Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    13. Kolovoz 2021. 20:16

Tonkica111

Curke pozdrav! Meni na pregledu sve super osim što je kao veća beba… Sad ja se stvarno ne razumim i to jer mi nikad moja ginekologica ne govori težinu i to, a privatno sve baš reču. Ja sam 28 plus 5, beba ima oko kilo i 300, 400. Kolike su vaše bile?

Moj mali na 28+1 imamo 1400. Isto kazu veca beba. Mislim da je to sve ok

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Crni_labud
    13. Kolovoz 2021. 20:48

Pozdrav mamice i trudnice,
    pratim vas i screenshootam već mjesecima, samo lijena za pisati 🙈
    Sve se super držite, bebice već počele stizati 🤩.
    Nama termin 16.11., Split. 

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

teich95
    13. Kolovoz 2021. 22:25

Curke,citam kako se zalite da vas nema u 11mj puno s terminima.. hehhe ima itekako,ja vjerujem da ima nas tihih citateljica i previse ja vas citam od 3mj kad je test pokazao +  ali sve nekako odgađala javljanje radi prijasnjeg spontanog pa cuvanja trudnoce ma uf.. 
    Uglavnom danas smo vec 28+3, a termin 2.11 🙂
    Mi cekamo decka a imena suprug i ja imamo godinama pa nismo imali problem s tim,jedva cekamo da ova 2 i pol mjeseca sto su nam ostali prolete i da napokon upoznamo nasu prvu bebicu,naseg Luku 🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Rita37🤰
    13. Kolovoz 2021. 23:18

Mia38

buhtlica34

Ej cure, samo da vam mahnem malo! Ja većinu dana provodim ispod klime jer kod nas je nesnosno vruće i ne izlazim vani, oko 4-5 odem na more do 8, plivam i uživam.
    Sve je ok sa bebicom i sa mnom, sad sam na 81 al stojim tu pa se se ne zabrijavam. Konačno mi je i muž došao na go, tako da se radujem još više izlezavanju i moru.
    Kad čujem da se već spremate za prod I sve to točno me panika uhvati, ali am ja još vremena do sredine 11.mjeseca 😎 nekako mi se čini da se cure koje su sa mnom u terminu slabo javljaju, pa ni ne znam kako je kod njih…
    Veselim se što ćete nam vi koje ranije rodite moći i malo vašeg iskustva sa bebicama ispričati, to će biti baš super, pogotovo za nas prvorotke 😎

Buhtlica ja sam nekako oko tvog termina (8.11) i nisam jos skoro nista pripremila. Samo spavacice za bolnicu i to zato sto sam mislila da cu zavrsit u bolnici zbog skracenog cerviksa, i 2-3 odjelca za bebu koje sam kupila jos davno. Odlucila sam do 30 tt da necu nista ni kupovat, vise neko praznovjerje zbog komplikacija… slijedeci tjedan imam pregled pa se nadam da je stanje stabilno da se mogu malo opustiti a svakako ovdje pratim sve upute cura jer mi je prva trudnoca (i vjerojatno zadnja obzirom na godine).

Mia38 cim se oporavimo idemo na drugo...
    🙃  Kad pogledam kako sam imala i jednostavnu trudnocu  dodje mi da rodim jos 3.... Necu stic znam... Al jos jedno moglo bi se do 40og rodj
    ... Sretno ti u svemu i ja sam napunila 38.

plavabosanka
    14. Kolovoz 2021. 00:45

Rita37🤰

Mia38

buhtlica34

Ej cure, samo da vam mahnem malo! Ja većinu dana provodim ispod klime jer kod nas je nesnosno vruće i ne izlazim vani, oko 4-5 odem na more do 8, plivam i uživam.
    Sve je ok sa bebicom i sa mnom, sad sam na 81 al stojim tu pa se se ne zabrijavam. Konačno mi je i muž došao na go, tako da se radujem još više izlezavanju i moru.
    Kad čujem da se već spremate za prod I sve to točno me panika uhvati, ali am ja još vremena do sredine 11.mjeseca 😎 nekako mi se čini da se cure koje su sa mnom u terminu slabo javljaju, pa ni ne znam kako je kod njih…
    Veselim se što ćete nam vi koje ranije rodite moći i malo vašeg iskustva sa bebicama ispričati, to će biti baš super, pogotovo za nas prvorotke 😎

Buhtlica ja sam nekako oko tvog termina (8.11) i nisam jos skoro nista pripremila. Samo spavacice za bolnicu i to zato sto sam mislila da cu zavrsit u bolnici zbog skracenog cerviksa, i 2-3 odjelca za bebu koje sam kupila jos davno. Odlucila sam do 30 tt da necu nista ni kupovat, vise neko praznovjerje zbog komplikacija… slijedeci tjedan imam pregled pa se nadam da je stanje stabilno da se mogu malo opustiti a svakako ovdje pratim sve upute cura jer mi je prva trudnoca (i vjerojatno zadnja obzirom na godine).

Mia38 cim se oporavimo idemo na drugo…
    🙃 Kad pogledam kako sam imala i jednostavnu trudnocu dodje mi da rodim jos 3…. Necu stic znam… Al jos jedno moglo bi se do 40og rodj
    … Sretno ti u svemu i ja sam napunila 38.

Curke ja vam od srca želim još jednu bebicu🍀❤️ ima žena koje prođu 40tu i već imaju odraslu djecu i postanu bake pa se opet desi da postanu mame, tako da nemojte uopće gledati na to ✨

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Rita37🤰
    14. Kolovoz 2021. 01:17

plavabosanka

Rita37🤰

Mia38

buhtlica34

Mia38 cim se oporavimo idemo na drugo…
    🙃 Kad pogledam kako sam imala i jednostavnu trudnocu dodje mi da rodim jos 3…. Necu stic znam… Al jos jedno moglo bi se do 40og rodj
    … Sretno ti u svemu i ja sam napunila 38.

Curke ja vam od srca želim još jednu bebicu🍀❤️ ima žena koje prođu 40tu i već imaju odraslu djecu i postanu bake pa se opet desi da postanu mame, tako da nemojte uopće gledati na to ✨

Ma ne gledam...  Da je islo kako sam htjela  ovo bi bila druga trudnoca.... A treca do 40.-e ali sto je tu je....  Radujem se bebici svim srcem  pa dalje ako Bog da jos, bilo bi divno... ❤️ Moja kolegica baka postala u mojoj dobi... A ja se osjecam full sprmeno  a godine su samo broj... Ima mala da me drzi u kondiciji kad prohoda 😂🙃 valda nece trčati 🙆🤷‍♀️😁😂😂😂

Endzrue
    14. Kolovoz 2021. 01:38

Mia38 moja rođena sa 38+3 i bila 3350..isto je bila taman kako treba. Nekad pogriješe nekad pogode baš

bumac95
    14. Kolovoz 2021. 02:53

Ja sve čitam i ispada da su sve veće bebice 😂 ima koja da je nešto sitnija bebica? 🤭 moj frajer je u 34 tjednu imao ravno dvije kilice. Nešto malo ispod prosjeka 🤷🏼‍♀️
    Meni su zadnji dani bas teški nekako. Imam osjećaj da stalno nešto muzu kukam, al iskreno bas mi je dosta lagano već. Red grčeva, red žgaravica, teško dišem, brzo se zapusem, nigdje mi se ne ide.. ono, bas sam si teška evo. Toliko sam se uljenila da sam 3 kg dobila u mjesec dana i sad sam na 9 plusa. Je koja još toliko dobila? 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    14. Kolovoz 2021. 02:54

Da ne pričam o tome da sam zamijenila dan i noć. Ne bi zaspala nikako već noćima, tojest zaspim al se probudim mali milijun puta i samo se nazivciram sva. I onda ujutro spremim malog za vrtić oko 7 da ga muž odveze i mogla bi spavat do 1 valjda svaki dan. Uzas 😂🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• ponosna.mama
    14. Kolovoz 2021. 04:21

A evo ja sam budna od 2, nikako ponovo zaspat 🤦🏻‍♀️ ..i tako svaku vecer.. i onda uspijem oko 5:30-6 i MM me probudi u 7 🙄 ..a najgore od svega je sta ja ne mogu zaspat preko dana tako da sam ko zombi 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.