Sanjarka, oko 150 kn je bila vreca i bas je dosta topla. Malo mi je zao sto taj model imaju samo 50 i 60, nekak mislim da ce mu brzo postati mala. Ali uzeti cu jos jednu malo vecu kad naiđem.
Evo ti link:
https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/baby-sleeping-bag-striped-2150621/1?categoryId=15705
Madamel,cekamo te s izvjestajem. Javi nam se!😘 ja sve cekam da vidim jesi li se javila sta.
Ja idem danas komodu kupit za bebija,pa cemo iduci tjedan lagano pocet stvarinprat i spremat sve do kraja. Jedva cekam i bas se veselim😍 danas smo puna 32tj weeee,Boze hvala ti!🙏💙
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Nego
Meni nije bio dovoljan babybjorn 🤦🏻♀️
https://ibb.co/JRZ0tZX
Tjesim se da sam je kupila da bude kod mojih kad je bebač kod njih sto ce bit cesto jer zive kat ispod
Ali P. Je prisvojio, ne izlazi iz nje 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure,
pročitala sam zadnjih dvadesetak stranica i trudnički mozak je pola toga već zaboravio 🤯
—
Plavabosanka.. mogu se poistovjetiti s tvojim osjećajima oko carskog jer mi doktor već tjednima govori da je beba velika i da računam da možda neće moći ići vaginalno ako doguram do termina. Isto tako, bio je na zadak do 34.tjedna. Okrenuo se nakon jednog tretmana akupunkture i moksibustije - preporučam ti da si pogledaš to, znam da u Njemačkoj to rade mnoge Hebamme. Meni su popikali par iglica i nakon 2-3 dana sam osjetila okret. Vrijedi probati. Iako, postoje bebe koje zbog određenih fizičkih predispozicija se ne mogu okrenuti na glavicu (recimo, prekratka pupčana) pa zapravo ovim položajem na zadak čuvaju same sebe. U svakom slučaju, kako su ti cure pisale, i carski ima svojih prednosti. Nadam se da će se sve posložiti kako je za tebe i bebicu najbolje ❤️
—
Ja sam upravo bila na pregledu i sve je ok, jedino mi je doktor OPET ponavljao da je beba dosta velika (sad ravno 3000 grama) i po ovome će biti sigurno više od 4 kile ako dođemo do termina jer je u zadnja dva tjedna dobio 600 grama. Počinje me biti strah, iako znam da UZV mjerenja mogu odstupati, ali nekako se psihički pripremam na veliku bebu.
—
Pitanje vezano uz bris na streptokok.. jučer su mi ga uzeli i čekam nalaz. Možda je pitanje smiješno, ali ne razumijem poantu toga da se mami na porodu da antibiotik, ako je zapravo taj streptokok opasan za bebu. Treba li po toj logici beba onda biti zaštićena putem dojenja?
Japanka i meni je tako... imao je 1600 g sa 28 tjedana.. slijedeci tjedan ocekujem oko 2400... isto ce biti preko 4 kile do termina 🐷, ne zelim previse razmisljat o tome... moram rodit koje god kilaze bio 🤷♀️ samo da stignemo do termina
Madamel,cekamo te s izvjestajem. Javi nam se!😘 ja sve cekam da vidim jesi li se javila sta.
Ja idem danas komodu kupit za bebija,pa cemo iduci tjedan lagano pocet stvarinprat i spremat sve do kraja. Jedva cekam i bas se veselim😍 danas smo puna 32tj weeee,Boze hvala ti!🙏💙
♥️🎉
Ja cekam da napunimo 34.tt i onda skroz opusteno dalje.
Do termina bi svakako voljela dogurati. A kad ce nam Luka odluciti stići vidit cemo 💙
Sanjarka, oko 150 kn je bila vreca i bas je dosta topla. Malo mi je zao sto taj model imaju samo 50 i 60, nekak mislim da ce mu brzo postati mala. Ali uzeti cu jos jednu malo vecu kad naiđem.
Evo ti link:
https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/baby-sleeping-bag-striped-2150621/1?categoryId=15705
Hvala na linku 🤩
Sanjarka nas tjera na grijeh sa šoping ulovima 😂 nuna je prepree🥰
Čestitam svima koje su postale mame, a svima koje uskoro to čeka želim brze i lake porode ❤️
Jambica porod za poželjeti 😍 i zavidim ti na ležanju na trbuhu, jedva čekam
Baby N 💙
Pokloncic koji komad kolica😍😍 bit ce najljepsa u kojem si god gradu😂
Jambica ovo je bas porod za pozeljet😱 imas li koji tajnu za otkriti😂😂
Sanjarka ti si moj idol🤣🤣🤣
Cestitam na novim bebacima ❤ Endzrue, Jambica, stizu i decki pomalo 💙💙
Jod nas opet veselo, tama se pomalo uhodali u to da jede i dobiva na tezini, sad decko pozitivan na covid, on u sobi, svaki dan mu sve gore, ja s njom u dnevnom, sama cijeli dan i noc oko nje. Nas nece i nece, mora nesto biti cijelo vrijeme 🥺 Srecom nas dvije nemamo simptoma, danas je 4. dan od pojave njegovih, doduse ja malo osjecam grlo zakasljem tu i tamo jer mi bude suho grlo, ali to mi vec traje par dana, pretpostavila jer stalno pijem hladno iz frizidera, kasalj je nov, ali jedva da i bude. Nemam temp ni nista drugo. A njemu je sef pozitivan isto pa se ocito od njega i zarazio, ali to saznali tek kad je decko zvao da javi za svoj test 😐
Curke koje vec imate klince, prvi pregled kod pedijatra je okvirno za mjesec dana ili ciljaju da bude bas mjesec? Jer nama je 7.9. mjesec dana, a ja sam u izolaciji do 11. On je do 7. pa ju moze odvesti, ali mi bezveze da ne idem i ja.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sanjarka88 evo slika vreće i usput dekice, ulovila nju na sniženju u Emezeti za 35 kn, a velika i fina topla. Vreća je bila oko 130 kn. Veličina je od 0do3 mj, muž je kupio za dalje deblju, čekamo da dođe iz Njemačke kući, ako prije ja ne porodim se.. Eh da jeste cule za ginekologa Iliju k. Ima grupu na fb, gdje piše kako potaknuti bezbolne"kontrakcije, ima puno žena koje komentiraju da su se porodile prirodno i brzo zahvaljujući nj. Savjetima, stranica je sretna trudnica, zadovoljna mama..
https://ibb.co/HtyQQ9Q
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji