Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    13. Kolovoz 2021. 13:59

marija3998

Mi smo sobicu već sredili, to je prva prostorija u kući koja je skroz gotova 🤣🤣, fale još neke sitnice ali više manje sve je tu https://ibb.co/txPFTHX
    https://ibb.co/vzBZYxc
    Još trebam sve iz kutija izvaditi i složiti di šta trebam ali više manje to je to 🥰
    Sve je spremno za našu Kaju ❤️

Jaoo baš je slatko❤️🥰😍 Odakle su ove naljepnice? Ja sam isto mislila tako nešto naručiti, ali ne znam koliko bi držalo na našim zidovima koji su kao fasada al ona glatka(nez kak se to zove nit koja se budala to dosjetila stavljati u stanove).
    ...... 
    Ja sam dječju sobu očistila sve, pa smo krečili pa sam se ja sjetila premještanja pa je bilo divno par dana, pa je sad opet kaos jer smo stolić za šminkanje iz naše sobe prebacili u tu sobu, a tamo već ima pisaći stol sad to treba rastavit i presložit sve ponovo😭

Moram smislit i riješenje za komodu za presvlačenje, fali mi polica definitivno 🤔

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

marija3998
    13. Kolovoz 2021. 14:01

plavabosanka

marija3998

Mi smo sobicu već sredili, to je prva prostorija u kući koja je skroz gotova 🤣🤣, fale još neke sitnice ali više manje sve je tu https://ibb.co/txPFTHX
    Još trebam sve iz kutija izvaditi i složiti di šta trebam ali više manje to je to 🥰

Jaoo baš je slatko❤️🥰😍 Odakle su ove naljepnice? Ja sam isto mislila tako nešto naručiti, ali ne znam koliko bi držalo na našim zidovima koji su kao fasada al ona glatka(nez kak se to zove nit koja se budala to dosjetila stavljati u stanove).
    ……
    Ja sam dječju sobu očistila sve, pa smo krečili pa sam se ja sjetila premještanja pa je bilo divno par dana, pa je sad opet kaos jer smo stolić za šminkanje iz naše sobe prebacili u tu sobu, a tamo već ima pisaći stol sad to treba rastavit i presložit sve ponovo😭

Moram smislit i riješenje za komodu za presvlačenje, fali mi polica definitivno 🤔

https://www.amazon.de/dp/B08XW6VW7T/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_H0W4FRVBP32YBQP40JS2?_encoding=UTF8&psc=1

https://www.amazon.de/dp/B08X4YWLMQ/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_GM747S8307TVCYJBYDDB?_encoding=UTF8&psc=1
    Preko amazona sam naručila ima svakakvih 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

plavabosanka
    13. Kolovoz 2021. 14:10

Tonkica111

Curke pozdrav! Meni na pregledu sve super osim što je kao veća beba… Sad ja se stvarno ne razumim i to jer mi nikad moja ginekologica ne govori težinu i to, a privatno sve baš reču. Ja sam 28 plus 5, beba ima oko kilo i 300, 400. Kolike su vaše bile?

Moj je u 28 bio 1214g, tako da ne mislim da je to veća beba. A i ne kužim zašto uopće prave te panike jaoo veća beba. Pa nismo svi isti ni građom da bi nam bebice uvijek bile u prosjeku. Ja sam isto tako računala da će naša bit manja bebica, pošto smo oboje sitni, a on je u 29+4 već skočio na 1600g što po njihovom ispada da je isto 300g bio veći od prosjeka 🤷🏼‍♀️ vidit ćemo u ponedjeljak ponovo kakav je😂

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

Mila12
    13. Kolovoz 2021. 14:11

Tonkica111, meni su cijelo vrijeme prognozirali veliku bebu u bolnici na uzv. Eo npr s 30+1 je bila procjena 2100g, ja u panici. Neki dan isla na pregled, ali kod svog privatnika, znaci drugaciji uzv ima, msm da sam bila 36+3 tada, beba ima 2350g 🤦mislim da sve te procjene mogu varirati i do -/+ 500g. eto pa ti sad znaj. Ali ja sam odlucila uopce se ne zamarati s time. Prva beba rodena 38+1 i imala je 2890g i meni je to bas taman 😊

plavabosanka
    13. Kolovoz 2021. 14:14

Ivona1505

plavabosanka

Ivona1505

plavabosanka

Ivona1505

Evo cure izvjestaj, malac je i dalje po mjerama tjedan veci, ja sam 29+6, a sve mjere su 30+6, osim stomaka, stomak je po mjerama 32tj kao, malac uzasno aktivan i dalje, bas ne voli taj ultrazvuk, piso je i dalje na mjestu i mlatara s njim. Tezak je oko 1700 grama, sto je malo veca bebica, ali kaze doktorica u granicama normale za tj trudnoce. Tlak mi je bio 120/70 sto kaze savrseno, a dobila kilu i pol u ovih mjesec dana, bojala sam se da ce biti vise. 😂😊
    Kontrola 15.09 u 9 ujutro, kaze uzimamo bris rodnice onda i nosim sama taj bris dalje gdje treba. A za patronaznu je rekla da oni salju moje podatke i da mi nece dolazit dok ne rodim, a svaka opcina ima svoju patronaznu. I to je to. 😁

Hahah kako ti muški od malena vole pokazat ponos 🤣🤣🙈🙈 čestitke za dobar pregled i velikog Mateja ❤️🍀

A tako mi je smijesno vidjeti malog pisu kak se mrda, strasan je malisan hahah. 😂😂
    I hvala ti punoo. 🥰💞
    Sanjarka znala sam ja da ce bit veci malo. 🥰 Ali sve je u granicama normale kaze doktorica. 😊

Hahah strašan je😂❤️😂 moj je uz mlataranje na jednom ultrazvuku i pišao pa smo morale čekati par minuta pa ponovo i ona pokazuje evo još uvijek je dečko ovo su jaja, ovo spolni organ blabla i onda najednom uh evo opet piša 🤣🤣

Jooj kak slatko, ja bi voljela vidjeti svog sina kako piski na jednom ultrazvuku, mislim da bi se smijala ko luda. 😂😂 I ovako mu se doktorica i ja smijemo posto bas stvarno ne podnosi ultrazvuk. 😁
    A imam malog necaka od godinu dana koji kad mu kazes Leone di je piso, odmah se smije i hvata se za pisoranca, preslatko nesto. 🥰😊

Hahah ja sam prvo gledala u doktoricu pogubljeno i mislim si o čemu ona onda mi je objašnjavala polako misleći da nisam razumjela, ma reko jesam nego mi neobično nisam znala da tako mali već mogu piškit, mislila sam da to dođe puno poslije, a drugi put sam i ja skužila kad je pišnuo i to dvaput po malo😂😂

Hahah strašni su😂🙈

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

plavabosanka
    13. Kolovoz 2021. 14:17

marija3998

plavabosanka

marija3998

……

https://www.amazon.de/dp/B08XW6VW7T/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_H0W4FRVBP32YBQP40JS2?_encoding=UTF8&psc=1

https://www.amazon.de/dp/B08X4YWLMQ/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_GM747S8307TVCYJBYDDB?_encoding=UTF8&psc=1
    Preko amazona sam naručila ima svakakvih

I mislila sam da je s Amazona. Hvala❤️

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Mia38
    13. Kolovoz 2021. 14:27

buhtlica34

Ej cure, samo da vam mahnem malo! Ja većinu dana provodim ispod klime jer kod nas je nesnosno vruće i ne izlazim vani, oko 4-5 odem na more do 8, plivam i uživam.
    Sve je ok sa bebicom i sa mnom, sad sam na 81 al stojim tu pa se se ne zabrijavam. Konačno mi je i muž došao na go, tako da se radujem još više izlezavanju i moru.
    Kad čujem da se već spremate za prod I sve to točno me panika uhvati, ali am ja još vremena do sredine 11.mjeseca 😎 nekako mi se čini da se cure koje su sa mnom u terminu slabo javljaju, pa ni ne znam kako je kod njih…
    Veselim se što ćete nam vi koje ranije rodite moći i malo vašeg iskustva sa bebicama ispričati, to će biti baš super, pogotovo za nas prvorotke 😎

Buhtlica ja sam nekako oko tvog termina (8.11) i nisam jos skoro nista pripremila. Samo spavacice za bolnicu i to zato sto sam mislila da cu zavrsit u bolnici zbog skracenog cerviksa, i 2-3 odjelca za bebu koje sam kupila jos davno. Odlucila sam do 30 tt da necu nista ni kupovat, vise neko praznovjerje zbog komplikacija... slijedeci tjedan imam pregled pa se nadam da je stanje stabilno da se mogu malo opustiti a svakako ovdje pratim sve upute cura jer mi je prva trudnoca (i vjerojatno zadnja obzirom  na godine).

• Mia38
    13. Kolovoz 2021. 14:30

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦

Bok drage trudnice,
    I meni su neki teški dani. Sve me boli, samo bih ležala a curka ipak traži samo mamu zadnjih dana. Još mi je muž na GO ovaj tjedan i onda ostajemo same, a nisam je planirala slati u vrtić sve dok se beba ne rodi, pa još neko vrijeme kasnije.
    Inače mi je muž odgojitelj i radi u vrtiću pa ima super radno vrijeme i brzo je doma, ništa mu nije teško pa stigne i skuhati i spremati i stvarno je stalno s njom. Tako da imam sreće s te strane :)

Ja imam sljedeći pregled 23.8.,tad ću biti 36 tt i radit će mi bris, ne znam hoću nakon toga u bolnicu jer sam i sad kod doktora privatno koji radi u bolnici pa ću mislim nastaviti kdo njega dok je sve ok.
    Brine me rez od carskog jer me često boli ali mi je prošli ponedjeljak mjerio i rekao da je super debljina.
    Ima netko s tim problemom?

Sanja0508 žao mi je zbog ovog sa šećerom ali oni nisu normalni. Stvarno nam rade samo pritisak.
    Kako se hraniš?
    Ja se uopće ne hranim po njihovom jelovniku već po lchf prehrani, šećer mi onda ne prelazi 5 niti nakon obroka. I nisam nikad gladna jer jedem koliko želim i kad želim, pazim da je raznoliko. Sad u 5 tjedana nisam dobila niti kg, a beba je dobila skoro kilu.
    Imao je 9.8. na pregledu 2700 g ali sve je u redu i doktor ne brine niti me šalje više na guk; i muž mi je velik pa teško da će beba biti manja 🙄

Muffin jedes onda i eritrit? I ne dize secer? Pretpostavljam kad si napisala da si na lhcf

sanja0508
    13. Kolovoz 2021. 15:22

Sanjalica5 tvoj secer je super. 😍 Meni je problem taj nataste koji je uvijek oko 5.2, 5.3, ali svejedno mislim da nema potrebe za inzulinom ajde da je 8 ili 9 rekla bi ok. Ali plasiti zadrzavanjem u bolnici meni nema smisla pogotovo kada su svi nalazi uredni.
    Muffin-priznajem da se ne hranim po njihovom jelovniku, ali pazim dosta. Ja ne jebem bas meso povraca mi se od njega dosta sam na vocu i povrcu, ubacim jaja i ribu. Kila u cijeloj trudnoci dobila malo (+7kg) i to isto pazim. Imam 1.76 i 72kg smatram da to nije puno.
    Mako88-eto biti ces mi terminuša 🤣😍 kod endokrinologa sam isla 2 puta. On rekao sve super. Poslao me vaditi i hba1c i bio mi je 4.3.
    Marija3998-predivna je sobica. Ja sam jucer oprala robicu evo susi se, kupila stvari za bolnicu, iskoristila sam situaciju dok mi mama tu pa da obavimo sve skupa. Rano je, ali ona mi dolazi iduci put tek za mjesec dana jer zive na moru pa sam htjela da to skupa obavimo

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    13. Kolovoz 2021. 15:23

sanja0508

Sanjalica5 tvoj secer je super. 😍 Meni je problem taj nataste koji je uvijek oko 5.2, 5.3, ali svejedno mislim da nema potrebe za inzulinom ajde da je 8 ili 9 rekla bi ok. Ali plasiti zadrzavanjem u bolnici meni nema smisla pogotovo kada su svi nalazi uredni.
    Muffin-priznajem da se ne hranim po njihovom jelovniku, ali pazim dosta. Ja ne jebem bas meso povraca mi se od njega dosta sam na vocu i povrcu, ubacim jaja i ribu. Kila u cijeloj trudnoci dobila malo (+7kg) i to isto pazim. Imam 1.76 i 72kg smatram da to nije puno.
    Mako88-eto biti ces mi terminuša 🤣😍 kod endokrinologa sam isla 2 puta. On rekao sve super. Poslao me vaditi i hba1c i bio mi je 4.3.
    Marija3998-predivna je sobica. Ja sam jucer oprala robicu evo susi se, kupila stvari za bolnicu, iskoristila sam situaciju dok mi mama tu pa da obavimo sve skupa. Rano je, ali ona mi dolazi iduci put tek za mjesec dana jer zive na moru pa sam htjela da to skupa obavimo

Hahahahhaha ja ne jebem meso....hahahaha htjela sam reci jedem 🤣🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.