Upravo mi stigla podloga za prematanje i bas sam ugodno iznenađena jer je bas bila jeftina,a dezen mi se dopao pa ako nekoga zanima- Raj za igračke,tako nekako ide web stranica 🙊
https://ibb.co/w0CYBTZ
Ps hvala kaj ste pohvalile kolica,i ja sam bas happy,promijenila sam kompletan tekstil jer su bila off white makar je i taj krasan,ali jbg,curica 🤷♀️🤣
Taman sam htjela staviti u košaricu vreću za prljavo rublje iz hm home,ali vidim sold out..još je samo danas 20% na sve bebece 😎
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Jutro zenske (kaze ona u pol 12🤣nisam ni skuzila kolko je😅). Mi jucer odradili zadnji pregled kod soc dr., pobrali sve doznake i uputnice i od iduceg tjedna idemo u TA Vinogradska.
Radila mi je vag. pregled i kaze da se glavica vec fino smjestila dolje, a kad sam spomenula da sam na prvi porod (indukciju u 41.tj) dosla 6-7cm otvorena bez i jednog truda, rekla je nek malo odmaram jos 2,3 tj da ne krene prije. Inace sve ok, uloziva za vrh prsta i to je normalan nalaz za 34./35.tj.
Imala sam dosta ovih laznih kontrakcija nakon pregleda, jedva obavila ducan i klis doma. A jutros muz i ja lagani sexic i sad koda mi se odjednom sve razvalilo dolje😅😅😅 sorite na opisu😜 i pritisak mi je i dolje i na crijevo🙄 tak da mislim da cu danas vecinu dana provest na boku cini se :/ a imala sam toliko planova, npr malo skoknut do novog Z centra recimo🤪. Jel netko bio vec?
Kak vi ostale stojite s 'aktivnostima', jel vam drugaciji osjecaj poslije il se to samo meni nes smrdalo?😅
Upravo mi stigla podloga za prematanje i bas sam ugodno iznenađena jer je bas bila jeftina,a dezen mi se dopao pa ako nekoga zanima- Raj za igračke,tako nekako ide web stranica 🙊
https://ibb.co/w0CYBTZ
Ps hvala kaj ste pohvalile kolica,i ja sam bas happy,promijenila sam kompletan tekstil jer su bila off white makar je i taj krasan,ali jbg,curica 🤷♀️🤣
Taman sam htjela staviti u košaricu vreću za prljavo rublje iz hm home,ali vidim sold out..još je samo danas 20% na sve bebece 😎
Joj bas je lijepa podloga, hau mač i gdje?🤩
Mi se za sada čelenđiramo idemo bez komode i podloge, prematanje ce biti na krevetu, a poslije bumo vidli, ako zatreba...
Madamel,cekamo te s izvjestajem. Javi nam se!😘 ja sve cekam da vidim jesi li se javila sta.
Ja idem danas komodu kupit za bebija,pa cemo iduci tjedan lagano pocet stvarinprat i spremat sve do kraja. Jedva cekam i bas se veselim😍 danas smo puna 32tj weeee,Boze hvala ti!🙏💙
♥️🎉
Ja cekam da napunimo 34.tt i onda skroz opusteno dalje.
Do termina bi svakako voljela dogurati. A kad ce nam Luka odluciti stići vidit cemo 💙
Zakaj 34.tj?🤔
Ja nemrem vjerovat da mi tu polako vec rađamo😬😬...onak ja jos mj i pol dana do termina, to je nis, sad bi jos malo odgodila ...mozda...malo me frkica ulovi kad se sjetim svega kaj me ceka😅 osim kad bude jedan od onih tezih dana pracenih krizoboljom i teskom skembin (sto je skoro svaki drugi😆).
Btw...ima jos koja skolarca za tjedan dana?😆 Nama bu zanimljivo svakako, prvasic i novorođence 🙃🙃🙃
Madamel,cekamo te s izvjestajem. Javi nam se!😘 ja sve cekam da vidim jesi li se javila sta.
Ja idem danas komodu kupit za bebija,pa cemo iduci tjedan lagano pocet stvarinprat i spremat sve do kraja. Jedva cekam i bas se veselim😍 danas smo puna 32tj weeee,Boze hvala ti!🙏💙
♥️🎉
Do termina bi svakako voljela dogurati. A kad ce nam Luka odluciti stići vidit cemo 💙
Zakaj 34.tj?🤔
Ja nemrem vjerovat da mi tu polako vec rađamo😬😬…onak ja jos mj i pol dana do termina, to je nis, sad bi jos malo odgodila …mozda…malo me frkica ulovi kad se sjetim svega kaj me ceka😅 osim kad bude jedan od onih tezih dana pracenih krizoboljom i teskom skembin (sto je skoro svaki drugi😆).
Btw…ima jos koja skolarca za tjedan dana?😆 Nama bu zanimljivo svakako, prvasic i novorođence 🙃🙃🙃
Imam ih dvoje, 6. raz i 4. raz, plus jedna od 6 godina.. Mislim da mi nece biti problem, jedva čekam da otiđu u školu, tako da cemo ja i najmlađa kći uzivati u braci kad stigne 💙😊
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jambica, mislim da ti trenutno sve zavidimo na ekspresnom porodu i spavanju na stomaku. Bas sam neki dan spomenula kako jedva cekam staviti drob na krevet. 😂
Sanjarka, nikad dosta djecjih gadgeta. Jedna njihaljka vise ni tamo ni vamo. 🤭
Ja sam nažicala od buraza Baby bjorn, samo cekam negdje sniženje pa cu mu javiti. 😆
Cure, kolica su vam mrak.
Missy, nadam se da ce vas zaobici korona. Drzite se. Probaj neke imuno boostere konzumirati, a koji ne skode kod dojenja.
Mateja31, ovaj smotuljak za spavanje je super. Nisam upratila gdje si kupila?
Pokloncic13, bas mi se sviđa podloga. Odmah sam isla na stranicu vidjeti kakvih jos ima. I naiđem na ovu na dinosaurice 🤩
https://www.rajzaigracke.hr/prostirka-za-komodu-meka-70x50-cm-candy-andy-dino-ceba-p257393
Bokec ženice
Monalisa moja sućut, drži nam se! Ovdje smo za sve šta ti treba. Ali vidim da bebica već radi svoje i javlja se tako da utješi mamitu.
Endzrue pa maleni ti je med medeni! Koliko je samo dladak ?! A tek kosica, predivno. Mama ga je baš lijepo obukla, baš je pravi mali frajer.
Jambica kakva priča!! Točno si i ja zamišljam takav porod, baš si to želim. Baš mi je lijepo pročitati pozitivna iskustva poroda i lijepe priče. Zanima me još gdje si rodila i kako si zadovoljna sa svime ? I spavanje na trbuhuuuuu, jaoooo, kako mi to fali.
Jedva čekam sve šta nam slijedi.
Ostale ženice - kupilice ljepih stvari (LadyD, Pokloncic13, Sanjarka88, Mateja31, Buhtlica - i ako sam još nekog zaboravila (sorry)) stvarčice su predivne! Svaki put kad vidim slikice robice ili stvarčica za bebe koje objavite, hvata me želja za kupovinom. Oduševljena sam sa svime.
Missy88 samo hrabro! Vjerujem da nije lako obzirom da sada sve prolaziš sama obzirom da dečko ima koronu, ali ako ti mi ikako možemo pomoći time da te saslušamo i da nam se izjadaš samo daj. Znaš da smo tu.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
♥️🎉
Zakaj 34.tj?🤔
Ja nemrem vjerovat da mi tu polako vec rađamo😬😬…onak ja jos mj i pol dana do termina, to je nis, sad bi jos malo odgodila …mozda…malo me frkica ulovi kad se sjetim svega kaj me ceka😅 osim kad bude jedan od onih tezih dana pracenih krizoboljom i teskom skembin (sto je skoro svaki drugi😆).
Btw…ima jos koja skolarca za tjedan dana?😆 Nama bu zanimljivo svakako, prvasic i novorođence 🙃🙃🙃
Hahah tako bi i ja odgodila sam još malo🤣🤣 brzo mi došlo 🙈
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jambica,mislim da ti trenutno sve zavidimo na ekspresnom porodu i spavanju na stomaku. Bas sam neki dan spomenula kako jedva cekam staviti drob na krevet. 😂
Sanjarka,nikad dosta djecjih gadgeta. Jedna njihaljka vise ni tamo ni vamo. 🤭
Ja sam nažicala od buraza Baby bjorn, samo cekam negdje sniženje pa cu mu javiti. 😆
Cure, kolica su vam mrak.
Missy, nadam se da ce vas zaobici korona. Drzite se. Probaj neke imuno boostere konzumirati, a koji ne skode kod dojenja.
Mateja31, ovaj smotuljak za spavanje je super. Nisam upratila gdje si kupila?
Pokloncic13, bas mi se sviđa podloga. Odmah sam isla na stranicu vidjeti kakvih jos ima. I naiđem na ovu na dinosaurice 🤩
https://www.rajzaigracke.hr/prostirka-za-komodu-meka-70x50-cm-candy-andy-dino-ceba-p257393
Narucila preko mall. Hr, cijena jeftinija nego drugdje
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Poklončić super samo nek curka raste💗💗 i baš krasna kolica💗
Endzrue vjerojatno sam propustila dio kad ste izašli iz bolnice jer smo u nedjelju imali goste pa vas nisam pozorno iščitala. Super što malac ima tako kreativnu mamu, moći će svašta furat 😅
Buhtlica34 jaoo preslatke stvarčice si kupila😍🥰
Ivona ja sam morala upisati u bilježnicu koliko čega imam hahah. Hlačica imam nekih 12kom (od 56-62/68) a ovo ostalo: https://ibb.co/7bbFPNb
Japanka škicala sam i to ali je dok rekao bolje da ništa ne radim i ne diram. A dodatni šok mi bio saznati na samom kraju da em je sprijeda (to sam znala iz Hrv. tu mi nije rekla) tu je i nisko naprijed i da je to opasno. I zato se on vjerojatno i ne okreće još. Kaže moj tata pa zna unuk šta njemu više valja, zašt bi već visio naopako 🤣🤣
Jel ti bilo strašno to pikanje?
Što se tiče težine ne sekiraj se možda i griješe. Tako su ovoj jednoj kolegici isto govorili carski bit će velika beba i ona zapela za carski onda, na kraju beba bila prosječne kilaže sad nez točno koliko.
Lady. D ma sve jeee😍😍😍 odakle je ova jaknica sa prve slike sa ušima?
Mateja31 za 35kn? Bome super ulov, a baš slatko izgleda dekica 😍
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji