Pozdrav mamice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite ove vrucine. Molim vas za pomoc, ako se nekome dogodilo da me malo umiri do pregleda za 7 dana. Trenutno sam 29 tjedana i sve je bilo super i bez nekih teskoca do prije nekih 7 dana, pocela sam odjednom osjecati kao neku nelagodu, bol, pritisak u rodnici ili mjehuru (ne mogu ni sama otkriti sto je to). Kao da me netko probode iznutra. Najvise se dogada kad hodam i imam osjecaj kako ce mi sve ispasti. Uglavnom to osjetim kad se bebica migolji. Je li moguce da je to od njenih pokreta? Nismo bili na pregledu 6 tjedana i sad me lovi panika da se nesto dolje ne dogada, tipa otvaranje. Prva mi je trudnoca pa nemam ideju kako to sve treba izgledati i sto je normalno a sto ne🤷♀️. Hvala vam unaprijed na pomoci😊
Pozdrav mamice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite ove vrucine. Molim vas za pomoc, ako se nekome dogodilo da me malo umiri do pregleda za 7 dana. Trenutno sam 29 tjedana i sve je bilo super i bez nekih teskoca do prije nekih 7 dana, pocela sam odjednom osjecati kao neku nelagodu, bol, pritisak u rodnici ili mjehuru (ne mogu ni sama otkriti sto je to). Kao da me netko probode iznutra. Najvise se dogada kad hodam i imam osjecaj kako ce mi sve ispasti. Uglavnom to osjetim kad se bebica migolji. Je li moguce da je to od njenih pokreta? Nismo bili na pregledu 6 tjedana i sad me lovi panika da se nesto dolje ne dogada, tipa otvaranje. Prva mi je trudnoca pa nemam ideju kako to sve treba izgledati i sto je normalno a sto ne🤷♀️. Hvala vam unaprijed na pomoci😊
Idem ti ja ujutro na pregled. Danas mi 29+1 isto me to muci pa ti javim
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Nisam vas bas danas stigla popratiti, cijeli dan proletio u nekom muvingu. 🙈 cestitam na dobrim pregledima! 👍🏻🤗
Mast za bradavice - i ja sam uzela biobazinu pa cemo vidjeti. Spremila sam i multimam komprese, bez njih nista. Prosli put sam kombinirala Plantov nippy balm i kasnije lanolin iz dm-a.
Ulosci - vec sam i ja spominjala da su mi chicco bili naj. Prodli put sam bas dosta i dugo krvarila tako da sam uglavnom samo njih koristila (i potrosila vise od nekoliko paketa).
Mila dobro nam dosla (ili dobro nam se prebacila 😀)! Imamo isti termin, hehehe. 😊
I netko je pitao za ctg - to su minimalni trudovi koji vjerojatno i nisu pravi nego ih je aparat zabiljezio zbog bebinih pokreta inace vjerujem da bi dr reagirao.
Idem ti ja ujutro na pregled. Danas mi 29+1 isto me to muci pa ti javim
E ja sam tako nekako u 26/27 tt... Osjecala napetosti dole hodat mi je tako bilo tesko. Imalaa samm osjecaj da ce mi beba ispast... I bila uvjerena da se otvaram ili sto vec... Taman pred godisnji.... Al hvala Bogu apsulutno je na kontroli bilo sve u redu... Tako da cure mislim da nije nista ni kod vas... Nego samo eto takva faza.... Sretno na kontrolama
❤️😘😘
Rita ja sam ti ovoak naručila
https://www.amazon.de/dp/B07DLC41GS/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_GSVPHP8J9HETASBJ6DN3?_encoding=UTF8&psc=1
2 paketa tih ulozaka I 5 kom mrežastim...u bolnici imaš sve, ali ti treba za doma...kad sam potrošila ove uloske onda sam kupovala u dm ili müller slično samo kraće malo uloske, a mrežaste sam nosila prva 3 tjedna...prvo prozracnije je, a I praktičnije ako se uprlja samo bacis u smece i ne stisne ranu (ako dođe do pucanja).
A gledaj što više ovih ulozaka, ako ne ovih dugi onda bar kracih. Jer su meksi pa je bolje pogotovo ako popucas ili budeš rezana, a I od njih si možeš raditi hladne obloge. Hladne obloge će isto biti dosta potrebne za hemroide ili za ranu.
Isto tako jednokratne podloge za krevet su potrebne. Na početku se jako krvari da se čak stavljaju prvi par dana po 3 uloska ova velika.
Kome nije doma praktično da ulazi pod tuš poslije SVAKE nužde onda si kupite happy po. 👌🏼
Octanisept isto tako obavezno, dobro će doći i za vas, a I za bebin pupak.
To je to što je najbitnije 😅
Sretno svima 🥰🥰🤗
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutroo ženice. Ja em teško zaspim em se budim zadnje dvije noći oko 5 i nebi više zaspala 😭 a malac čim ja pogledam me prati pa stane lupkat😂🙈 jedno vrijeme je imao svoj ritual al kratko je trajalo
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ja sam polako počela pakirati torbu za rodilište, nosim manju sportsku torbu i ne planiram previše toga trpati u nju, samo osnovno što procijenim da će mi trebati. Ako mi nešto bude i falilo, uvijek mi netko može donijeti na recepciju bolnice. Fale mu još spavaćice (ne nosim ih inače i prava mi je borba naći neku koja mi je ok), mast za bradavice (ako netko ima neku preporuku, slušam😊), ulošci poslije poroda (također slušam preporuke🙏🏻) i voda i grickalice. Htjela sam pitati, što mislite o onim gaćicama za inkontinenciju umjesto onih Vir i Chicco uložaka? Meni se čini praktičnije.
——————————————
Što se tiče ostalog, još nisam krenula prati i slagati robicu, kolica i autosjedalica su u kutijama, kao i krevetić. Računam s pranjem polako krenuti kroz tjedan-dva.. krevetić ću montirati kad krenu trudovi, taman da mi odvrati pažnju🤭
Ja sam po preporuci kupila Purelan mast od Medele. Isto tako po preporuci sam uzela Chicco uloške i Tosama to.to mrežaste gaćice u dm-u. Nadam se da će mi biti ok.
Ja sam kao i ti uzela Tosama mrezaste gacice vel.L dva paketa i Chicco uloske i Vir. Za bradavice sam kupila Dm-ovu kremicu valjda ce biti ok. Moja je torba spremna vec jedno 15ak dana😊 Mislim da sam sve spremila sto ce mi trebati za mene i bebu,nista previse. Jos moram za izlazak pripremit jaje, robicu za njega i za mene. To cu kod svekrve ostavit sve ona ce predat muzu kad bude isao po mene da on sta ne zaboravi :)
Jedno pitanje,ja planiram sutra do dm-a isto po te mrezaste gacice pa neznam koju velicinu uzeti,inace nosim S gacice pa neznam dali sada uzeti M ili L? Ti si uzela za broj vece ili za dva broja?
Ja nosim isto S inace ali uzela sam dvoje mrezaste broj L. One su male pa se rastezu do te velicine. A navuc cu ih skroz do trbuha pa bolje da ne stezu.
Super da znam,hvalA👍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
KOLOVOZ:
Tonkica111 13.08.
Sanja0508 13.08.
Zara7 16.08.
Nyssa_ 16.08.
Lješnjak 16.08.
Lollypop 16.08.
Lorre 17.08.
Preggo_Life 17.08.
Traveller 17.08.
Mia38 17.08.
Plava Bosanka 17.08.
Anuška 18.08.
Bubica_0706 18.08.
Haru 18.08.
Mateja31 19.08.
Ana25 19.08.
Freya_444 19.08.
MadameI 19.08.
Sunce7 19.08.
Leah 20.08.
Jana25 20.08.
Missy88 20.08.
Ivkica 20.08.
Little baby 20.08.
Buba Bublica 20.08.
Rita37 20.08.
Leonoah 20.08.
Ponosnamama 20.08.
aAnchy 23.08.
Daniella2207 23.08.
Veky004 23.08.
Bumac95 23.08.
Endzrue 23.08.
Bilja1212 24.08.
CarpeDiem 25.08.
Lisa27 25.08.
Sanjalica5 25.08.
Sanjarka88 25.08.
Lyra 25.08.
Mateja2602 26.08.
Mokosh 26.08.
Ani92 27.08.
Monalisa 27.08.
LilM 30.08.
Poklončić13 30.08.
Petoma93 30.08.
Jackie27 31.08.
RUJAN:
Keto35 01.09.
Orhideja13 03.09.
Buhtlica34 06.09.
Kiky 06.09.
Meaa. 07.09.
LadyD 09.09.
Ivona1505 15.09.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro! ☺️
Ja nisam uranila kao Traveller, ustala sam malo prije 7 i obavila treće vađenje krvi na transfuziji, doručkovala i sada evo ležim i gledam Iron Fist na Netflixu. 😄 Jučer sam pogledala 3 filma i kratku slastičarsku "seriju".
I baš mi je došla vezica za dudu s Alija, a da nisam morala platiti onih dodatnih 35kn ili koliko već.
-
Ljetno/jesenske trudnice dobro nam došle! ☺️ Kod vas se bebe prenose, a kod nas dolaze prije reda. 🙊
-
Ponosna. Mama, kakvo je stanje danas?
Traveller, koliko su čekala to od Mullera? Ja sam se registrirala, ali još mi nije ništa stiglo.
Kako su ostale trudnice? 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji