🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 10.08. 💜 - Dannna
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joooj evo nam i druge bebe! ❤️
Dannna, čestitam na zdravoj curici. Bit će to sve ok.
Bome si se pošteno namučila ali brzo ćete doma i sve će to ostat iza vas. Ne mogu ni zamislit koliko psihički i fizički si se satrala, al bitno da je ona sad tu, živa i zdrava, a ožiljci će već zacijelit.
Drž' se, brz oporavak ti želim!
Sanjarka88 it's a boy, kao i kod tebe 💙 Datum je 17., ne znam kako mi se potkrala greška pa napisala 16.11. 💙
PeggyCarter pozdrav 🙋♀️
plavabosanka krema za bradavice ( cure hvale Purelan i Biobazu), vlažni wc papir, labelo..
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Dannna, ajme sto si sve prosla! Nadam se da je sada sve lose iza tebe i da cete se ti i malena brzo oporaviti. Mišica mala je pravi borac. 💪
Cestitam ti od srca! 🥰❤👶
Danna - Čestitam ti od srca i tebi i tvojoj curici želim samo najbolje! ❤️ Da se brzo mazite i idete kući, a tvoji bolovi se smanje. 🙏🏻☺️ Baš ste prave lavice 😁
'21. 💙
'24. 💛
Danna iskrene cestitke na mrvici Katarini!!! 🤗🤗🤗🥰 tebi zelim sto brzi oporavak i da sto prije idete kuci! 🍀 sve ce biti dobro, vas dvije lavice mozete sve!!!!
Draga Danna zelimo vam svu srecu svijeta. Curici sretan, zdrav i dug zivot, a tebi da se sto prije oporavis. Obje ste lavice i vrlo brzo cete se maziti i paziti. Svaka cast na svemu sto si izdrzala, a ja ti zelim da ti svaki dan od sada bude samo laksi.
Dannna cestitam, najteze je proslo, bas me sokiralo kad sam procitala...brz oporavak zelim i da sto prije ides kuci sa svojom princezom🥰🥳😘
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Danna, cestitam hrabrice!
Sanjarka88, bas strasno i traumatucno, ali ovog puta ce to biti sjajno 😄 samo hrabro i pozitivno i dalje!
Mišić, evo nas, 20 days too goooo! 😄😄
Hvala svima na dobrodoslici i prihvacanju 😄
Danna Pa čestitam od ❤ hrabrice! Nije ti bilo nimalo lako ali zelim da od sad sve bude kako treba i da malena i ti sretno stignete kuci!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji