Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Kolovoz 2021. 10:15

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈

LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 10.08. 💜 - Dannna

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tracy_
    14. Kolovoz 2021. 10:16

Joooj evo nam i druge bebe! ❤️
    Dannna, čestitam na zdravoj curici. Bit će to sve ok.
    Bome si se pošteno namučila ali brzo ćete doma i sve će to ostat iza vas. Ne mogu ni zamislit koliko psihički i fizički si se satrala, al bitno da je ona sad tu, živa i zdrava, a ožiljci će već zacijelit.
    Drž' se, brz oporavak ti želim!

• Crni_labud
    14. Kolovoz 2021. 10:23

Sanjarka88 it's a boy, kao i kod tebe 💙 Datum je 17., ne znam kako mi se potkrala greška pa napisala 16.11. 💙
    PeggyCarter pozdrav 🙋‍♀️
    plavabosanka krema za bradavice ( cure hvale Purelan i Biobazu), vlažni wc papir, labelo.. 

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

Lady.D
    14. Kolovoz 2021. 10:24

Dannna, ajme sto si sve prosla! Nadam se da je sada sve lose iza tebe i da cete se ti i malena brzo oporaviti. Mišica mala je pravi borac. 💪
    Cestitam ti od srca! 🥰❤👶

Haru
    14. Kolovoz 2021. 10:41

Danna  - Čestitam ti od srca i tebi i tvojoj curici želim samo najbolje! ❤️ Da se brzo mazite i idete kući, a tvoji bolovi se smanje. 🙏🏻☺️ Baš ste prave lavice 😁

'21. 💙
    '24. 💛

Mišić
    14. Kolovoz 2021. 10:41

Danna iskrene cestitke na mrvici Katarini!!! 🤗🤗🤗🥰 tebi zelim sto brzi oporavak i da sto prije idete kuci! 🍀 sve ce biti dobro, vas dvije lavice mozete sve!!!! 

Ljesnjak
    14. Kolovoz 2021. 10:52

Draga Danna zelimo vam svu srecu svijeta. Curici sretan, zdrav i dug zivot, a tebi da se sto prije oporavis. Obje ste lavice i vrlo brzo cete se maziti i paziti. Svaka cast na svemu sto si izdrzala, a ja ti zelim da ti svaki dan od sada bude samo laksi. 

daniella2207
    14. Kolovoz 2021. 10:54

Dannna cestitam,  najteze je proslo, bas me sokiralo kad sam procitala...brz oporavak zelim i da sto prije ides kuci sa svojom princezom🥰🥳😘

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Mila12
    14. Kolovoz 2021. 11:14

Danna, cestitam hrabrice!
    Sanjarka88, bas strasno i traumatucno, ali ovog puta ce to biti sjajno 😄 samo hrabro i pozitivno i dalje!
    Mišić, evo nas, 20 days too goooo! 😄😄

Hvala svima na dobrodoslici i prihvacanju 😄

Kiky 🥰
    14. Kolovoz 2021. 11:41

Danna Pa čestitam od ❤ hrabrice! Nije ti bilo nimalo lako ali zelim da od sad sve bude kako treba i da malena i ti sretno stignete kuci!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.