Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    04. Rujan 2021. 07:32

Jana25

Vecer, jutro kako kome 🤣
    Ja sam postala mama 💙
    Stigao je Karlo Veliki, u doslovnom smislu te rijeci. 💙💙
    Ravno 4 kile i 52 centimetra🥺
    .
    3.9. U 3 ujutro mislim si kak odjednom opet toliko iscjetka se izlilo. Nis, okrenem se na drugi bok i idem nastavit. Kad ono opet.
    Aj nis mislkm si, idem se dignut, i tak mi se piski, kad ono, piskim ja pk cijelom boravku 🤣 ode i sluzni, vodenjak ne preataje curit. Mene lagano panika hvata. Mislim si na to se pripremas sve je oke, za nekoliko sati imat ces svoju bebu u rukama.
    .
    Dolazimo u bolnicu oko pola 4. Odma me primaju, procjenjuju bebu na 3900g otvorena 2 prsta, cervix nestao. Sad ce to brzinom munje…. oce malo sutra.
    .
    Smjestaju me u predradaonu, nemam nikakve bolove osim onih vec standardnih M grceva. I tak ja.lezim, sprdam se sa curama. Gledam oko sebe sta ove stenju, ni jedna nije otvorena vise od 2 cm.
    U 8 dolazi vizita. Bum dobivam drip. Izmedu 10-16 kapi.
    Molim za epiduralnu, nema kome nisam rekla. 🤣
    Dolaze doktori, guraju prste 4 cm, 5 cm, 6cm. Ja vec stenjem lagano i govorim da ocu epiduralnu.
    Moze samo onaj Dolantin (ak sam dobro napisala) jer epiduralna se daje u boksu. Prvo sam.odbijala, na kraju primila 3 doze.
    Klistiraju me, majko moja 😳🤣
    15 sati dolazi, sad mi vec daju antibiotik jer je moj mis bez plodne vode 12 sati.
    Trudovi se pojacavaju, klasika. U 20h me stavljaju u boks, napokon.mislkm si evo ga, mojim mukama je kraj, sad ce epi. Nista od epi, otvorena 9 cm. Ja disem, usta mi se osusila 🤣 nema tog labela ili vazelina koji je to mogo popravit 🤣 vode za popit nikad dosta.
    .
    Nakon 19 sati u bolovima, prvo laganim onda jebackim(necu se ispricat na izrazu 🤣) u 23:13 Karlo nas je odlucio ucinit najponosnijim roditeljima.
    I svaki trud, svako vristanje na kraju, suze u ocima mog muza, bile su ga vrijedne!
    .
    Osoblje na Sv. Duhu samo i iskljucivo rijeci hvale! Kako ljudi rade, ne staju! Blizanci, trce jednoj rodilji po dodatnu krv, porod za porodom ide! Pa hitni carski. Svaka im cast.
    Od 8 do 23h imali su preko 20 poroda, a jos im smjena nije zavrsila.
    .
    Prvorotke ne slusajte nikog i nista! Niste svjesne kakvu snagu imate.
    Poz od panicara❤

Cestitam na malom/velikom Karlu. 🥰💙
    Tebi sto brzi oporavak zelim i da se sto vise mazis sa bebacem. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    04. Rujan 2021. 08:01

Jutro curke. 😁
    Jucer shopping uspjesno obavljen, u ponedjeljak od ikee narucujemo 2 paketa plahti, nepropusnu podlogu i prosivenu dekicu pa sam mislila da lezi na toj dekici dok je u kolicima cisto da mu bude udobnije.
    Tako da je moja torba kompletirana sad i spremna sam za bilo kakav scenarij koji se moze odigrati. 😁
    Od muza sestricna iduci tjedan ide u Zg na pregled, pa postoji mogucnost da ce ostati odmah tamo na lezanju posto ce bit skoro 37 punih tjedana, tako da im danas idemo u goste da se nas dvije jos podruzimo malo u slucaju da bude tako, a i morali smo malom necaku kupiti stvari, ne moze bez toga. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Lady.D
    04. Rujan 2021. 08:06

Jana25, cestitam! Dobro nam dosao Karlo Veliki! Zelim vam brzi oporavak i puno zajednickog mazenja. Nadam se da cete brzo ici kuci. 💙🥳🤱🤗🤩

Ane_ši
    04. Rujan 2021. 08:14

Jana25

Vecer, jutro kako kome 🤣
    Ja sam postala mama 💙
    Stigao je Karlo Veliki, u doslovnom smislu te rijeci. 💙💙
    Ravno 4 kile i 52 centimetra🥺
    .
    3.9. U 3 ujutro mislim si kak odjednom opet toliko iscjetka se izlilo. Nis, okrenem se na drugi bok i idem nastavit. Kad ono opet.
    Aj nis mislkm si, idem se dignut, i tak mi se piski, kad ono, piskim ja pk cijelom boravku 🤣 ode i sluzni, vodenjak ne preataje curit. Mene lagano panika hvata. Mislim si na to se pripremas sve je oke, za nekoliko sati imat ces svoju bebu u rukama.
    .
    Dolazimo u bolnicu oko pola 4. Odma me primaju, procjenjuju bebu na 3900g otvorena 2 prsta, cervix nestao. Sad ce to brzinom munje…. oce malo sutra.
    .
    Smjestaju me u predradaonu, nemam nikakve bolove osim onih vec standardnih M grceva. I tak ja.lezim, sprdam se sa curama. Gledam oko sebe sta ove stenju, ni jedna nije otvorena vise od 2 cm.
    U 8 dolazi vizita. Bum dobivam drip. Izmedu 10-16 kapi.
    Molim za epiduralnu, nema kome nisam rekla. 🤣
    Dolaze doktori, guraju prste 4 cm, 5 cm, 6cm. Ja vec stenjem lagano i govorim da ocu epiduralnu.
    Moze samo onaj Dolantin (ak sam dobro napisala) jer epiduralna se daje u boksu. Prvo sam.odbijala, na kraju primila 3 doze.
    Klistiraju me, majko moja 😳🤣
    15 sati dolazi, sad mi vec daju antibiotik jer je moj mis bez plodne vode 12 sati.
    Trudovi se pojacavaju, klasika. U 20h me stavljaju u boks, napokon.mislkm si evo ga, mojim mukama je kraj, sad ce epi. Nista od epi, otvorena 9 cm. Ja disem, usta mi se osusila 🤣 nema tog labela ili vazelina koji je to mogo popravit 🤣 vode za popit nikad dosta.
    .
    Nakon 19 sati u bolovima, prvo laganim onda jebackim(necu se ispricat na izrazu 🤣) u 23:13 Karlo nas je odlucio ucinit najponosnijim roditeljima.
    I svaki trud, svako vristanje na kraju, suze u ocima mog muza, bile su ga vrijedne!
    .
    Osoblje na Sv. Duhu samo i iskljucivo rijeci hvale! Kako ljudi rade, ne staju! Blizanci, trce jednoj rodilji po dodatnu krv, porod za porodom ide! Pa hitni carski. Svaka im cast.
    Od 8 do 23h imali su preko 20 poroda, a jos im smjena nije zavrsila.
    .
    Prvorotke ne slusajte nikog i nista! Niste svjesne kakvu snagu imate.
    Poz od panicara❤

Ajme draga čestitam od ❤❤❤❤. Dosao je tvoj Karlo Veliki uzivaj ovo sve ces zaboraviti cim ti ga donesu na ciku 🥰🥰🥰🥰.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ane_ši
    04. Rujan 2021. 08:24

Dobro jutro curke. Evo moram prijaviti da sam jucer cijelo popodne spavala poslije dobila proljev 🙈. Legla navecer oko 22.30 zaspala sve do 6 ujutro. Znaci noc iz snova 😍😍😍. Kazem ja muzu to se tijelo odmara i cisti jer idem roditi ovih dana 😆😆😆. Trbuh mi je vec skroz nisko. Kad sjednem moram isto rasiriti noge a on mi lezi na stolici 😆😆😆. Auto vozim u polulezecem polozaju 😆😆😆. On sve divlji u trbuhu ali toliko udara da ti udarci bole na sve strane 🤭. Nadam se da ce izdrzati jos 3 tjedna barem. Sljedeci tjedan idem na pregled  sutra cu znati termin. Iscjedak mi je sve veci ali ne cini mi se nista drugaciji nego prije tako da ne mislim da mi ispada jos sluzni cep. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Sanjarka88
    04. Rujan 2021. 08:34

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
    .
    LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
    AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
    CURICA 21.08. 💜 - Mila12
    KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
    ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
    IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
    TOMA 29.08. 💙 Jambica
    NIKOLA 30.08. 💙 MadameI 
    .
    FABIJAN 01.09. 💙 Haru
    DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
    KARLO 03.09. 💙 Jana25

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Rita37🤰
    04. Rujan 2021. 08:37

Dobrodošao Karlo!! ✔️🥳🎉😍 Iskrene cestitke...

Evo ja usla u 37+0...   😊🙈🙆🥳😍🎉
    Noc ne prospavana... Piskenje svako malo i opcenito spavala od 1-4h i od onda kao da je podne.. Mala skace djipa vecinu vrmena tako da kad god sam se uspjela smirit opet me na wc potjerala ili razbudila pokretima... Uglavnom ustajemo spremanje pa  iduce spavanje tek ujutro nakon svatova... Nek nam Bog pomogne.... Pusa svima ugodan vikend zelim!

sanja0508
    04. Rujan 2021. 08:40

Cestitam Jana pusa velika za hrabru mamu i njenog Karla. Cuvajte se, mazite se 🥰💙

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    04. Rujan 2021. 08:42

Jana totalno sam se uzivila u tvoj opis poroda , kao netko tko je vec prosao porod totalno znam o čemu pricas 😆
    Zao mi je sta je dugooo trajalo i sto te izmučilo al proslo je i oboje ste dobro i to je najvažnije 🤗
    Karlo Veliki dobro nam dosao 💙

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jana25
    04. Rujan 2021. 08:54

Hvala zene! 🥺💙
    Sanjarka, nikad necu zaboravit muzu tvom cestitat rockas  🥳🥳🥳

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.