Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tracy_
    14. Kolovoz 2021. 09:14

Ima dosta tihih čitačica iz Splita, 3 moje prije su trudne i znam da čitaju, a i jedna koja je rodila u ožujku je pratila tada proljetne bebe. Ima ih puuuno više nego šta mislimo 😁

PeggyCarter
    14. Kolovoz 2021. 09:15

Sanjarka88 🤍

Crni_labud welcome Splićanko naša 😊 dečko stize? 💙
    Teich također ♥️ naš imenjak 💙
    Pišite naaaam. Veselim se druzenju 🎉Nego, sad me bas zanima koliko tihih čitacica imamo? 🤭
    Evo bacam izazov za sve tihe čitačice da se ohrabre i jave na temu 😁🎉🎉🎉
    Kao i na već prijavljene cure koje samo čitaju jer nemaju šta za reći, kakve ste vi to žene kad nemate sta za reć? 🤣🤣🤣

Ugodan vikend okruglice ♥️

Pozdrav svima iz Splita 🙋‍♀️,

Tek sam se priključila prije koji dan na forum, al pratim i jesenske i zimske bebe iako mislim da više spadam u zimske.
    Koliko vidim malo je vas kojima je termin kraj 11.mj.
    Termin je 30.11 i čekamo dečkića. 💙

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

plavabosanka
    14. Kolovoz 2021. 09:16

bumac95

Čovječe koliko budnih u 6 ujutro 😅😅
    Marela imam i ja viska od prije, i to dosta. Po mojoj procjeni 10 kg 🤦🏼‍♀️ Trenutno sam u onoj zen fazi - bitno da sve bude okej lako za kile (iako znam da ću izac iz nje poslije poroda kad krene sve visit negdje 😂)
    I da, meni je došlo malo strija ispod pupka ovih dana, bez obzira šta mažem svakodnevno :/
    Plavabosanka ti si mi terminom blizu, ja imam onaj sljedeći ponedjeljak pregled pa javim isto :D možda se ubucio malo :D
    Uhhh, to za placu mi je jasno. Ja sam bila student do 9 mj., diplomirala i u 12 ostala trudna. Znaci na njegovoj smo placi otkako smo zajedno 😅
    Ako budeš morala sama, uspjet ćeš sigurno. Znam da glupo zvuci, ali ako nemaš izbora moraš uspjet :D
    Ja sam s prvim bila mrtvo puhalo prvih tjedan dana i da mi nije bilo mame i sestre ponekad se stvarno zapitam na šta bi to ličilo. Rana od epiziotomije me toliko boljela da sam plakala redovito (ne pretjerujem, nazalost). Još je mali bio nespavac od starta i ogromni cicoljubac i imam osjećaj da sam doslovno 20 sati dnevno ležala i njega dojila. Tako da svaka čast onima koje to uspiju same. 😍 u drugu ruku, sestrična mi rodila u utorak, a u petak išla u kino 😂🤭 tako da zbilja ovisi od žene do žene :D
    Daniella2207imam ja još mjesec dana do kraja, stignem natuc na tu normalu hahah

Taman da ti prođeš pa mene to slijedi onda možeš javit 🤣😜

Ma mene najviše brine šta ćemo jest jer je muž veli gladuš, a ja nekako imam osjećaj da ću bit sva strgana i neću moći ništa. Ne znam možda se prevarim pa ću imat divan porod pa ću i ja moć u kino🤣 tebi je bome bilo užas, dobro pa su mama i sestra bile tu. Moja mama ima u svojoj glavi neko glupo mišljenje i ne želi doći. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2021. 09:17

Evo jedna s fajsa 🤣😁

KAŽE:
    Rodio je tata.
    Tata je napravio. A ti jadna udebljala se, dobila vodu, strije, muci te gorcina, odose zubi u pm. Jedes slano i slatko istovremeno, jedes sve sto je jestivo. Kosa ti opada, voda u kolenima. Vilica te boli od zvakanja. Dobijes i brkove i dlakav stomak. Ospe se lice, ospe se noga, ospe se guza. Odes na porodjaj svi ti ruku guraju kao da je dole tombola. Jos samo domar da gurne. Umres na porodu, izgubis zivce, odes u pm. Ledja te godinama posle bole, mindza ti ko ribolovacke cizme. Napinjes se,siju te. Dojis bebu, bole dojke ,bole bradavice nadoslo mleko pucaju bradavice,pucas i ti. Ne mozes da kakis ne mozes da piskis. Cistis se curi, nosi uloske 40 dana. A tata. Tata je napravio. Pa tatino ime pise u dokumentima u zagradi. 
    Dosla si kuci, ne mozes sesti, ne mozes leci. Beba place, gladna nije, ukakila se nije. Dobijes uz bebu i kofer saveta od babe, tetke, nane , strine , komsinice Sofije i komsije Milana. Te ga ovako, te ga nako. Ukakilo se upiskilo se, postajes expert za govno. Sto je zeleno, sto je zuto. Ako nije gladna onda su grcevi. Pa nosaj , pa kupaj pa nema spavanja. Jupi imamo zub i opet ujede prokvari sisa boli, ne moze da doji. Nervozna place. Hodala bi, a ne bi. Legnes zadnja, ustajes prva....A tata???? Onaj sto je napravio ? Tata se umori na poslu. 🙄🔝
    💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2021. 09:19

Tracy_

Ima dosta tihih čitačica iz Splita, 3 moje prije su trudne i znam da čitaju, a i jedna koja je rodila u ožujku je pratila tada proljetne bebe. Ima ih puuuno više nego šta mislimo 😁

Splićankeeee
    Javite se. Ovako samo izgled kao da su ZG cure trudne 🤣
    Budemo onda na proljeće nabacile jedan veliki babinjak s kolicima ili nosiljkama 😁

plavabosanka
    14. Kolovoz 2021. 09:23

Žene koje mislite kako ste zaostale za nama vjerujte niste uvijek ima vaših terminuša negdje, jer na početku sam i ja mislila kako ohoohooo zaostajem za curkama, sve su već bile osjetile prve pokrete i znale spol ja još ništa 🤣 tak da znam kako vam je. Al poslije vidim ima još cura koje imaju termin kad i ja reko tooo🥳🥳
    Sanjarka  hahah dobar vidjela sam to nema dugo 🤣🤣

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2021. 09:24

PeggyCarter

Sanjarka88 🤍

Crni_labud welcome Splićanko naša 😊 dečko stize? 💙
    Teich također ♥️ naš imenjak 💙
    Pišite naaaam. Veselim se druzenju 🎉Nego, sad me bas zanima koliko tihih čitacica imamo? 🤭
    Evo bacam izazov za sve tihe čitačice da se ohrabre i jave na temu 😁🎉🎉🎉
    Kao i na već prijavljene cure koje samo čitaju jer nemaju šta za reći, kakve ste vi to žene kad nemate sta za reć? 🤣🤣🤣

Ugodan vikend okruglice ♥️

Pozdrav svima iz Splita 🙋‍♀️,

Tek sam se priključila prije koji dan na forum, al pratim i jesenske i zimske bebe iako mislim da više spadam u zimske.
    Koliko vidim malo je vas kojima je termin kraj 11.mj.
    Termin je 30.11 i čekamo dečkića. 💙

Evo nama Splićanke jos jedne ♥️😊
    Na granici si kao...mozes pisat gdje te volja i gdje ti više paše 😊
    Ma mozes na obe strane.
    Svakako dobro dosla i nadam se da se tipkamo 💙

plavabosanka
    14. Kolovoz 2021. 09:33

Vidim da ste pisale i o šećeru i mjerama, ja svoj nemam pojma jel dobar il ne nitko ništ ne govori onda valjda je. Al mene je potjerala sestra kući jest kad sam pila glukozu i onda se te mjere drugačije gledaju a ja ne nalazim nigdje koje su u redu. Ugl. kod vas rade paniku radi minimalnog odstupanja šećera kod mene zbog željeza 🤦🏻‍♀️
    ..... 
    Još jedno pitanje vezano za kozmetiku (ustvari to su više ljekovi?) sastavila sam popis da mi treba:
    - čepići za temperaturu 
    - Bivacin prašak
    - Octenisept (to nisam skužila jel treba samo za bebu za pupak il će i meni dobro doći?) 
    - Fiziološka otopina (to je za ispiranje nosića jel da?) 

Jel još nešto? Okej tablete za bolove njih imam pa ne računam. Nemojte mi zamjeriti što pojma nemam o ničemu znate kak je to kad si prva trudnoća, pa misliš sve ti treba ustvari pola se ne koristi. Što se tiče baš kozmetike čitala sam da čim manje stvari tim bolje. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• ponosna.mama
    14. Kolovoz 2021. 10:09

Dannna cestitam na mrvici 🥰💞 ..rasplakala me tvoja prica, ne znam ni sama zasto, vjerojatno trudnicki hormoni 🙈 
    Zelim ti svu srecu i da se sto prije mazis sa svojom curom♥️
    Nadam se sto se tice boli i ostalih nalaza da je sve ok, da nema nikakvih komplikacija🤞🏼

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2021. 10:13

Joj vrazja eklampsija 😓😓😓😓

Draga Dannna čestitam ti na novoj ulozi u životu i želim ti sto brzi oporavak 🤗🤗🤗
    Maloj Katarini dobro doslica 🥰 borac je to naš vidit ces ♥️
    Srce malo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.