Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ane_ši
    13. Kolovoz 2021. 16:00

Tonkica111

Curke pozdrav! Meni na pregledu sve super osim što je kao veća beba… Sad ja se stvarno ne razumim i to jer mi nikad moja ginekologica ne govori težinu i to, a privatno sve baš reču. Ja sam 28 plus 5, beba ima oko kilo i 300, 400. Kolike su vaše bile?

Moj je u 29+6 imao 1525g 😆

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Lady.D
    13. Kolovoz 2021. 17:00

Mila12, dobrodosla! 🤗
    Sanjarka, plavabosanka i Zara7, crvenim se od vasih lijepih komentara. ☺ 
    Buhtlica34, nas dvije smo nekih tjedan dana razlike. I bas razmisljam kako nas je malo s terminima u 11. mj. Za sada mozemo samo skupljati iskustva i savjete od cura koje vec sada pripremaju torbu i ciji termini se opako blize. Samo se nadam da nas one nece napustiti kad bebe budu vani. 🤭 Meni je vec pun album screenshootova sto sve trebam nabaviti i savjeta koji ce mi dobro doci, jer nema sanse da cu ih naci kad budem trebala. 
    Ja sam jucer i danas bas neka jadna, imam grceve dolje u zdjelici i okolo nje i bas budu ostri i jaki (tak da cure koje imaju slicne probleme, kao sto su neke vec pisale sigurno se ne otvarate). Da nisam jucer bila na pregledu vec bih dramila. A ovako uglavnom lezim, danas smo jedino malo prosetali i bas mi je bilo tesko. Otkako smo se vratili s mora nikako se odmoriti. Sinoc sam zaspala prije 11, ujutro se probudila u 9. Ali su me u neko doba i u noci budili bolovi. Nadam se da je ovo neka prolazna faza.
    Klub secer, danas sam zesce zgrijesila, otisli smo do grada prosetati malo dok smo jos na godisnjem i na rucak. Narucili tjesteninu i rizoto, kao da probam i jedno i drugo malo. Secer nakon sat vremena 7,8 😳 Al osjetila sam odmah nakon jela onaj klasicni umor nakon hrpe pojedenih ugljikohidrata, tako da nista cudno. Kod kuce kad radim tjesteninu ili rizu obavezno koristim integralnu i ne budu nikada toliki skokovi.

• MARELA
    13. Kolovoz 2021. 17:03

Bok ekipica😄
    Citam redovito, ali slabije pisem, jer nisam imala nes za iskomentirat.
    Imam pitanjce, kak je sada sa trudnickim tecajevima od bolnica, jel se to ista odrzava, barem on-line ili samo ima Rodin tecaj i od Grada Zagreba?
    Planiram roditi u Vinogradskoj.

• MARELA
    13. Kolovoz 2021. 17:08

Od ostalih stvari...nabavljamo sada opremu malo po malo i gledamo kaj cemo sa starom😅. Imamo Peg Perego autosjedalicu, ali staru 7 god, sto znaci da je istekao rok prije 2 godine :/ koristili smo je samo mi, kupili 2014.novu, a tak i sada izgleda, sve radi, nema ostecenja, ali mene to frka koristiti...ne znam ni sama sto da mislim. Vjerojatno cemo kupiti novu, ali sve mi je zao, kaj cu s ovom 🙃🙃 
    Jel ima netko da je koristio staru sjedalicu?😅😅

daniella2207
    13. Kolovoz 2021. 17:24

Marela neznam kako je u Zg ali tu u Puli ja sam se javila na mail od istarski domovi zdravlja patronaza i imali smo online 4 dana tecaj tako da mozda je i kod vas tako,probaj pitati.
    Ja sam sada ispunjavala knjigu mojih prvih 9.mjeseci imala sam zaostatka nekih 15 tjedana🤣 nisam bas bila redovita🙄  napravili smo i fotkicu za knjigu jer danas smo punih 33.tjedna😊
    https://ibb.co/6JYKPyQ

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Mišić
    13. Kolovoz 2021. 17:36

Cestitam na urednim pregledima! 🤗 cure sa secerom, drzite se! 🤗🤗
    Evo mene s izvanrednog ctg-a, sama cudesa u zadnje vrijeme. 🙈 nocas su me uhvatili neki jaki bolovi u donjem dijelu trbuha, a nisu bili trudovi, imali su kontinuirano isti intenzitet, ukupno trajali preko sat vremena. Mislila sam se hocu li u bolnicu ili ne, ali postupni su slabili i beba je bila aktivna pa nisam. Jutros sam se javila svom ginekologu i rekao mi je da dodjem na ctg i cervikometriju. Sve uredno, cervix se skratio na 25 mm sto je ok jer sam od sutra u terminu. Bolovi nemaju objasnjenje, hahaha. Ili je beba stisnula neki zivac ili je probava. 🙊 
    Mila daaa, od sutra smo u terminu!!! OMG! 😆😆😆😆

• Tienna
    13. Kolovoz 2021. 17:51

MARELA

Bok ekipica😄
    Citam redovito, ali slabije pisem, jer nisam imala nes za iskomentirat.
    Imam pitanjce, kak je sada sa trudnickim tecajevima od bolnica, jel se to ista odrzava, barem on-line ili samo ima Rodin tecaj i od Grada Zagreba?
    Planiram roditi u Vinogradskoj.

Nasla sam na stranicama grada info o održavanju tečajeva prijavila se na onaj koji k je odgovarao po terminu održavanja, iako su online i možeš slusat doslovno preko moba na plaži. https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
    Moze i muž poslušati pa dobije potvrdu za pratnju na porodu. 
    Ja isto planiram u Vinogradsku 😊

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    13. Kolovoz 2021. 19:16

Mia38

Muffin jedes onda i eritrit? I ne dize secer? Pretpostavljam kad si napisala da si na lhcf

Jedem normalno i eritrit, čak radim i slastice s njim i nikakva skakanja šećera nemam. 
    Dok npr. Prije nego sam se prebacila, na šnitu kruha mi šećer bude povišen, i npr. na zobene baš jako čak i nakon dva sata.
    A kad sam pojela komad pizze nakon 2 sata mi je šećer bio 10,2 😑
    Samo jedne komad i onda sam rekla nema šanse više ništa sa ugljikohidratima.
    Muž mi je na toj prehrani već duže pa mi je bilo lakše se prebaciti i imala sam dosta namirnica, zamjenski brašna i sl. 

plavabosanka
    13. Kolovoz 2021. 19:51

daniella2207

Marela neznam kako je u Zg ali tu u Puli ja sam se javila na mail od istarski domovi zdravlja patronaza i imali smo online 4 dana tecaj tako da mozda je i kod vas tako,probaj pitati.
    Ja sam sada ispunjavala knjigu mojih prvih 9.mjeseci imala sam zaostatka nekih 15 tjedana🤣 nisam bas bila redovita🙄 napravili smo i fotkicu za knjigu jer danas smo punih 33.tjedna😊

Zgodnicaa🥰🥰🥰😍

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

daniella2207
    13. Kolovoz 2021. 20:10

plavabosanka

daniella2207

Ja sam sada ispunjavala knjigu mojih prvih 9.mjeseci imala sam zaostatka nekih 15 tjedana🤣 nisam bas bila redovita🙄 napravili smo i fotkicu za knjigu jer danas smo punih 33.tjedna😊

Zgodnicaa🥰🥰🥰😍

😘

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.