Sanjalica jel samo boli ili se stvrdne i trbuh? Kako leđa?
Traveller na kraju krajeva je najbitnije da nađeš bilo šta šta ti pomogne 😂😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Lyra e hvala! Nije to to, meni su blagi menstrualni bolovi, al bez stvrdnjavanja trbuha!
Mila12 hvalaa na odgovoru 💜 nadam se da se mazite i pazite!
Traveller sve jasno, treba pratit svoj feeling 🤗 nadam se da je danas malo bolji dan!
Pozdravi svima, a najviše novopečenim mamicama 🥰
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Plavabosanka, nadam se da je glava malo popustila. Nemoj se živcirati zbog tuđih komentara. Najbolja su mi ta pametovanja. 😐
-
Cure s grčevima, nadam se da ćete se nekako izboriti s njima. Meni su rekli da pijem magnezij do 37+0 i to ujutro i navečer pa prestanem, ali ako bude grčeva ili probava uspori nek popijem.
-
Ja se isto uspušem kada hodam i trebam nešto reći. Dahćem kao da sam maraton trčala. 🥵
Od problema prijavljujem hemoroide. 🙊😶 Morat ću po hemopropin. Ako znate nešto još bolje, pišite!
Ctg jutros je bio odličan tako da su mi zakazali prvi službeni za 27.8.🙂
Nadam se da uživate u vikendu. ☺️
'21. 💙
'24. 💛
To da se stvrdne trbuh imam i ja par puta dnevno al su to trudovi 🙈. Meni se vise cini da on guzu izbaci van i onda me boli ostanem lagano bez zraka i bude mi pritisak svugdje i dolje i gore cijeli trbuh. 🙈. Neka jos izdrzi malo unutra. Meni srce opet luduje jucer hvatila 124 danas 109 za sada. Sutra idem po holter pa cemo vidit dalje. Rekla mi prijateljica i njoj tako bilo pili je terapiju do poroda rodila malog u 35tt zbog propadanja posteljice. Sve bilo ok. Terapiju za srce nikad nakon poroda nije pila. Nadam se da ce tako biti i kod mene. Ja spremna na sve samo da on bude ok. I mene zivciraju price svakakve. Vidit ces kad rodis. Nema spavanja. Oporavak od carskog boli. Itd..... kao da nemam kuci dijete od 14 i pol godina i kao da to nisam sve prosla 🤷♀️.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Nema stvrdnjavanja stomakq niti ledja bole....samo konstantni menstrualni blagi bolovi...nije bol na momente nego drzi konstantno i ne povecava se
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Nema stvrdnjavanja stomakq niti ledja bole….samo konstantni menstrualni blagi bolovi…nije bol na momente nego drzi konstantno i ne povecava se
Identično tako je i meni, a u istim smo tjednima :) mislim da je to samo polagana priprema tijela za sljedeće tjedne 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Cure na magneziju probajte ga postepeno smanjivat tako da sa 36tjedana prestajete ak ste uzimale 2 puta dnevno, probajte jedan tjedan 1 dnevno, pa drugi tjedan svaki drugi dan i tako dalje.
Magnezij opusta misice, a maternica je misic. Pa se moze samo sve produzit.
Naravno, ako je doktor nekome rekao drugacije, slusajte doktora. Al meni su i na hitnoj i u TA rekli da je sasvim normalno, i pozeljno imat BH kontrakcije.
Ja ih imam od 28,29 tjedna.
.
Jos danas vruce i onda lakse disemo 😁
Jel se usudila jos koja odvjezbat Amy?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure na magnezijuprobajte ga postepeno smanjivat tako da sa 36tjedana prestajete ak ste uzimale 2 puta dnevno, probajte jedan tjedan 1 dnevno, pa drugi tjedan svaki drugi dan i tako dalje.
Naravno, ako je doktor nekome rekao drugacije, slusajte doktora. Al meni su i na hitnoj i u TA rekli da je sasvim normalno, i pozeljno imat BH kontrakcije.
.
Nee, nakon tvog uspjeha od prvog treninga 😂 jesi ti ponovno probala?
Ja ću nakon slj kontrole, tad ću bit 37.tt.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Cure na magnezijuprobajte ga postepeno smanjivat tako da sa 36tjedana prestajete ak ste uzimale 2 puta dnevno, probajte jedan tjedan 1 dnevno, pa drugi tjedan svaki drugi dan i tako dalje.
.
Jesam, jucer poslje ciscenja 2 serije 🤣
Nije nis ispadalo.🤣
Super mi ne ono istezanje na kraju za leđa bas dobro dode 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
.
Jesam, jucer poslje ciscenja 2 serije 🤣
Nije nis ispadalo.🤣
Super mi ne ono istezanje na kraju za leđa bas dobro dode 😁
Dobra si, odma dvi serije 😂 ajd baš me zanima oće ti djelovati. Ima i onaj Miles circuit što je Mišić stavila pa možeš to dvoje kombinirat, isto se cure kunu u porod u roku par dana 🙈
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji