Ja se budim svaki put u 1 i nesto, i to ubi zgaravica. Zaspim pa se opet oko 4 do 5 probudim.. Više ni jastuk ne pomaže za pronaći udoban položaj, budim se sva mokra, jedva čekam da zahladi malo
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Ja sve čitam i ispada da su sve veće bebice 😂 ima koja da je nešto sitnija bebica? 🤭 moj frajer je u 34 tjednu imao ravno dvije kilice. Nešto malo ispod prosjeka 🤷🏼♀️
Meni su zadnji dani bas teški nekako. Imam osjećaj da stalno nešto muzu kukam, al iskreno bas mi je dosta lagano već. Red grčeva, red žgaravica, teško dišem, brzo se zapusem, nigdje mi se ne ide.. ono, bas sam si teška evo. Toliko sam se uljenila da sam 3 kg dobila u mjesec dana i sad sam na 9 plusa. Je koja još toliko dobila?
Bumac95, ja sam na +9 od pocetka. S time da sam prije zatrudnjivanja taman do oko Bozica radi stresa na poslu dobila +4kg, a imala sam prije toga vec cc 3 viska koje nikad ne skidam jer mi je ok tako, znaci to bi onda bilo +16 viska, a beba bi sada mogla imati oko 2kg😵. Imam cilj ne dobiti vise od 2,5kg do kraja (znaci ne prijeci 85kg😅), izbjegavat slatko i sto vise setati, ali otom potom, meni je i dalje isti problem s nadutoscu nakon svakog obroka + jos taj spekec na trbuhu viska...izgledam bas kao da sam u terminu. Evo danas mi je prema zm ravno jos 2mj do termina, a nikako da se priblizim tome s obz kak mi trbuh izgleda. Jos prije kojih mj dana su me u firmi pitali jel brojim sitno🥴. Ne znam, cudno mi je sve to, jer s prvim nisam imala nikakve tegobe s napuhnutoscu, s nicim skoro, sad koda imam neku gastro-bolest jer se doslovno na bilo kakvu hranu nakon 15 min pocnem napuhavat :/ i isto ovo, red zgaravice, pa zadihanost, pa moram malo lec, pa mi se neda dic, pa trbuh koda mi ima 100kg i tako u krug. Strah me samo da ne poberem 100 strija u zadnji cas zbog te nadutosti. U prosloj nisam niti 1, a dobila sam 20kg🙃
Bok ekipica😄
Citam redovito, ali slabije pisem, jer nisam imala nes za iskomentirat.
Imam pitanjce, kak je sada sa trudnickim tecajevima od bolnica, jel se to ista odrzava, barem on-line ili samo ima Rodin tecaj i od Grada Zagreba?
Planiram roditi u Vinogradskoj.
Nasla sam na stranicama grada info o održavanju tečajeva prijavila se na onaj koji k je odgovarao po terminu održavanja, iako su online i možeš slusat doslovno preko moba na plaži.https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
Moze i muž poslušati pa dobije potvrdu za pratnju na porodu.
Ja isto planiram u Vinogradsku 😊
Tnx Tienna, tak nesto sam i mislila, prijavit cu se na ovaj od grada, nekak mi se ne cini da ista sada ima u zivo kod njih😅. Inace, polozila sam Rodinu on line edukaciju, ali mi je malo previse koncentrirana na prirodan porod, a bojim se da u nasim rodilistima nemas bas puno izbora ako im je guzva i frka.
I polako se psihicki pripremam da nece bas moci pratnja na porod u 10.mj, i sad vec raste broj zarazenih, a tada mogu mislit kaj ce biti. Nije da sam pesimisticna, ali bolje da se ne nadam, pa me eventualno iznenadi suprotno😅
Ja sve čitam i ispada da su sve veće bebice 😂 ima koja da je nešto sitnija bebica? 🤭 moj frajer je u 34 tjednu imao ravno dvije kilice. Nešto malo ispod prosjeka 🤷🏼♀️
Meni su zadnji dani bas teški nekako. Imam osjećaj da stalno nešto muzu kukam, al iskreno bas mi je dosta lagano već. Red grčeva, red žgaravica, teško dišem, brzo se zapusem, nigdje mi se ne ide.. ono, bas sam si teška evo. Toliko sam se uljenila da sam 3 kg dobila u mjesec dana i sad sam na 9 plusa. Je koja još toliko dobila?
Vidjeti ću u ponedjeljak baš koliko teži malac pa javim. I moram ju ovaj put tražit slikicu zadnja dva puta mi uopće nije dala🙄😠
A što se tiče težine i sama sam si nekakva nikakva nez. Još kad me depresija krene prat na to sve i misli kako ćemo mi troje samo na muževoj plaći 😔 i hoću li moći sve sama kad dođem iz bolnice? 🤔
Ja sam nekih +13 s kilama al ja nisam mjerodavna ja bi trebala do kraja trudnoće barem 15 do 17 dobit prema ljestvici
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ja sam se jucer vagala 33 tt i plus od 11,5 kg tako da ti si super nije ti to uopce velika kilaza nama su na tecaju rekli da je izmedu 10-15 kg normalno,pa se ja drzim toga🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Čovječe koliko budnih u 6 ujutro 😅😅
Marela imam i ja viska od prije, i to dosta. Po mojoj procjeni 10 kg 🤦🏼♀️ Trenutno sam u onoj zen fazi - bitno da sve bude okej lako za kile (iako znam da ću izac iz nje poslije poroda kad krene sve visit negdje 😂)
I da, meni je došlo malo strija ispod pupka ovih dana, bez obzira šta mažem svakodnevno :/
Plavabosanka ti si mi terminom blizu, ja imam onaj sljedeći ponedjeljak pregled pa javim isto :D možda se ubucio malo :D
Uhhh, to za placu mi je jasno. Ja sam bila student do 9 mj., diplomirala i u 12 ostala trudna. Znaci na njegovoj smo placi otkako smo zajedno 😅
Ako budeš morala sama, uspjet ćeš sigurno. Znam da glupo zvuci, ali ako nemaš izbora moraš uspjet :D
Ja sam s prvim bila mrtvo puhalo prvih tjedan dana i da mi nije bilo mame i sestre ponekad se stvarno zapitam na šta bi to ličilo. Rana od epiziotomije me toliko boljela da sam plakala redovito (ne pretjerujem, nazalost). Još je mali bio nespavac od starta i ogromni cicoljubac i imam osjećaj da sam doslovno 20 sati dnevno ležala i njega dojila. Tako da svaka čast onima koje to uspiju same. 😍 u drugu ruku, sestrična mi rodila u utorak, a u petak išla u kino 😂🤭 tako da zbilja ovisi od žene do žene :D
Daniella2207 imam ja još mjesec dana do kraja, stignem natuc na tu normalu hahah
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ej cure, samo da vam mahnem malo! Ja većinu dana provodim ispod klime jer kod nas je nesnosno vruće i ne izlazim vani, oko 4-5 odem na more do 8, plivam i uživam.
Sve je ok sa bebicom i sa mnom, sad sam na 81 al stojim tu pa se se ne zabrijavam. Konačno mi je i muž došao na go, tako da se radujem još više izlezavanju i moru.
Kad čujem da se već spremate za prod I sve to točno me panika uhvati, ali am ja još vremena do sredine 11.mjeseca 😎 nekako mi se čini da se cure koje su sa mnom u terminu slabo javljaju, pa ni ne znam kako je kod njih…
Veselim se što ćete nam vi koje ranije rodite moći i malo vašeg iskustva sa bebicama ispričati, to će biti baš super, pogotovo za nas prvorotke 😎
Buhtlica ja sam nekako oko tvog termina (8.11) i nisam jos skoro nista pripremila. Samo spavacice za bolnicu i to zato sto sam mislila da cu zavrsit u bolnici zbog skracenog cerviksa, i 2-3 odjelca za bebu koje sam kupila jos davno. Odlucila sam do 30 tt da necu nista ni kupovat, vise neko praznovjerje zbog komplikacija… slijedeci tjedan imam pregled pa se nadam da je stanje stabilno da se mogu malo opustiti a svakako ovdje pratim sve upute cura jer mi je prva trudnoca (i vjerojatno zadnja obzirom na godine).
Mia38 cim se oporavimo idemo na drugo…
🙃 Kad pogledam kako sam imala i jednostavnu trudnocu dodje mi da rodim jos 3…. Necu stic znam… Al jos jedno moglo bi se do 40og rodj
… Sretno ti u svemu i ja sam napunila 38.
Rita ja cu slijedeci tjedan 40. Nick je star... vjerujem da sam najstarija tu 🙈
Jutroooo
Ja sam do 8h spavala, i to me jos mali budio 😅
Kaze mama amo u dnevnu skuhao samo se kao meso 😂
Stvarno je koma. Samo imam osjećaj da je ovo ljeto cilo takvo da sam se Nec navikla na preznojavanje i sve da me čak i ne probudi 😂
Tracy ajde ako ne ništa bude trbuh pomogao na ispitu, valjda će biti blagonakloni 😁
Little baby treba malo vremena da se vratis u ritam nakon godišnjeg 😊 sta se imena tiče , niste ni prvi ni zadnji. Neki ga nemaju jos ni dok se dijete rodi 😅
Mila12 ruptura uh 😭 nadam se da to ni jednu neće dopasti.... meni je dovoljna ona hrpa šavova koju zaradim 🙄 prosli porod sam imala zaostali komad posteljice...5. dan smo zbog žutice tek izasli iz rodilista a dan posli sam se ja vratila sama u bolnicu zbog krvarenja i ostala tamo sama 8 dana. Uopće ne razmisljam o tome, svaki porod je priča za sebe. Ovaj put će nam bit školski oporavak 💪
Ane_Ši super stvarčice 😊
Sanja ne mogu virovat to za šećer 😩 bas mi izgleda ogromno pretjerivanje. Valjda oni znaju kako i zasto 😒
Orhideja nadam se da te ipak nista nije uhvatilo 😓
Marija divna soba za Kaju 🥰
Zara sandala 😂😂😂 dobar! 😁
Muffin ajme muz odgajatelj , zvuci super 😁 sretnice 🥰
Tonkica meni to zvuci kao normalna kilaža , mozda 100-200g vise od prosjeka, al to je normalno odstupanje
LadyD i ostale cure iz 11mj. Sve smo mi tu negdje
Kad ja budem u 40tt i većina vas Ce onda vec bit u terminu 37+....tako da. A naravno da cemo bit i dalje na temi a i na bebama ♥️
MARELA nisam razmišljala o as. Mali ima cybex od 2017god. I planiram je koristit i ovaj put kad L. Preraste jaje 🤷🏻♀️ nego daj sliku trbuha da se ne osjećam usamljeno 😭
Daniella predivna slika 🥰
Mišić kod tebe veselo 😅 ajde sad mozes rodit kad god 🎉🎉🎉
Bumac 9kg je ništa znas i sama, nemoj da te depresija zavarava 😂😂😂 drzi se 🤗
Sta se tiče kilaze. L. za sada u prosjeku.
U prosloj t mali je u 32tt procjenjen na 1600g 🤷🏻♀️ rodio se 3300g 😁 doduse on je pred izgon u boksu procjenjen na 2800g hahahha. I danas ima skroz ravan trbuh koji je zajebo sve mjere tada 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure! Drago mi je da se moje terminuše javljaju da znam da su barem tu u prikrajku I da ćemo biti aktivnije kako nam se bude termin približavao 😎😎
Nekad mi se čini da imamo još 100 godina do kraja ali brzo će to proći 🥰
Crni_labud welcome Splićanko naša 😊 dečko stize? 💙
Teich također ♥️ naš imenjak 💙
Pišite naaaam. Veselim se druzenju 🎉
Nego, sad me bas zanima koliko tihih čitacica imamo? 🤭
Evo bacam izazov za sve tihe čitačice da se ohrabre i jave na temu 😁🎉🎉🎉
Kao i na već prijavljene cure koje samo čitaju jer nemaju šta za reći, kakve ste vi to žene kad nemate sta za reć? 🤣🤣🤣
Ugodan vikend okruglice ♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji