena? 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    07. Rujan 2021. 11:18

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

marija3998

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

Jutro jesenske susjede, saljem svima predivne cestitke i vama koje cete uskoro ugledati svoja srca puno snage, dosla sam skicnuti samo tko je jos u komadu Jana25 Duso cestitam na karlu
    Mojim curama koje me znaju drzim fige na najjace!

Ajme Anci kako mi je drago zbog tebe, želim ti sve najbolje i da ti trudnoća prođe brzo i bez problema, baš si mi uljepšala dan kad sam vidjela da si i ti među trudnicama 🥰❤️

Hvala draga Marija🥰❤️🥰❤️ radujem se vasim bebicama i povremeno vas skicam

Ja nisam još uskočila na forum bila kad si ti bila tu koliko se sjećam ili jesam al sam, sva bila u brigama, ali sam vas škicala. Baš mi je drago i čestitam na  curici💗💗💖💖

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

Ane_ši
    07. Rujan 2021. 11:33

Evo cure da se javim. Radila ctg i trudovi isli do 40 bebini otkuciji do 180. Doktorica kaze da je to ok i nisu pravilni (to znam i ja 🤭). Mali  po velicini 34 tt i 2460g. Ostajem u bolnici minimalno 3 dana. Dobit cu terapiju za jacanje bebinih pluca ako slucajno dode do prijevremenog poroda. Sutra ce mi kompletnu pretragu napraviti pa cu znati vise prekosutra. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ivona1505
    07. Rujan 2021. 11:52

Ane_ši

Evo cure da se javim. Radila ctg i trudovi isli do 40 bebini otkuciji do 180. Doktorica kaze da je to ok i nisu pravilni (to znam i ja 🤭). Mali po velicini 34 tt i 2460g. Ostajem u bolnici minimalno 3 dana. Dobit cu terapiju za jacanje bebinih pluca ako slucajno dode do prijevremenog poroda. Sutra ce mi kompletnu pretragu napraviti pa cu znati vise prekosutra.

Jooj drzim ti fige da ce izdrzati bebac bar jos 2 i pol tjedna u stomaku. 😊
    Meni ta kilaza za taj tjedan zvuci taman, bitno da je bebac u redu. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Ivona1505
    07. Rujan 2021. 11:55

Dannna

Pozdrav curke, može jedno pitanje za vas koje ste već prije imale carski?! Nakon koliko ste dobile prvu mjesečnicu? Ja cijeli dan imam lagane menst grčeve a sad će mjesec dana od carskog 😏

Bas sam i ja pitala od bratica zenu negdje prije, kaze nakon oba carska je u roku od mjesec i pol do dva dobila mjesecnicu i bila joj je redovita otkako je dobila prvu nakon poroda. Iako ti to varira od zene do zene, ali kod nje je takav slucaj bio. A mamu sam isto pitala, ona se ni ne sjeca vise, kaze davno je to bilo haha. 😂
    A i ja se nadam da ce mi nakon poroda biti redovita ko sto je bila i prije trudnoce, iako nemam bas puno utjecaja na to. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

mala_ive
    07. Rujan 2021. 12:00

jutro svima
    moj iduci pregled u bolnici je 27.7., tad cu bit 37+ i to je 3 tj nakon pregleda u gin - cini mi se malo dugo ali dobro sta je tu je. 
    Prijavljujem ogroman pritisak, jedva hodam nekad, brzo se umaram. Sve to doslo u tjedan dana maltene, bila sam ko pticica prije 10 dana  a kao tek krenula spremat stvari - kad sam u najlosijoj formi. Uvijek sve kontra :D po noci kaos, piskenje svako uru, nespavanje obavezno uru svaku noc, cujem svaki zvuk, sve mi smeta apetit mi se otvorio. Sta sam jos od Apokalipse zaboravila 

S 33+ sam bila za vrsak prsta uloziva, nadam se da cu izdrzati jos 10 dana do 36 punih - nemam grceve ali mi je pritisak bas ogroman dolje i mislim da to lagano ide kud treba. Samo da ne ode prebrzo :D Trudim se leci kad bas jako pritisne, eto. U prvoj sam s 39 rodila, s 36 se lagano krenula otvarati pa je to vjer to.

mala_ive
    07. Rujan 2021. 12:04

Zaboravila sam pitati, Sanja0508 di ima online autoskola, ja sam mislila u trudnoci isto tako teoriju al koga god sam u ZG zvala su mi rekli da nemaju tu opciju pa sam odustala ako ima, kad rodim i uhvatim ritam bih online slusala rado pa te molim da podijelis info

I jos jedno pitanje, za robicu. Vjerojatno ste sto puta pisale, al tko ce to sad naci. Kako mi je ovo prva zimska beba, moze netko napisati okvirno brojčano koliko cega trebam od robice za prva 3mj? Uooce ne znam sta nose po danu, bodi kratkih pa preko onesie ili? Za vani skafander valjda, to je najpralticnije. Tenks :)

plavabosanka
    07. Rujan 2021. 12:24

Ane_ši

Evo cure da se javim. Radila ctg i trudovi isli do 40 bebini otkuciji do 180. Doktorica kaze da je to ok i nisu pravilni (to znam i ja 🤭). Mali po velicini 34 tt i 2460g. Ostajem u bolnici minimalno 3 dana. Dobit cu terapiju za jacanje bebinih pluca ako slucajno dode do prijevremenog poroda. Sutra ce mi kompletnu pretragu napraviti pa cu znati vise prekosutra.

Sretnoo 🍀🍀 izdrži 💗

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.