Jutroooo
I ja sam danas od 6.30h, plus sta sam se nekoliko puta preznojila nocas 🙄
Plava Bosanka i Veky_004 divan izbor imena 💙
Mila12 kako je prosao prvi porod pa je u tako lošem sjećanju?
Potpisujem Endzrue za prednosti mrezastih gaćica
Ana.B hvala na savjetima 🥰 uzivaj sa malcem 💙
Traveller bas mi zao sto te želudac tako pati 😩 trebalo bi biti bolje kad se Nika spusti 🤞🤞🤞🤞
Jana kakvo je stanje? Jambice di si ti? Jesi jos na jednom prstu? 😊
Sanja i Tonkica sretno cure danas 🍀♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo cure izvjestaj, malac je i dalje po mjerama tjedan veci, ja sam 29+6, a sve mjere su 30+6, osim stomaka, stomak je po mjerama 32tj kao, malac uzasno aktivan i dalje, bas ne voli taj ultrazvuk, piso je i dalje na mjestu i mlatara s njim. Tezak je oko 1700 grama, sto je malo veca bebica, ali kaze doktorica u granicama normale za tj trudnoce. Tlak mi je bio 120/70 sto kaze savrseno, a dobila kilu i pol u ovih mjesec dana, bojala sam se da ce biti vise. 😂😊
Kontrola 15.09 u 9 ujutro, kaze uzimamo bris rodnice onda i nosim sama taj bris dalje gdje treba. A za patronaznu je rekla da oni salju moje podatke i da mi nece dolazit dok ne rodim, a svaka opcina ima svoju patronaznu. I to je to. 😁
Hahah kako ti muški od malena vole pokazat ponos 🤣🤣🙈🙈 čestitke za dobar pregled i velikog Mateja ❤️🍀
A tako mi je smijesno vidjeti malog pisu kak se mrda, strasan je malisan hahah. 😂😂
I hvala ti punoo. 🥰💞
Sanjarka znala sam ja da ce bit veci malo. 🥰 Ali sve je u granicama normale kaze doktorica. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pozdrav mamice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite ove vrucine. Molim vas za pomoc, ako se nekome dogodilo da me malo umiri do pregleda za 7 dana. Trenutno sam 29 tjedana i sve je bilo super i bez nekih teskoca do prije nekih 7 dana, pocela sam odjednom osjecati kao neku nelagodu, bol, pritisak u rodnici ili mjehuru (ne mogu ni sama otkriti sto je to). Kao da me netko probode iznutra. Najvise se dogada kad hodam i imam osjecaj kako ce mi sve ispasti. Uglavnom to osjetim kad se bebica migolji. Je li moguce da je to od njenih pokreta? Nismo bili na pregledu 6 tjedana i sad me lovi panika da se nesto dolje ne dogada, tipa otvaranje. Prva mi je trudnoca pa nemam ideju kako to sve treba izgledati i sto je normalno a sto ne🤷♀️. Hvala vam unaprijed na pomoci😊
Moguce da je bebica okrenuta vec glavicom prema dolje, onda mozda osjecas pritisak kako pomice glavicu, meni je tako nekad kad se bas jako mrda malisan, ali provjeri jos sa doktoricom. 😊
Ne vjerujem i nadam se da nije otvaranje u pitanju, a ja ti bas ne mogu pretjerano puno pomoci posto je i meni prva trudnoca.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jutro drage moje ☀️
Haru ok sam, hvala na pitanju. Upala sinusa uz fibru i kasalj 😏 ..al guram ja to nekako 😊 ..cure su napokon jucer izasle iz izolacije, cili dan nisu usle u kucu 😂😂
Ono sta me najvise muci je grozna bol u leđima, desno rebro koje me ubija i pojacani sindrom nemirnih nogu jer vec 10 dana nisam izasla iz kuce, a i necu jos 7 😥 ..ne prosetam li bar jedan dan pola sata negdi, noge mi budu navecer katastrofa, a sad sanjam o moru, plivanju, lezanju u plicaku, setanju, bilo kakvoj aktivnosti koja mi se do sad nije dala radit 🙈
Vidim stalno se prica naveliko o pakiranju torba za rodiliste, pranju robice, sastavljanju krevetica...
Ja jos nisam napravila bas nista 🙈
Nisam ni kupila stvari za rodiliste ni za mene ni za Laru, moram kupit krevetic i komodu, posteljinu, spavacice za u rodiliste i ko zna sta sve jos 🙈 ..nekako racunam ima jos vrimena 😂😂
Sanjarka spominjala si da bi mogla sad na zutu sridu ic do Citya obavit shoping.. ja se sve nekako mislim da mi je jos rano, da ostavim za zutu sridu u 10.misec, taman cu bit 36.tt, nekako tako sam spakirala i njihove torbe za rodiliste prva dva puta 😆
Cure sretno danas na pregledima, saljite nam slicice bebica 💞😘
Ponosnamama ja cu tu žutu srijedu u 10mj bit 38tt, kasno mi je to 😅
A i nekako mi je taj 34tt granica za biti spreman 🤷🏻♀️ al to sam ja, kontrol frik 🙈
Zao mi je da ti se zakompliciralo sa sinusima 🥵 jos i ta leđa. Izdrzi 💪💪💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro! 🤗
Hvala sto brines Sanjarka 🥰
Javim cim bude neke promjene. Za sad se nije ponavljalo, jedino sto je drugacije je da bez dnevnog uloska ne mogu, definitivno se pojacao mlijecno bijeli iscjedak.
Malac me sinoc pustio da spavam 😍 bas sam se odmorila, cijelu noc je bio miran pa sam presretna 🤣 al zato sad ne stedi.
Cuvajte se cure ovih vrucina jos par dana, pa se nadam da cemo lakse disat ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Radite mi presing s tim spremanjima stvari. I ja san control freak i činjenica da mi je stan u renovaciji a stvari na 3 različita mista do montaže a ja na Braču me izluđuje. Kao kupila sam sve ima i mjesec dana ali ništa nije spremno. Ništa nije složeno, montirano, spakirano, oprano, ispeglano. A 35 tjedan san, ulazin u 36 lagano. Baš mi je panika. 🙈
..
Novi pregled 31.08., zaboravih prijavit.
..
Probudili me grčevi u nogama brutalni jutros. Žgaravica me ubija zadnjih tjedan dana baš svaki dan ali Donat pomogne. Vrućine mi teško padaju ali stalno sam u moru. Mama mi kuha, muž trči u dućan, stvarno se ne mogu požalit a teško mi je sve. Ne mogu zamislit da još iman dice ili obaveza ili odgovornosti zadnja dva tjedna, baš mi je sve teško fizički.
..
Imam ispit 01.09. nadam se da ću i to uspit odradit, makar s trbuhom do zubiju. 😁
Ponosnamamaja cu tu žutu srijedu u 10mj bit 38tt, kasno mi je to 😅
A i nekako mi je taj 34tt granica za biti spreman 🤷🏻♀️ al to sam ja, kontrol frik 🙈
Zao mi je da ti se zakompliciralo sa sinusima 🥵 jos i ta leđa. Izdrzi 💪💪💪
Ma znam, skroz te razumim, meni je termin 04.11., a vjerojatno cu prenit koji dan ka i s njih dvi tako da imam ja jos dovoljno vrimena 🙈
Cekam MM da zavrsi s terenom na kojem je trenutno, triba bi bit gotov do 01.09. pa da napokon opitura sobu da mogu krenit sa sklapanjem krevetica, komode, pranjem robe i kupovanjem svega drugog jer ne znam vise di da sta stavljam, sve mi je po kesama 😏
Jutro okruglice,ja jedva ustala jutros kad se najmladi usto. Jucer stigli s puta,bili smo u Bosni i na moru. Danas se osjecam da sam pregazena,nemam snage,slabost. Nikako da se pokrenem,jos ova vrucina uf. Sama sam sebi teska😂
Opet sam u zaostatku po nekoliko stranica pa nisam u toku al nadam se da cu to nadoknadit ove dane😂
Klimci su doma jos kojih tjedan dana i onda krecu u vrtic,a ja u pripreme i jedva cekam😍🥰 nekako mi sve to ono,ajme meni jos malo i stize nas braco kojem jos ime nismo nasli. Muz kaze ne brini,ima vremena smislit cemo nesto🤦♀️ nekako smo s ovih dvoje u tim tjednima imali vec dogovorena imena
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Pozdrav mamice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite ove vrucine. Molim vas za pomoc, ako se nekome dogodilo da me malo umiri do pregleda za 7 dana. Trenutno sam 29 tjedana i sve je bilo super i bez nekih teskoca do prije nekih 7 dana, pocela sam odjednom osjecati kao neku nelagodu, bol, pritisak u rodnici ili mjehuru (ne mogu ni sama otkriti sto je to). Kao da me netko probode iznutra. Najvise se dogada kad hodam i imam osjecaj kako ce mi sve ispasti. Uglavnom to osjetim kad se bebica migolji. Je li moguce da je to od njenih pokreta? Nismo bili na pregledu 6 tjedana i sad me lovi panika da se nesto dolje ne dogada, tipa otvaranje. Prva mi je trudnoca pa nemam ideju kako to sve treba izgledati i sto je normalno a sto ne🤷♀️. Hvala vam unaprijed na pomoci😊
Mako ja sam imala slicnu situaciju i panicarila da se otvaram na sto me dokt u bolnici blijedo gledala kao da sam rekla ne znam sta.. uglavnom otvaranje ne osjecas, bolovi mogu biti nesto drugo sto moze biti popraceno otvaranjem (iako meni izgleda da je trudnoca popracena sa svakakvim bolovima pa vise ne reagiram ako prestane za koji dan) ali samo otvaranje se ne moze osjetiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji