mako88 da i ja iz vlastitog iskustva kažem... Otvorila sam se, a nikakvih bolova nije bilo tako da ne mora biti otvaranje. 🤞🏻🙂
'21. 💙
'24. 💛
Pozdrav mamice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite ove vrucine. Molim vas za pomoc, ako se nekome dogodilo da me malo umiri do pregleda za 7 dana. Trenutno sam 29 tjedana i sve je bilo super i bez nekih teskoca do prije nekih 7 dana, pocela sam odjednom osjecati kao neku nelagodu, bol, pritisak u rodnici ili mjehuru (ne mogu ni sama otkriti sto je to). Kao da me netko probode iznutra. Najvise se dogada kad hodam i imam osjecaj kako ce mi sve ispasti. Uglavnom to osjetim kad se bebica migolji. Je li moguce da je to od njenih pokreta? Nismo bili na pregledu 6 tjedana i sad me lovi panika da se nesto dolje ne dogada, tipa otvaranje. Prva mi je trudnoca pa nemam ideju kako to sve treba izgledati i sto je normalno a sto ne🤷♀️. Hvala vam unaprijed na pomoci😊
Tako je bilo i meni mislila sam da se otvaram a to se beba smjestila u porođajni kanal tako je mozda i kod tebe
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Mišić - vauu, predobro 😁 sutra smo u terminu? Kako se ti osjecas za sada? 😊
Haru - hvala! 😊 Nadam se da cu ja na "vrijeme" hahaha 🤣
Sanjarka88- rado bih da ga se ne prisjećam vise, ali ukratko prosao je exspresno brzo i bolno, ali lako za to, vec sam popucala jako unutra, a i vani sve, repturu treceg stupnja sam imala i zavrsila na antibakterijskoj terapiji u bolnici i morale smo ostat 10 dana. I na kraju dan prije nego trebam ici mi jos krenu plodni ovoji ispadat pa sam morala dobit i tabletu za poticanje trudova. Oporavak je trajao jako jako dugo.Eto, ne znam jeli mi se place ili smije trenutno 🤣😪 ali iskreno, pozitivna sam oko ovoga poroda i vjerujem da ce biti sve u redu 😊
Zeniceeeeee mojeee ja nemam sta za prijaviti...osim toga da se jos sad u 33.sedmici jako tesko krecem 🤷 osjetila sam to u ova zadnja 2 dana...
Ajde bujrum malo vockica 🤗😌❤ https://ibb.co/TwyRVR6
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Evo i meni stigla narudžba sa sinseya. Nisam mogla odoliti ovo sve sam platila 150kn i cini mi se sasvim ok. Medu sam uzela 56/62 da imam za pocetak ali isto mi se cini veliko. A majcice body i hlacice 62 da imam nesto i za muske jer sve imam univerzalno 😁 https://ibb.co/Msy22CS
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Ej cure obavila sam sve.
Mako88-zatvorena sam skroz, lagana bol u rodnici je normalna tako su mi rekli.
Plodna voda-i dalje je ima malo vise nego sto bi trebalo, kontrola opet kroz 5 dana i tako do kraja trudnoce. Pitala sam koliko je to vise da moram stalno ici, rekao je malo, skoro pa neprimjetno. Doslo mi da se derem pa sta me onda mucite toliko. Ali ok...
Klub secer-opet radila guk profil. Prvo mjerenje 4.6, drugo 4.1 dalje mjerim kod kuce, s obzirom da sam zadnji put imala poviseno nakon rucka je bilo 7 secer, moram opet u utorak ili srijedu u bolnicu mjeriti. Ako bude povisen idem u bolnicu na 24 sata i onda na inzulin. Znaci luda sam. Moj secer nikada nakon jela nije bio visi od 7, a nataste visi od 5.3 i sada pricaju i spominju inzulin i ostajanje u bolnici. Stvarno, ali stvarno pretjeruju 🤦♀️🤷♀️
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozdrav mamasite.. Nadam se da ste sve dobro.. Samo da vas pozdravim I prijavim kao malu prehladicu, 🥺.. Ne boli me grlo, ne bole pluca Ali tu izmedju Mi neki kao cudan osjecaj, kao da ce me uhvatit, ne znam ni sama kako bih to objasnila.. PA ako imate kakav savjet dajte .. Pijem kamilicu, jedem med,limun,voce razno.. Sinoc Sam paracetamol popila.. ❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Mi smo sobicu već sredili, to je prva prostorija u kući koja je skroz gotova 🤣🤣, fale još neke sitnice ali više manje sve je tu https://ibb.co/txPFTHX
https://ibb.co/vzBZYxc
Još trebam sve iz kutija izvaditi i složiti di šta trebam ali više manje to je to 🥰
Sve je spremno za našu Kaju ❤️
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Pozdrav mamice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite ove vrucine. Molim vas za pomoc, ako se nekome dogodilo da me malo umiri do pregleda za 7 dana. Trenutno sam 29 tjedana i sve je bilo super i bez nekih teskoca do prije nekih 7 dana, pocela sam odjednom osjecati kao neku nelagodu, bol, pritisak u rodnici ili mjehuru (ne mogu ni sama otkriti sto je to). Kao da me netko probode iznutra. Najvise se dogada kad hodam i imam osjecaj kako ce mi sve ispasti. Uglavnom to osjetim kad se bebica migolji. Je li moguce da je to od njenih pokreta? Nismo bili na pregledu 6 tjedana i sad me lovi panika da se nesto dolje ne dogada, tipa otvaranje. Prva mi je trudnoca pa nemam ideju kako to sve treba izgledati i sto je normalno a sto ne🤷♀️. Hvala vam unaprijed na pomoci😊
Tako je bilo i meni mislila sam da se otvaram a to se beba smjestila u porođajni kanal tako je mozda i kod tebe
Heloou zene drage🤰, ista stvar kao kod Mako... pregled za tjedan dana pa si mi sad dala nadu Ane_ši, nadam se da se smjestila i da je sve u redu jer me takva briga uhvatila jucer...
20.1.2021. +🤰
11.5.2021. ♀️
19.9.2021. 🗓
Mi smo sobicu već sredili, to je prva prostorija u kući koja je skroz gotova 🤣🤣, fale još neke sitnice ali više manje sve je tu https://ibb.co/txPFTHX
https://ibb.co/vzBZYxc
Još trebam sve iz kutija izvaditi i složiti di šta trebam ali više manje to je to 🥰
Sve je spremno za našu Kaju ❤️
Jaooo jeste to uzeli krevetic onaj u lesnini? Mi smo ga narucili na nevideno, pa sad iscekujemo kakav ce biti😅😅
20.1.2021. +🤰
11.5.2021. ♀️
19.9.2021. 🗓
Sortiraj odgovore
Najstariji