Jana25 čestitam na pravom malom dečkiću 🥰
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Vecer, jutro kako kome 🤣
Ja sam postala mama 💙
Stigao je Karlo Veliki, u doslovnom smislu te rijeci. 💙💙
Ravno 4 kile i 52 centimetra🥺
.
3.9. U 3 ujutro mislim si kak odjednom opet toliko iscjetka se izlilo. Nis, okrenem se na drugi bok i idem nastavit. Kad ono opet.
Aj nis mislkm si, idem se dignut, i tak mi se piski, kad ono, piskim ja pk cijelom boravku 🤣 ode i sluzni, vodenjak ne preataje curit. Mene lagano panika hvata. Mislim si na to se pripremas sve je oke, za nekoliko sati imat ces svoju bebu u rukama.
.
Dolazimo u bolnicu oko pola 4. Odma me primaju, procjenjuju bebu na 3900g otvorena 2 prsta, cervix nestao. Sad ce to brzinom munje…. oce malo sutra.
.
Smjestaju me u predradaonu, nemam nikakve bolove osim onih vec standardnih M grceva. I tak ja.lezim, sprdam se sa curama. Gledam oko sebe sta ove stenju, ni jedna nije otvorena vise od 2 cm.
U 8 dolazi vizita. Bum dobivam drip. Izmedu 10-16 kapi.
Molim za epiduralnu, nema kome nisam rekla. 🤣
Dolaze doktori, guraju prste 4 cm, 5 cm, 6cm. Ja vec stenjem lagano i govorim da ocu epiduralnu.
Moze samo onaj Dolantin (ak sam dobro napisala) jer epiduralna se daje u boksu. Prvo sam.odbijala, na kraju primila 3 doze.
Klistiraju me, majko moja 😳🤣
15 sati dolazi, sad mi vec daju antibiotik jer je moj mis bez plodne vode 12 sati.
Trudovi se pojacavaju, klasika. U 20h me stavljaju u boks, napokon.mislkm si evo ga, mojim mukama je kraj, sad ce epi. Nista od epi, otvorena 9 cm. Ja disem, usta mi se osusila 🤣 nema tog labela ili vazelina koji je to mogo popravit 🤣 vode za popit nikad dosta.
.
Nakon 19 sati u bolovima, prvo laganim onda jebackim(necu se ispricat na izrazu 🤣) u 23:13 Karlo nas je odlucio ucinit najponosnijim roditeljima.
I svaki trud, svako vristanje na kraju, suze u ocima mog muza, bile su ga vrijedne!
.
Osoblje na Sv. Duhu samo i iskljucivo rijeci hvale! Kako ljudi rade, ne staju! Blizanci, trce jednoj rodilji po dodatnu krv, porod za porodom ide! Pa hitni carski. Svaka im cast.
Od 8 do 23h imali su preko 20 poroda, a jos im smjena nije zavrsila.
.
Prvorotke ne slusajte nikog i nista! Niste svjesne kakvu snagu imate.
Poz od panicara❤
Jeeeej čestitam na velikom momku💙💙💙
I tebi i mužu! 🥰
Tebi brz oporavak i puno puno lijepih trenutaka s Karlom ❤️💗💙
Lucija 16.12.2021.💗
Vecer, jutro kako kome 🤣
Ja sam postala mama 💙
.
3.9. U 3 ujutro mislim si kak odjednom opet toliko iscjetka se izlilo. Nis, okrenem se na drugi bok i idem nastavit. Kad ono opet.
Aj nis mislkm si, idem se dignut, i tak mi se piski, kad ono, piskim ja pk cijelom boravku 🤣 ode i sluzni, vodenjak ne preataje curit. Mene lagano panika hvata. Mislim si na to se pripremas sve je oke, za nekoliko sati imat ces svoju bebu u rukama.
.
Dolazimo u bolnicu oko pola 4. Odma me primaju, procjenjuju bebu na 3900g otvorena 2 prsta, cervix nestao. Sad ce to brzinom munje…. oce malo sutra.
.
Smjestaju me u predradaonu, nemam nikakve bolove osim onih vec standardnih M grceva. I tak ja.lezim, sprdam se sa curama. Gledam oko sebe sta ove stenju, ni jedna nije otvorena vise od 2 cm.
Dolaze doktori, guraju prste 4 cm, 5 cm, 6cm. Ja vec stenjem lagano i govorim da ocu epiduralnu.
Moze samo onaj Dolantin (ak sam dobro napisala) jer epiduralna se daje u boksu. Prvo sam.odbijala, na kraju primila 3 doze.
15 sati dolazi, sad mi vec daju antibiotik jer je moj mis bez plodne vode 12 sati.
Trudovi se pojacavaju, klasika. U 20h me stavljaju u boks, napokon.mislkm si evo ga, mojim mukama je kraj, sad ce epi. Nista od epi, otvorena 9 cm. Ja disem, usta mi se osusila 🤣 nema tog labela ili vazelina koji je to mogo popravit 🤣 vode za popit nikad dosta.
.
Nakon 19 sati u bolovima, prvo laganim onda jebackim(necu se ispricat na izrazu 🤣) u 23:13 Karlo nas je odlucio ucinit najponosnijim roditeljima.
I svaki trud, svako vristanje na kraju, suze u ocima mog muza, bile su ga vrijedne!
.
Osoblje na Sv. Duhu samo i iskljucivo rijeci hvale! Kako ljudi rade, ne staju! Blizanci, trce jednoj rodilji po dodatnu krv, porod za porodom ide! Pa hitni carski. Svaka im cast.
.
Poz od panicara❤
Čestitam Jana i želim ti brz oporavak! ❤️ I dobrodošao nam Karlo Veliki! 💙
'21. 💙
'24. 💛
Dobrodošao Karlo 🥰🥰🥰
Mama brz oporavak 💙
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Čestitam Jana i zelim ti brz oporavak!💙🤞🏻 Upisana sam na Sveti Duh i bas me razveselila ova informacija i malo mi olaksala jer ja sam isto panicar 🤷🏻♀️😬
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Vecer, jutro kako kome 🤣
Ja sam postala mama 💙
.
.
.
.
.
.
Poz od panicara❤
Cestitke od srca mama.. I hvala na takvom objasnjenju 😊 uzivajte uz bebaca, I tebi brz oporavak 😊💙🎉🎉🎉🎉💙💙💙🎉🎉🎉💙💙💙
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Čestitam Jana 💙 Dobrodošao Karlo 💙 želim ti brz oporavak!
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Stigao i Luka😱😍😍😍 cestitkee Janaa, da nam je ziv i zdrav. ❤️ Mami sto brzi oporavak🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji