Buhtlicazaboravila sam prokomentirati tvoja kolica 😍 pre predivna su ❤️
A mislim da sam već jednom skapirala da imamo isti ukus i sad vidim da od 4 slike,3 imamo identične stvari-ja u veličini 56 🤣🤣
I kad smo već kod kolica..jer zašto da ne skupljaju prašinu 🤷♀️🙊
https://ibb.co/h1QdQFs
Najbolja kolica... Ja ih imam od male, samo bih sad kupila novi komplet ovoga poklopca i tendice da je malo muškastije od prošle crvene 🤣🤣
Ivona1505
Po iskustvu cura koje vec imaju bebe rekla bi da je to dovoljno, tim brojem sam se i ja nekako vodila. Jucer kad sam sve slozila isto sam se pitala jel dovoljno pa sam sebi rekla da vise necu nista kupit dok ne dode, lako mi je spremit muza da nadokupi bodi il nesto.
Ee to sam i ja razmisljala, ubila sam se od peglanja svakako, a ako bude trebalo do grada imamo 20 min, otici ce dragi kupiti, hvala ti puno. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Napisala sam litaniju, nesto klikla i ode sve u pm 😏
pa nemrem vise 🙄
Marija pokusaj se ne stresirati zbog jednog loseg ctg-a. Bit ce to dobro ♥️
Bumac ne guglati 😁 dobit ces atb i stvar riješena. Kakav ti je tlak?
Buhtlice kolica su mrak 🥰 a tek robica…. mrak boje
Plava Bosanka hormoni te šoraju i to je ok 😊 sta se carskog tiče ja ti malo zavidim jer ces preskočit trudove 🙃
Ni jedan oporavak se ne moze usporediti s trudovima tako da 😁 samo opustenoooo
Dannna ♥️Mokosh ajme sutra nam dolazi dečkoooo 💙 samo hrabro i sretnooo, mozes ti to 🥰
Natalija imam ja takve bolove povremeno. Normalni su 🙃
Lisa sve je tako predivno 🥰
Monalisa moja sućut. Zao mi je i budi jaka. Meni su u prosloj t u 3mj. trudnoce poginuli baka i dida, bilo je strasno. Ali bebači su jaki i nista im neće bit od suza i malo stresa.
Endzrue joj super friz , tako je moj P. Imao 😁 a kompletic za izalazak 👏👏👏
Poklončić divna ti je ta tvoja dugonoga grofica 🥰🥰🥰
S koliko su se decki rodili ili ce ih ona nadmašiti 😁
Ivona kupi jednodijelne tutice one ce ti biti najpraktičnije za početak. Moj ima hrpu robe.
Jednu ladicu komode u broju 56 i brat bratu skoro 3 u broju 62.
LadyD top 🤩 joj sta volim next 😂 i sve drugo je 💪
Super mi je vreća, koliko si je platila? Ja imam jednu Pt Ethereal ali tanku , treba bi mi ipak jedna zimska s obzirom da se necemo pokrivati za početak
Mateja slikaj nam tu vreću 😊
Lješnjak kako si? Kako Iris? ♥️
MadameI cekamooooo 🤩💙
Lilm, Petoma kako su Vasi pregledi prosli?
Sretno svima danas 🍀🥰
A njih imamo najmanje haha. 😂
Morat cemo ih nadokupiti bar jos 5 komada. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Buhtlicazaboravila sam prokomentirati tvoja kolica 😍 pre predivna su ❤️
A mislim da sam već jednom skapirala da imamo isti ukus i sad vidim da od 4 slike,3 imamo identične stvari-ja u veličini 56 🤣🤣
I kad smo već kod kolica..jer zašto da ne skupljaju prašinu 🤷♀️🙊
https://ibb.co/h1QdQFs
Pa nas dvije smo prave terminuše 🥰🥰i tvoja kolica su prepre divna, ja ih nisam uzela samo zbog malog gepeka!
I ja sam na kraju uzela sve 56,kontam da će to nosit dok me krenu babine a ondu ću valjda dobiti za dalje 😂😂
P. S. Imaš dobar ukus Haha 😎😁
Sanjarka88 hvalaaaa 🥰🥰
E, što se vreće tiče, ja sam uzela u Kiku još prije par mjeseci, i baš je dobra, mali je deblja mislim da će to taman biti uz dekicu, pa pogledaj I tamo. Čini mi se da je oko 80tak kn bila
Monalisa, iskrena sućut 😓
Hvala svima na čestitkama!! Zezamo se da seks bebe tjera van, a zapravo se čudno nešto dogodilo. Kad sam došla i bolnicu, doktor pregledava i kaže identično što mi je rekla doktorica na prvom porodu - vi imate tijelo stvoreno za rađanje
Eto prva dva sata neke kontrakcije na koje ne obraćaš puno pažnje dok ne skužiš da ne prestaju 😂
Bili na selu kod muževih, ja reko meni to čudno, idemo u zagreb, doma, pakiraj torbu do kraja i u bolnicu, došla sam u 22 30, otvorena 8 prstiju, rodila za 45 min. Odbila sam epiduralnu, čudno da su i nudili.. .poslije si mislim, ooo glupačo, zasto nisi 😂 I onaj dolatin što te samo omami tak da sam ovaj put bila svega svjesna itekako. Nisu me rezali ali imam 2 unutarnja šava jer su mi legli na trbuh i babica i doktor, brzo se sve odvilo pa nije bilo vremena za prilagodbu jbg, ali sve pet, niš ne boli i jedva čekam otići doma. Mali gospodin, za razliku od seke, dosta kmeči 😂 ak ne kmeči on, kmeči netko drugi, spavanja nema uglavnom uz to što su kreveti užas, ne znam šta me ne boli, ramena, leđa, kukovi, sve 😂
Ali leći na trbuh, znate koji dobar osjećaj 🥰🥰
Traveller maa daaa, psiha je najvaznija! Budes li se stalno koncentrirala na kad ce i sto ce, poludit ces. 😆 lajkam razbibrigu! 😍 i moj muz stalno pita kad cemo najranije moci negdje pa i mi planiramo tako studeni/prosinac 😁😁
Pokloncic super kolica! 😍
Buhtlica robica!!! 😍😍😍 aaaa, sad se pitam kako nisam prije vidila te uzorke 🤩
Lady D odlican shopping! 🤩
Sanjalica ma sto bi ti tko zamjerio! 😎 pa nitko ne zna sve, daj. 🤗
Sanjarka88 hvalaaaa 🥰🥰
E, što se vreće tiče, ja sam uzela u Kiku još prije par mjeseci, i baš je dobra, mali je deblja mislim da će to taman biti uz dekicu, pa pogledaj I tamo. Čini mi se da je oko 80tak kn bila
Tnx. Bas cu pogledat 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jambica bolje da je bilo ekspresno! 🙂🙂 hahaha, tko je vidio spavati! 🤣 i znas da sam ljubomorna na taj dio o spavanju na trbuhu, hahahshaha 😅😅😅
Monalisa, iskrena sućut 😓
Hvala svima na čestitkama!! Zezamo se da seks bebe tjera van, a zapravo se čudno nešto dogodilo. Kad sam došla i bolnicu, doktor pregledava i kaže identično što mi je rekla doktorica na prvom porodu - vi imate tijelo stvoreno za rađanje
Eto prva dva sata neke kontrakcije na koje ne obraćaš puno pažnje dok ne skužiš da ne prestaju 😂
Bili na selu kod muževih, ja reko meni to čudno, idemo u zagreb, doma, pakiraj torbu do kraja i u bolnicu, došla sam u 22 30, otvorena 8 prstiju, rodila za 45 min. Odbila sam epiduralnu, čudno da su i nudili.. .poslije si mislim, ooo glupačo, zasto nisi 😂 I onaj dolatin što te samo omami tak da sam ovaj put bila svega svjesna itekako. Nisu me rezali ali imam 2 unutarnja šava jer su mi legli na trbuh i babica i doktor, brzo se sve odvilo pa nije bilo vremena za prilagodbu jbg, ali sve pet, niš ne boli i jedva čekam otići doma. Mali gospodin, za razliku od seke, dosta kmeči 😂 ak ne kmeči on, kmeči netko drugi, spavanja nema uglavnom uz to što su kreveti užas, ne znam šta me ne boli, ramena, leđa, kukovi, sve 😂
Ali leći na trbuh, znate koji dobar osjećaj 🥰🥰
Ekspresna ženo 💪💪💪 💕 bas mi je drago da je bilo tako ekspresno 🤩 i da nema puno šavova, kako si E. Prosla sta se toga tiče?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji