Lea dobrodosla nam. 😁😊
Mokosh cestitam ti i zelim ti da se sto brze oporavis i sto prije vidis svog andela malog. 💙😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Mokosh cestitam 💙🎉🥰 ..nadam se da ces se oporaviti sto prije 😘
Cure koje idete na GUK profile, znam da ste vec pisale o tome, ali moj trudnicki mozak to nije zapamtio 🙈
Koja je granica 2h nakon jela? Koliko prije obroka? A koliko ujutro nataste?
Ovde niko nista ne govori kad te ubodu, a mene bas zanima je li to ok..
Ni meni ne kazu ali napisem ti ja svoje vrijednosti sa guk profila.
26 tjedan: 5.4, 6.1, 6.7,4.7
29 tjedan:5.3, 6.9, 6.8, 4.8
Pa su mi nakom toga rekli da je to previse i da moram vise paziti inace cemo morati pricati o inzulinu. Pa sam pazila....i onda....
30 tjedan: 4.3, 4.1, 4.8, 5.9
31 tjedan: 4.9, 4.7, 5.0, 4.8
Ja odmaram od pregleda i guka tako da nemam sta prijaviti. Cestitam curama koje su rodile, bravo 💙❤
Cistim, spremam, hodam okolo sa krpom i kvocam...hahahaha, strah od poroda je pristuan, ali sam procitala negdje da je to bebi stresnije nego nama tako da moram biti hrabra i ne bojati se. Sve za tog malog posranca 🤣💙💙
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Mokosh čestitam na malom andeleku i nadam se da si dobro i da ćeš doći k sebi brzo..ljubite se i gledajte se 🥰❤️
—-
Dotakle se vi teme poroda-ja nisam ni prvi puta imala nikakav strah,čak štoviše,tome sam mazohistički prišla tako sto sam gledala necenzurirane porode i pratila sto babice govore jer jebiga-moraju izaći,ako su sve mogle,mogu i ja!
Pomoglo je i to sto sam brzo rodila,sto nisam rezana,popucana,sivana i to,a tako je sve isto bilo i drugi puta,čak i brze iako je anđeo bio veći i teži od prvog sina.
Ja imam strah od porođaja sada zbog onoga sto slijedi nakon njega,pregledi itd i zato bih voljela carski makar evo danas sam raspoloženja da bih stoički podnijela vaginalni porod neovisno o mom strahu zbog strašnog iskustva.
Iskreno mislim da psiha igra dosta veliku ulogu uz genetske predispozicije i eto kako se zvijezde poklope.
Ali izdržati ćemo mi to sve,izašla na ovaj ili onaj način 🤭
—-
Ps bila ja u C&A,Boze kak divnu jesensku robicu dobili 😍
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Japanka zaboravila sam spomenuti da je i meni nakon čitanja knjige došlo da imam porod kod kuće s minimalno intervencija 😌 možda za bebu broj 2? 🤔
Jana sve potpisujem! 💜
Tienna definitivno ako nisi sigurna koju knjigu - ovuuu! Dat će ti skroz drugačiju perspektivu na porod!
Mišić i tebe sve potpisujem 🥰
Hvala cure što ste podijelile svoja iskustva od prošlih poroda, znakove i (ne)intuicije! 💙
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mokosh čestitam 🥰
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Mokosh čestitke!!!!! 💙💙 nadam se da ćeš što prije primiti bebolinca i da će ga seke što prije krenuti gnjaviti! Brz i što bezbolniji oporavak želim 🥰
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Samo da se javim da sam ziva. 01.09. ujutro na svijet je dosao moj mali zmaj, Dragun. 💚 Trenutno sam u jakim bolovima, nisam ga jos ni u ruke primila. Citam vas kad se oporavim. Drzite se svi! ❤
Čestitam, želim ti brz oporavak o da brzo primiš svog bebača 💙💙💙
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Mokosh čestitam na bebaču, želim ti brz oporavak i da se što prije mazite ❤️
Drage cestitam na pristiglim bebicama, samo neka su nam zdrave.
Nemogu sve komentirati pa cu ovako po sjecanju.
Evo ja se pripremala za prirodni porod i dojenje, no situacija je u trenu postala kriticna da ja nisam imala vise izbor, premda su cak pokazatelji bili da sam se lijepo i brzo krenula otvarati, ali procjena dr je da je velika mogucnost da je beba ugrozena i tu vise nijedna od nas ne misli na sebe i na oporavak, gotovo je sve. Mislis samo na to malo bice. Sami carski kao i ubod za spinalnu ja doslovno nisam ni osjetila, znaci sve to skupa je potpuno bilo bezbolno u mom slucaju. A sad oporavak, to je stvarno individualno i nije bajno i lako, ali nakon svakog novog dizanja je lakse, svaki korak sljedeci je laksi. Nama je sad 6. dan i najgore je prvo dizanje ujutro kad se tijelo ohladi, nakon toga sve to nekako ide. I dalje da sam mogla isla bi prirodno, ali zahvaljujem dr na njihovoj procjeni i na tome sto se moja curica rodila ziva i zdrava. Mislim da jednostavno treba biti zahvalan da sve prode i je okej na bilo koji nacin da prode, ne zamarati se drugima i njihovim iskustvima.
Sto se tice mushie spremnika, ja sam gs vidjela uzivo i razocarala se, meni se ne svida sto se prstima treba kopati unutra da se izvadi duda i onda ju svu isprepipas i to mi je onak, neznam. Mislim da ima boljih torbica. Bibs delux sam kupila i malenoj su prevelike tako da probat cu danas kupiti onu obicnu. U rodilistu je dobila dr browns, onu prozirnu i svida joj se, samo je meni bas mrsko gledati jer je prozirna i ima onu rupu, ali ako ne prihvati obicnu bibs postivat cemo njen odabir. 🤣 Jako dug post, ali sad rijetko stignem na forum pa da napisem od jednom sta sam htjela i mislila. E flasicu imamo tommie tippe anti colic i svida joj se.
Sortiraj odgovore
Najstariji