Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    07. Rujan 2021. 07:38

mala_ive

Heej,
    Sto se tice piskenja i kakenja tijekom poroda - moje iskustvo iz vinogradske s prvim djetetom nije bilo kakvo sam prizeljkivala. Dosla sam 6cm otvorena i odmah isla u box i u boxu sam odmah spojena na ctg iako sam molila da me puste bez zica radi lakšeg duranja bolova. Al eto nisu. Piskila sam i curkala mi je plodna voda na stolu i rekli su mi da je brinem zbog toga. Nije mi bilo neugodno, ali stvarno se pitam za taj ctg kad je uistinu i je li potreban? Kakiti nisam trebala jer sam se ful sama ocistils doma u trudovima, znam samo da mi je muz rekao da sam na izgonu imala stolicu, isto na stolu, ja se ne sjecam :D tako da. U predradaoni vjer daju, al iza ne daju setnju do wc-a. I setnju uopce. U vinogradskoj.

Sto se tice sesirica za dojenje. Ima li tko da nosi koristene u bolnicu i kako ih dezinficirati? Ja imam svoje, ali nemam pojma trebam li ih kako pripremati?! Hahahah oprostite eto svakakvi upitnici u zadnji cas. Danas pakujem torbu iiii ???

Ja cu nositi koristene, iskuhala ih je vec od bratica zena i sesirice i izdajalicu je iskuhala te dijelove koji ce ici na moju kozu, ali rekla je da ih iskuham i ja jos jednom.
    A sto se pakiranja tice ja sam samo paket ulozaka od 10 kom spremila, blazinice sam cijeli paket, ne znam koliko ima komada, mast za bradavice obavezno, paket pelena od 42 kom za svaki slucaj, a i ako nekome bude trebalo udjelit cu, veliku kremu za guzu i paket vlaznih maramica od 72 komada, neka budemo sigurni. I mrezastebisto paket cijeli i jos 2 komada sto sam dobila. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

sanja0508
    07. Rujan 2021. 07:51

bumac95

Mateja nisi jedina. Mene je danas dr pitao kako sam, samo sam mu rekla da mi je dosta. Sve mu je bilo jasno 😂😅
    Ja sam napeta. To mi je najveći problem. Nas 5 frendica smo trudne. Prve tri po terminu su rodile, ja sam 4. i još jedna tri dana iza mene. I sad smo dočekale njih tri i sad je red na meni. I bas osjećam pritisak jer svi samo čekamo 😂😂😂😂
    Još me i stariji sin doslovno svaki dan pita jel braco spreman i eto, svi smo spremni osim njega 🤦🏼‍♀️😂

Oooo znam kako ti je. Kod mene je isto nas 4 trudno. Njih 3 rodile ostala sam ja. Bas mi je nervoza.  Utrpala sam si svega pred kraj trudnoce. I to da cu se udati i to da polazem vozacki jer mi se prije nije dalo.
    Zacrtala sam si ajde predavanja cu svejedno su preko zoom-a od kuce i ispite odem, a voznju lako kada se mali rodi i kada budem spremna. Evo danas imam ispit iz propisa i mislim da sam zato i nervozna. U cetvrtak pregled, a u subotu kod maticara idemo. 
    I onda kukam imam grceve i trcim stalno na wc. A i ne imala 🤣🤣
    Uglavnom moj mali je i dalje hiperaktivan, apetita nemam, gladna sam, a od svega mi muka. Noc je prosla ok, samo sam se budila i gusilo me jer sam razmisljala dali sam napravila ovo ili ono i onda bi kao klada zaspala dalje. 🤦‍♀️ 
    Jutro je ispred nas, biti ce bolje nego noc. Ajmo ajmo. Moramo biti pozitivne 🥰

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Ivona1505
    07. Rujan 2021. 08:16

sanja0508

bumac95

Mateja nisi jedina. Mene je danas dr pitao kako sam, samo sam mu rekla da mi je dosta. Sve mu je bilo jasno 😂😅
    Ja sam napeta. To mi je najveći problem. Nas 5 frendica smo trudne. Prve tri po terminu su rodile, ja sam 4. i još jedna tri dana iza mene. I sad smo dočekale njih tri i sad je red na meni. I bas osjećam pritisak jer svi samo čekamo 😂😂😂😂
    Još me i stariji sin doslovno svaki dan pita jel braco spreman i eto, svi smo spremni osim njega 🤦🏼‍♀️😂

Oooo znam kako ti je. Kod mene je isto nas 4 trudno. Njih 3 rodile ostala sam ja. Bas mi je nervoza. Utrpala sam si svega pred kraj trudnoce. I to da cu se udati i to da polazem vozacki jer mi se prije nije dalo.
    Zacrtala sam si ajde predavanja cu svejedno su preko zoom-a od kuce i ispite odem, a voznju lako kada se mali rodi i kada budem spremna. Evo danas imam ispit iz propisa i mislim da sam zato i nervozna. U cetvrtak pregled, a u subotu kod maticara idemo.
    I onda kukam imam grceve i trcim stalno na wc. A i ne imala 🤣🤣
    Uglavnom moj mali je i dalje hiperaktivan, apetita nemam, gladna sam, a od svega mi muka. Noc je prosla ok, samo sam se budila i gusilo me jer sam razmisljala dali sam napravila ovo ili ono i onda bi kao klada zaspala dalje. 🤦‍♀️
    Jutro je ispred nas, biti ce bolje nego noc. Ajmo ajmo. Moramo biti pozitivne 🥰

Sretno na ispitu, drzim fige da prodes iz prve. 😊😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

• sunce7
    07. Rujan 2021. 08:24

plavabosanka

sunce7

Cure nadam se da izdrzavate sve poteskoce trudnoce.🥰 mi sve mozemo😎😂
    Moja beba se okrenula glavom prema dolje🥰🎉 kad se tocno okrenula pojma nemam, al sam vidjela da mi stomak drugacije izgleda. Dal su pomogle duge setnje, dal lezanje na lijevoj strani tko ce znati, ali isplati se potruditi. Sad sam 38+1 tako da za sve cure ima jos sanse.😍 Ja sam na +8kg i osjecam se relativno dobro osim povremenih poteskoca.😂
    Sad nastavljamo sa setnjama, cajem od maline, datuljama i nadom da necemo prenijeti.😂
    Sretno drugim curama danas na pregledu.🤟
    Buhtlica predivne slike.🥰

Super 🥳🥳😍😍 bravo bebice 💗 znači samo šetnje i spavanje na lijevoj strani? Nisi radila nikakve vježbe?

Nikakve posebne vjezbe, samo setnja i lezanje na lijevoj strani, naravno u noci ne mozes samo na lijevoj okrenes se sto puta😂 ali preko dana kad bi odmarala lezala bi na lijevoj. 
    Probaj sto vise to prakticirati, sigurna sam da beba nece biti bas toliko tvrdoglava vec da ce ipak popustit.🙏 
    Sto se tice toga da osjecas  glavu s desne strane i ja sam bila uvjerena da je glava s desna al mi rece da je guza ili leda, zavisi od polozaja tako da mozda je tako i kod tebe.🙊❤️

• sunce7
    07. Rujan 2021. 08:33

sanja0508
    Sretnoo na ispitu! Ipak vas je dvoje to ces ti bez greske!😎

marija3998
    07. Rujan 2021. 08:35

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

Jutro jesenske susjede, saljem svima predivne cestitke i vama koje cete uskoro ugledati svoja srca puno snage, dosla sam skicnuti samo tko je jos u komadu Jana25 Duso cestitam na karlu
    Mojim curama koje me znaju drzim fige na najjace!

Ajme Anci kako mi je drago zbog tebe, želim ti sve najbolje i da ti trudnoća prođe brzo i bez problema, baš si mi uljepšala dan kad sam vidjela da si i ti među trudnicama 🥰❤️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Mišić
    07. Rujan 2021. 08:37

Madamel uf, bas mi je zao sto su se stvari tako odvijale, ali nadam se da ce ostatak oporavka proci bez komplikacija. 🤞🏻🤗
    Zara muz ti smije doci samo ravno u boks, tako da teoretski sve stignete obaviti. 😃
    Traveller Bebi je unutra super! 😆😆😆 aaaa, izdrzi jos malo! 🤗 (mama, jd li, Nika se ionako ne da 😀)
    Rita piskiti smijes ici samo dok si u predradjaonici, kad te stave u boks - gotovo. 😁 
    Pitanja za kolicinu ulozaka - evo meni je u skoro 4 dana boravka na odjelu otisao cijeli paket Chicco ulozaka. Sestre su prvi dan savjetovale i stavljanje 2 odjednom (ono da se preklope, da bude sto duzi). Ali ne brinite, uvijek vam se moze donijeti sto zatreba. 

Ivona1505
    07. Rujan 2021. 09:36

Mišić

Madamel uf, bas mi je zao sto su se stvari tako odvijale, ali nadam se da ce ostatak oporavka proci bez komplikacija. 🤞🏻🤗
    Zara muz ti smije doci samo ravno u boks, tako da teoretski sve stignete obaviti. 😃
    Traveller Bebi je unutra super! 😆😆😆 aaaa, izdrzi jos malo! 🤗 (mama, jd li, Nika se ionako ne da 😀)
    Rita piskiti smijes ici samo dok si u predradjaonici, kad te stave u boks - gotovo. 😁
    Pitanja za kolicinu ulozaka - evo meni je u skoro 4 dana boravka na odjelu otisao cijeli paket Chicco ulozaka. Sestre su prvi dan savjetovale i stavljanje 2 odjednom (ono da se preklope, da bude sto duzi). Ali ne brinite, uvijek vam se moze donijeti sto zatreba.

Jesi i ti na carski rodila? Sad sam vec i zaboravila ko je kako rodio kod nas, ako jesi onda mi bolje za svaki slucaj uzeti jos jedan paket. Mislim znam da to ovisi od zene do zene, ali lakse nama da kupimo prije nego da muz trci sa posla kupovat uloske pa donositi u bolnicu. 😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Mišić
    07. Rujan 2021. 10:12

Ivona jesam, da. Evo doma sam jos potrosila skoro jos jedan cijeli paket i koristila sam i vir, ovaj put su mi bili ugodni. Krvarenje mi je bilo puuuno manje nego prvi put kad sam vaginalno rodila, ali ga je bilo. (I traajee, naravno ne bude ti kasnije obilno, nece ti trebati chicco, ali rastegne se to) 😀

Ivona1505
    07. Rujan 2021. 10:23

Mišić

Ivona jesam, da. Evo doma sam jos potrosila skoro jos jedan cijeli paket i koristila sam i vir, ovaj put su mi bili ugodni. Krvarenje mi je bilo puuuno manje nego prvi put kad sam vaginalno rodila, ali ga je bilo. (I traajee, naravno ne bude ti kasnije obilno, nece ti trebati chicco, ali rastegne se to) 😀

Hvala ti na odgovoru, onda cu morati kupiti bar jos jedan paket. 😁
    Nisam ni znala u pocetku da se krvari nakon carskog, sreca pa sam tu procitala. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.