Mi smo sobicu već sredili, to je prva prostorija u kući koja je skroz gotova 🤣🤣, fale još neke sitnice ali više manje sve je tu https://ibb.co/txPFTHX
https://ibb.co/vzBZYxc
Još trebam sve iz kutija izvaditi i složiti di šta trebam ali više manje to je to 🥰
Sve je spremno za našu Kaju ❤️
Jaooo jeste to uzeli krevetic onaj u lesnini? Mi smo ga narucili na nevideno, pa sad iscekujemo kakav ce biti😅😅
Mi smo u Njemačkoj, krevetić je sa stranice Otto puno namještaja smo od njih naručili za kuću pa smo imali velike popuste onda sam odmah i krevetić tamo narucila
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Rita ja sam ti ovoak naručila
https://www.amazon.de/dp/B07DLC41GS/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_GSVPHP8J9HETASBJ6DN3?_encoding=UTF8&psc=1
2 paketa tih ulozaka I 5 kom mrežastim…u bolnici imaš sve, ali ti treba za doma…kad sam potrošila ove uloske onda sam kupovala u dm ili müller slično samo kraće malo uloske, a mrežaste sam nosila prva 3 tjedna…prvo prozracnije je, a I praktičnije ako se uprlja samo bacis u smece i ne stisne ranu (ako dođe do pucanja).
A gledaj što više ovih ulozaka, ako ne ovih dugi onda bar kracih. Jer su meksi pa je bolje pogotovo ako popucas ili budeš rezana, a I od njih si možeš raditi hladne obloge. Hladne obloge će isto biti dosta potrebne za hemroide ili za ranu.
Isto tako jednokratne podloge za krevet su potrebne. Na početku se jako krvari da se čak stavljaju prvi par dana po 3 uloska ova velika.
Kome nije doma praktično da ulazi pod tuš poslije SVAKE nužde onda si kupite happy po. 👌🏼
Octanisept isto tako obavezno, dobro će doći i za vas, a I za bebin pupak.
To je to što je najbitnije 😅
Sretno svima 🥰🥰🤗
Joij hvalaa ana bas cu narucit al kupila sam bas dosta tih velikih.... Znas mene, meni su i za menge trebali ogromni... Al nikad nisam mrezaste koristila pa se pogubila u toj u prici.. Hvala ❤️ 🥰 ❤️
Ej cure obavila sam sve.
Mako88-zatvorena sam skroz, lagana bol u rodnici je normalna tako su mi rekli.
Plodna voda-i dalje je ima malo vise nego sto bi trebalo, kontrola opet kroz 5 dana i tako do kraja trudnoce. Pitala sam koliko je to vise da moram stalno ici, rekao je malo, skoro pa neprimjetno. Doslo mi da se derem pa sta me onda mucite toliko. Ali ok…
Klub secer-opet radila guk profil. Prvo mjerenje 4.6, drugo 4.1 dalje mjerim kod kuce, s obzirom da sam zadnji put imala poviseno nakon rucka je bilo 7 secer, moram opet u utorak ili srijedu u bolnicu mjeriti. Ako bude povisen idem u bolnicu na 24 sata i onda na inzulin. Znaci luda sam. Moj secer nikada nakon jela nije bio visi od 7, a nataste visi od 5.3 i sada pricaju i spominju inzulin i ostajanje u bolnici. Stvarno, ali stvarno pretjeruju 🤦♀️🤷♀️
Sanja0508 kakav inzulin oni spominju za te vrijednosti secera 🤦🤷😳🤔 kod menr sat vremena poslije jela mora biti ispod 7,8...sto znaci ako je 7,4 da je to dobar secer,da ne ptelazi granicu tj. 7,8...
Kod mene je nataste uvijek izmedju 4 i 4,5 aa poslije jela zna biti i 7,5 a zna biti i 4,9 🤷🤷🤷
Pretjerujuuu uzasnoo ii stvaraju nam stres i strah...barem meni su ga stvorili 😳
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ej cure obavila sam sve.
Mako88-zatvorena sam skroz, lagana bol u rodnici je normalna tako su mi rekli.
Plodna voda-i dalje je ima malo vise nego sto bi trebalo, kontrola opet kroz 5 dana i tako do kraja trudnoce. Pitala sam koliko je to vise da moram stalno ici, rekao je malo, skoro pa neprimjetno. Doslo mi da se derem pa sta me onda mucite toliko. Ali ok…
Klub secer-opet radila guk profil. Prvo mjerenje 4.6, drugo 4.1 dalje mjerim kod kuce, s obzirom da sam zadnji put imala poviseno nakon rucka je bilo 7 secer, moram opet u utorak ili srijedu u bolnicu mjeriti. Ako bude povisen idem u bolnicu na 24 sata i onda na inzulin. Znaci luda sam. Moj secer nikada nakon jela nije bio visi od 7, a nataste visi od 5.3 i sada pricaju i spominju inzulin i ostajanje u bolnici. Stvarno, ali stvarno pretjeruju 🤦♀️🤷♀️Sanja0508 kakav inzulin oni spominju za te vrijednosti secera 🤦🤷😳🤔 kod menr sat vremena poslije jela mora biti ispod 7,8…sto znaci ako je 7,4 da je to dobar secer,da ne ptelazi granicu tj. 7,8…
Kod mene je nataste uvijek izmedju 4 i 4,5 aa poslije jela zna biti i 7,5 a zna biti i 4,9 🤷🤷🤷
Pretjerujuuu uzasnoo ii stvaraju nam stres i strah…barem meni su ga stvorili 😳
Meni je uzas nakon danas. Ali stvarno.
Ogtt je samo prvi bio povisen i to 5.2 je bio ostali dobri. Nakon toga idem na guk svaka 2 tjedna. I ok je. Nataste uvijek oko 5.2 do 5.3. I jednom mi se dogodilo da mi je nakon rucka bilo 7, inace uvijek nize dosta (oko 5.9 do 6.3) vecera oko 4.7 do 5.2 uvijek. I sada oni pricaju o inzulinu.
A danas mjerenje 4.6 i 4.1. Pa ako mi daju inzulin pasti cu pod stol. Kuzim da mi nataste bude vise, ali i dalje mislim da to nije za ostajanje u bolnici i za inzulin.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozdrav cure 💜
Nadam se da ste sve dobro! Čestitke na dobrim pregledima i zdravim bebicama, sretno ako još netko ima pregled danas 💪
Missy nadam se da ste još bolje danas i da se spominju dani kad ćete ić vani 🍀🍀
Leonah prekraasna umjetnička slika 😍 ko iz kataloga 💜
Lady D waaaaaaa, čudo si 😍😍!! Možes slobodno bit neki model za trudnice, wau! A i vidim da imaš muža čije slike ne izgledaju ko da ih je slikao lijevom nogom, čuvaj to 😂😂
Jana lagane pripremice, al neće Karlo još dok mu ne daš zeleno svjetlo 💪
FlipFlop evo teee 🥳 već sam mislila da ćeš se reinkarnirat kao Sandala 😂 drago mi je da je sve super s našim malim frendom termincem 🥳 ja sam imala dan dva skroz blage menstrualne bolove što mi je bilo neobično jer ih nisam imala ni na početku trudnoće kad su kao tipični tako da se valjda nešto pomiče. Trenutno je beba ful visoko pa se nadam da se lagano spušta 🤞 ajde baš i mene zanima usporedba težine iako je moj 🐷 pa vjerojatno nije baš relevantan. Žao mi je što ipak niste došli u naše krajeve, al možda kad bebač dođe 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Bok drage trudnice,
I meni su neki teški dani. Sve me boli, samo bih ležala a curka ipak traži samo mamu zadnjih dana. Još mi je muž na GO ovaj tjedan i onda ostajemo same, a nisam je planirala slati u vrtić sve dok se beba ne rodi, pa još neko vrijeme kasnije.
Inače mi je muž odgojitelj i radi u vrtiću pa ima super radno vrijeme i brzo je doma, ništa mu nije teško pa stigne i skuhati i spremati i stvarno je stalno s njom. Tako da imam sreće s te strane :)
Ja imam sljedeći pregled 23.8.,tad ću biti 36 tt i radit će mi bris, ne znam hoću nakon toga u bolnicu jer sam i sad kod doktora privatno koji radi u bolnici pa ću mislim nastaviti kdo njega dok je sve ok.
Brine me rez od carskog jer me često boli ali mi je prošli ponedjeljak mjerio i rekao da je super debljina.
Ima netko s tim problemom?
Sanja0508 žao mi je zbog ovog sa šećerom ali oni nisu normalni. Stvarno nam rade samo pritisak.
Kako se hraniš?
Ja se uopće ne hranim po njihovom jelovniku već po lchf prehrani, šećer mi onda ne prelazi 5 niti nakon obroka. I nisam nikad gladna jer jedem koliko želim i kad želim, pazim da je raznoliko. Sad u 5 tjedana nisam dobila niti kg, a beba je dobila skoro kilu.
Imao je 9.8. na pregledu 2700 g ali sve je u redu i doktor ne brine niti me šalje više na guk; i muž mi je velik pa teško da će beba biti manja 🙄
Cure,
Koje se borite sa secerom kakve su vam bile vrijednosti. Mene je zbunilo sto mi je soc. gin. rekla mrtvo hladno kad sam ju zvala za nalaze da je sve ok, a privatnik gdje vodim trudnocu, kaze NE nije u redu, povisen je. I, da trebam na dijetu, pa ponpvit u 32tt oggt.
Prva vrijednost mi je 4.0, druga 9.1, a treba 8.0 😏
url=https://lilypie.com]
Hvala svima, predivne ste! Lakse mi je znati da se i drugima javlja ista bol. Kod mene nije konstantno i mislim kako nije nista hitno pa cemo pricekati pregled 19.08. Nikad dosta straha kod prvi-put-mamica😄.
Zao mi je za secer Sanja, stvarno se ne cini nista previse poviseno. Mozda da trazis misljenje endokrinologa? Tako je i meni ginekolog odmah ukljucio terapiju za sitnjacu zbog minimalnog odstupanja. Ali eto pijem i iako znam da se te granice stalno pomjeraju i ono sto je jucer bilo normalno danas je nenormalno i stalno pomicu te granice. Tako da samo optimisticno, pa i ako ti inzulin uljuce nemas jos puno i sve ce to proci zacas. Inace smo jednako trudne, tocno u dan
Curke pozdrav! Meni na pregledu sve super osim što je kao veća beba... Sad ja se stvarno ne razumim i to jer mi nikad moja ginekologica ne govori težinu i to, a privatno sve baš reču. Ja sam 28 plus 5, beba ima oko kilo i 300, 400. Kolike su vaše bile?
Ako te to tjesi, moj malac je prosli tj na 27+4tt imao 1400 🤭
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji