Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    02. Rujan 2021. 15:02

Ajme nema me jedan dan, a vi 30. stranica nabile 😂😂😂 teško vas je pratit ahahahh
    Svašta nešto sam pročitala i naravno zaboravila gotovo sve šta sam htjela komentirat (treba Počet zapisivat na papir 😂).
    Ugl ja sam imala “horor” priču sa prvog poroda koja danas nakon pet godina uopće ne zvuci tako strašno kao tad 😂😂
    Najveći je problem bila moja panika. Prepustila sam joj se skroz i jaukala i proklinjala sve i svakoga zbog bolova 😂 nisam razmišljala ni o disanju ni o bebi ni ničemu i mislim da sam izgubila kontrolu u tim trenutcima i zato mi je u takvom sjećanju ostao. Imala sam 20 godina i jednostavno nisam bila spremna na to sve i nisam imala pojma šta me čeka 🤦🏼‍♀️ A nisam iskreno ni o toj bebici previše tad razmišljala (jebiga,mladost😂). 
    Ovaj put je sve drugačije. Uzbuđena sam do maksimuma i doslovno jedva čekam da porod krene. Na sve sam spremna samo da izađe van i da ga vidim 😅🥰 mislim da mi puno znaci to sto sam u glavi posložena i brijem da ta “opuštenost” i uzbuđenost dosta mjenja sliku samog poroda.
    Ugl, raspisala sam se previše. Htjela sam samo rec da bez obzira sto je prvi prošao malo lošije, išli smo na drugu bebu bez razmišljanja. A ako Bog i prilike daju i trećoj ćemo se jednog dana radovati ;)

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Mišić
    02. Rujan 2021. 15:04

Draga Mokosh, cestitam ti na malom zmaju!!! 😍🐉 zelim ti sto brzi i laksi oporavak! 🥰🤗

bumac95
    02. Rujan 2021. 15:04

Mokosh čestitam ti na frajeru i brz oporavak želim 💙 javi nam se kad budeš mogla 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• ponosna.mama
    02. Rujan 2021. 15:05

Ivona1505

ponosna.mama

Ivona1505

ponosna.mama

Meni je tocno onako kako je Sanjarka rekla, apsolutno nikakav strah od poroda nemam sve do trenutka kad sam porod krene, onda se sitim ajme pa ja sad moram rodit 🙈
    A i sta se tice razmisljanja o bebi za vrijeme poroda, nema toga, mislis samo kako ces rodit, da izguras najbolje sta mozes, a tek kad rodis razviju se neki posebni osjecaji 🥰
    Moram vam priznat da je skroz ok doc ovde malo odmorit 😂😂
    A evo vam i moj rucak 🤤
    https://ibb.co/5WJHtPS

Jel to pire, palenta ili nesto trece? 😂

Hahahahha pire koji je bia skroz neslan i meso koje je prisoljeno🙈 ..al sve sam pojela, onda znas kako sam bila gladna 😂😂😂

Bome svaka cast onda hahah 😂😂
    A ovo je moj ruckic, znaci toliko mi se jede rizi bizi da je to strasno. 😁
    https://ibb.co/58prp7r

Uuuu i ja bi sad to 🤤

bumac95
    02. Rujan 2021. 15:06

I da. Dude, imam doma Nuk i Bibs. Iskreno se nadam da će neke od tih dvioje prihvatit jer su mi dosta pomogle sa smirivanjem starijeg sina. Uopće ne znam kako bi ga na neke trenutke smirila da nije bilo duda.
    Riješili smo ih se sa 3 godine i ima predivne male zubiće pa se nadam da ne mogu naštetit bas previše 🤦🏼‍♀️😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Mišić
    02. Rujan 2021. 15:11

Dude spremila sam MAM, velicina 0-2 mj, jos joj nisam dala. I sin je koristio MAM, povremeno Avent.
    Bocice vec sam pisala da imam spremnu Avent natural i staklenu Dr Brown’s. Ni njih nismo stavili u uporabu, ali neka se nadje. 🙂

• ponosna.mama
    02. Rujan 2021. 15:11

Mokosh cestitam 💙🎉🥰 ..nadam se da ces se oporaviti sto prije 😘
    Cure koje idete na GUK profile, znam da ste vec pisale o tome, ali moj trudnicki mozak to nije zapamtio 🙈
    Koja je granica 2h nakon jela? Koliko prije obroka? A koliko ujutro nataste?
    Ovde niko nista ne govori kad te ubodu, a mene bas zanima je li to ok..

• LeaM
    02. Rujan 2021. 15:16

buhtlica34

Ja uopće ne razmišljam o porodu, još 😅
    Nego, jel ima koja cura da se prijavljivala na trudnički tečaj u dom zdravlja Zagreb zapad? Preko onog emaila? Ja sam sinoć poslala mail ali mi nitko još nije odgovorio, a tečaj je u utorak.. Doduše to je online tečaj ali svejedno.

Ja sam se prijavila i još nisam dobila mail sa linkom.

Inače ja sam nova ovdje pa vas sve lijepo pozdravljam 🙂 30+6 danas, termin 05.11., 33 god i 1. trudnoća. Planiram na Sv. Duh 

Ivona1505
    02. Rujan 2021. 15:20

Endzrue

Ivona1505

Mojoj mami su samnom radili carski na termin 27.2, a sa sekom 2 dana nakon termina 20.7, ja sam bila prezivahna i omotala se u pupcanu vrpcu, rekli su da bi se ugusila da me prirodnim putem rodila, a seka je bila i sitnija i poprecno okrenuta, da se stigla okreniti rodila bi ju mama prirodnim putem. Kaze ne zali uopce sto nije prirodnim putem rodila, jedino je poslije mene bakteriju pokupila pa se malo duze oporavljala, ali kaze potpisala bi carski bilo kad, a sa spinalnom je imala iskustva posto je nogu slomila dok je trenirala nogomet, tako da kaze da to nije najstrasnija stvar na svijetu. Cak je ij svekrva rekla da je mogla birati da bi i ona isla na carski. 😁

Sve to lijepo i krasno. Al u bolnici sam ležala sa caricama 3 dana. Operacija je operacija. Svaki doktor koji je ušao je komentirao da bi uvijek izabrao vaginalni porod. Da su si malo krivo žene protumačile carski (ove koje plate i ne žele ni probat). Cura sa mnom je imala 3.ći carski i podvezala je jajnike. 33godine(ima 4 djece).. Prijateljica mi je prvo na hitni carski i jedva preživjela i ona i mali. Ima rez od kuka do kuka i evo 2.5god poslije je rodila prirodno. Kaže da joj je bilo užasno teško rodit drugo al da je oporavak bio puno lakši. Tako da se ne može usporedit uopće vaginalno i operacija. Na stranu ko stvarno mora iz medicinskih razloga. Na koncu sve se oporave od poroda.
    Meni je evo danas 7 dana od poroda. Oba vaginalno, nebo i zemlja oba poroda po agresivnosti, oba pukao vodenjak. Prvi trajao 2.5h (drip plus trudovi), drugi trajao 5.5h.(drip plus trudovi) .. u ovoj trudnoći sam se bazirala na željezo i puno se lakše oporavila već sad (u prošloj 3mj nisam došla sebi od slabosti)

Vidis kako to ovisi od zene do zene, drago mi je da je prijateljica ipak dobro a i dijete. 😊
    Svaki oporavak bio prirodan ili na carski je drugaciji, svaki doktor je drugaciji i sve smo mi zene drugacije i svacije se tijelo oporavlja svojom brzinom. Ja moram bas zbog srca na carski i samo jedva cekam da dode taj dan.
    Svaka cast, ne znam kak bi izdrzala na dripu 5 i pol sati dok ne rodim. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

bubica_0706
    02. Rujan 2021. 15:21

Mokosh

Samo da se javim da sam ziva. 01.09. ujutro na svijet je dosao moj mali zmaj, Dragun. 💚 Trenutno sam u jakim bolovima, nisam ga jos ni u ruke primila. Citam vas kad se oporavim. Drzite se svi! ❤

Cestitam! 🎉💙 Nadam se da ces se brzo oporaviti. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.