Curke pozdrav! Meni na pregledu sve super osim što je kao veća beba… Sad ja se stvarno ne razumim i to jer mi nikad moja ginekologica ne govori težinu i to, a privatno sve baš reču. Ja sam 28 plus 5, beba ima oko kilo i 300, 400. Kolike su vaše bile?
Moj je u 29+6 imao 1525g 😆
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Mila12, dobrodosla! 🤗
Sanjarka, plavabosanka i Zara7, crvenim se od vasih lijepih komentara. ☺
Buhtlica34, nas dvije smo nekih tjedan dana razlike. I bas razmisljam kako nas je malo s terminima u 11. mj. Za sada mozemo samo skupljati iskustva i savjete od cura koje vec sada pripremaju torbu i ciji termini se opako blize. Samo se nadam da nas one nece napustiti kad bebe budu vani. 🤭 Meni je vec pun album screenshootova sto sve trebam nabaviti i savjeta koji ce mi dobro doci, jer nema sanse da cu ih naci kad budem trebala.
Ja sam jucer i danas bas neka jadna, imam grceve dolje u zdjelici i okolo nje i bas budu ostri i jaki (tak da cure koje imaju slicne probleme, kao sto su neke vec pisale sigurno se ne otvarate). Da nisam jucer bila na pregledu vec bih dramila. A ovako uglavnom lezim, danas smo jedino malo prosetali i bas mi je bilo tesko. Otkako smo se vratili s mora nikako se odmoriti. Sinoc sam zaspala prije 11, ujutro se probudila u 9. Ali su me u neko doba i u noci budili bolovi. Nadam se da je ovo neka prolazna faza.
Klub secer, danas sam zesce zgrijesila, otisli smo do grada prosetati malo dok smo jos na godisnjem i na rucak. Narucili tjesteninu i rizoto, kao da probam i jedno i drugo malo. Secer nakon sat vremena 7,8 😳 Al osjetila sam odmah nakon jela onaj klasicni umor nakon hrpe pojedenih ugljikohidrata, tako da nista cudno. Kod kuce kad radim tjesteninu ili rizu obavezno koristim integralnu i ne budu nikada toliki skokovi.
Bok ekipica😄
Citam redovito, ali slabije pisem, jer nisam imala nes za iskomentirat.
Imam pitanjce, kak je sada sa trudnickim tecajevima od bolnica, jel se to ista odrzava, barem on-line ili samo ima Rodin tecaj i od Grada Zagreba?
Planiram roditi u Vinogradskoj.
Od ostalih stvari...nabavljamo sada opremu malo po malo i gledamo kaj cemo sa starom😅. Imamo Peg Perego autosjedalicu, ali staru 7 god, sto znaci da je istekao rok prije 2 godine :/ koristili smo je samo mi, kupili 2014.novu, a tak i sada izgleda, sve radi, nema ostecenja, ali mene to frka koristiti...ne znam ni sama sto da mislim. Vjerojatno cemo kupiti novu, ali sve mi je zao, kaj cu s ovom 🙃🙃
Jel ima netko da je koristio staru sjedalicu?😅😅
Marela neznam kako je u Zg ali tu u Puli ja sam se javila na mail od istarski domovi zdravlja patronaza i imali smo online 4 dana tecaj tako da mozda je i kod vas tako,probaj pitati.
Ja sam sada ispunjavala knjigu mojih prvih 9.mjeseci imala sam zaostatka nekih 15 tjedana🤣 nisam bas bila redovita🙄 napravili smo i fotkicu za knjigu jer danas smo punih 33.tjedna😊
https://ibb.co/6JYKPyQ
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Cestitam na urednim pregledima! 🤗 cure sa secerom, drzite se! 🤗🤗
Evo mene s izvanrednog ctg-a, sama cudesa u zadnje vrijeme. 🙈 nocas su me uhvatili neki jaki bolovi u donjem dijelu trbuha, a nisu bili trudovi, imali su kontinuirano isti intenzitet, ukupno trajali preko sat vremena. Mislila sam se hocu li u bolnicu ili ne, ali postupni su slabili i beba je bila aktivna pa nisam. Jutros sam se javila svom ginekologu i rekao mi je da dodjem na ctg i cervikometriju. Sve uredno, cervix se skratio na 25 mm sto je ok jer sam od sutra u terminu. Bolovi nemaju objasnjenje, hahaha. Ili je beba stisnula neki zivac ili je probava. 🙊
Mila daaa, od sutra smo u terminu!!! OMG! 😆😆😆😆
Bok ekipica😄
Citam redovito, ali slabije pisem, jer nisam imala nes za iskomentirat.
Imam pitanjce, kak je sada sa trudnickim tecajevima od bolnica, jel se to ista odrzava, barem on-line ili samo ima Rodin tecaj i od Grada Zagreba?
Planiram roditi u Vinogradskoj.
Nasla sam na stranicama grada info o održavanju tečajeva prijavila se na onaj koji k je odgovarao po terminu održavanja, iako su online i možeš slusat doslovno preko moba na plaži. https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
Moze i muž poslušati pa dobije potvrdu za pratnju na porodu.
Ja isto planiram u Vinogradsku 😊
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Muffin jedes onda i eritrit? I ne dize secer? Pretpostavljam kad si napisala da si na lhcf
Jedem normalno i eritrit, čak radim i slastice s njim i nikakva skakanja šećera nemam.
Dok npr. Prije nego sam se prebacila, na šnitu kruha mi šećer bude povišen, i npr. na zobene baš jako čak i nakon dva sata.
A kad sam pojela komad pizze nakon 2 sata mi je šećer bio 10,2 😑
Samo jedne komad i onda sam rekla nema šanse više ništa sa ugljikohidratima.
Muž mi je na toj prehrani već duže pa mi je bilo lakše se prebaciti i imala sam dosta namirnica, zamjenski brašna i sl.
Marela neznam kako je u Zg ali tu u Puli ja sam se javila na mail od istarski domovi zdravlja patronaza i imali smo online 4 dana tecaj tako da mozda je i kod vas tako,probaj pitati.
Ja sam sada ispunjavala knjigu mojih prvih 9.mjeseci imala sam zaostatka nekih 15 tjedana🤣 nisam bas bila redovita🙄 napravili smo i fotkicu za knjigu jer danas smo punih 33.tjedna😊
Zgodnicaa🥰🥰🥰😍
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Zgodnicaa🥰🥰🥰😍
😘
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji