Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    12. Kolovoz 2021. 20:54

Aaa zeneeee stigla su mi i kolicaaaaa...sutraaa muz sklapaaaa pa slikaaam 🤗🤗😍😍😍

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lollypop
    12. Kolovoz 2021. 21:22

Rita37🤰

japanka.

Evo mala recenzija mrežastih gaćica Tosama to.to i Abrifix iz ljekarne. 👙 Ja inače nosim M. Tosama to.to sam kupila u L veličini i dobre su mi, ali su dosta pliće od ovih Abrifix (njih sam uzela u M). Ono što mi se na Abrifix sviđa je da se mogu navući jako visoko i nogavice su dulje, ali ono što im je veliki minus je da na nogavicama imaju prošiveno pojačanje (valjda da ih drži da se ne rolaju prema gore) a meni se to pojačanje ureže u bedra i već me sad smeta, tako da ih neću nositi u rodilište. .
    Endrzue za koje rodilište je potrebno ovjeriti kod bilježnika za odgodu cijepljenja? Ja sam isto mislila zaobići to prvo cjepivo u rodilištu jer sam čula da se iduće godine ionako ukida, ali nisam čula da je potrebno nešto ovjeravati 🤔

Mozete li objasnit koja je svrha mrezasti gaca? Za one velike uloske sluze ili? To jos nisam kupila.. A jesam iz lidla rosmana dm-a od svakuda tih džinovski ulozaka kupila pa vidjet cu koji ce najbolje pasat takvi kupit jos kad uz fali…. Al mislila ih stavljat na obicne gace…… Mozda glupo pitanje al nije mi jasno to sa mrezastim… I kolkko mi to krvarimo nakon poroda? Prva trudnoca sorry za glupa pitanja….

Nije glupo pitanje, gle krvari se dosta, mrezaste gacice su tu da ti drze ulozak i da ne zamazes svoje normalne gacice.. Ja sam nosila 5 dana u bolnici i jos par dana doma.. Najbolja stvar ikad, ne stezu,nije vruce(kad hormoni poslje poroda polude znojis se ko gica🙈) ma milina. A i poslje carskog su super jer ih mozes navuc preko reza da te ne zulja

Rita37🤰
    12. Kolovoz 2021. 21:34

Lollypop

Rita37🤰

japanka.

Evo mala recenzija mrežastih gaćica Tosama to.to i Abrifix iz ljekarne. 👙 Ja inače nosim M. Tosama to.to sam kupila u L veličini i dobre su mi, ali su dosta pliće od ovih Abrifix (njih sam uzela u M). Ono što mi se na Abrifix sviđa je da se mogu navući jako visoko i nogavice su dulje, ali ono što im je veliki minus je da na nogavicama imaju prošiveno pojačanje (valjda da ih drži da se ne rolaju prema gore) a meni se to pojačanje ureže u bedra i već me sad smeta, tako da ih neću nositi u rodilište. .
    Endrzue za koje rodilište je potrebno ovjeriti kod bilježnika za odgodu cijepljenja? Ja sam isto mislila zaobići to prvo cjepivo u rodilištu jer sam čula da se iduće godine ionako ukida, ali nisam čula da je potrebno nešto ovjeravati 🤔

Mozete li objasnit koja je svrha mrezasti gaca? Za one velike uloske sluze ili? To jos nisam kupila.. A jesam iz lidla rosmana dm-a od svakuda tih džinovski ulozaka kupila pa vidjet cu koji ce najbolje pasat takvi kupit jos kad uz fali…. Al mislila ih stavljat na obicne gace…… Mozda glupo pitanje al nije mi jasno to sa mrezastim… I kolkko mi to krvarimo nakon poroda? Prva trudnoca sorry za glupa pitanja….

Nije glupo pitanje, gle krvari se dosta, mrezaste gacice su tu da ti drze ulozak i da ne zamazes svoje normalne gacice.. Ja sam nosila 5 dana u bolnici i jos par dana doma.. Najbolja stvar ikad, ne stezu,nije vruce(kad hormoni poslje poroda polude znojis se ko gica🙈) ma milina. A i poslje carskog su super jer ih mozes navuc preko reza da te ne zulja

One su mekse ili sto... Ok.... Ako neka ima neka mi slika pakiranje... Al svakako cu potrazit uzet.    U DE sam nez kako se to zove ovdje... A u oko mi nisu upale u dm..... Kupim paket dva... Jer u bolnicu rekli su nemoram nista nosit sve imam u sobi od njih. Al za doma da ne saljem muza prve dane za to nesto sto evo i sama tek shvacam sto je... Hvala na odg puno ❤️

Mila12
    12. Kolovoz 2021. 21:37

Sanjarka88 hvala ti ❤️😍
    Rita37 hvala ❤️! Uf jaki puno prenesenih bebica imamo na ljetnim, ali i jako puno pozitivnih iskustava sa poroda i bas mi je drago zbog toga. Meni je druga beba, ali se nadam također nekom boljem iskustvu ovoga puta 

Lollypop
    12. Kolovoz 2021. 21:41

Rita37🤰

Lollypop

Rita37🤰

japanka.

One su mekse ili sto… Ok…. Ako neka ima neka mi slika pakiranje… Al svakako cu potrazit uzet.  U DE sam nez kako se to zove ovdje… A u oko mi nisu upale u dm….. Kupim paket dva… Jer u bolnicu rekli su nemoram nista nosit sve imam u sobi od njih. Al za doma da ne saljem muza prve dane za to nesto sto evo i sama tek shvacam sto je… Hvala na odg puno ❤️

Mekane su, da.. Ma vjerujem da ih u svakoj ljekarni mora biti ☺️ 

Mila12
    12. Kolovoz 2021. 21:48

Ja nosim gacice inace xs a za prvi porod i sad ovaj sam si uzela M velicinu abrifix, mekane i nisu me stezale, savrsene, a prvi porod sam bila dugo u bolnicu i ja sam i mrezaste dosta mjenjala pa kad sam sve svoje potrosila dok mi mama nije nove donjela sam od cimerice uzela i ne znam koje je imala ona, ali te druge su mi bile katastrofa 😬

• sunce7
    12. Kolovoz 2021. 21:56

Rita ja sam ove uzela u Dm-u: https://www.dm.de/bella-mamma-woechnerinnen-slip-groesse-m-l-p5900516695477.html  dva paketa samo za kuce pa cemo vidjet situaciju..

Endzrue
    12. Kolovoz 2021. 22:44

Ti ulošci su komad debel 1cm otprilike. I nemaju krilca jer su veliki (chicco). 1 je dosta krvari se dosta. Ja sam 6 tjedana krvarila od kojih 6 dana sa chicco ulošcima ostalo vir pa normalni tj noćni. Netko malo krvari. Mrežica drmi to sve na mjestu. Nema šavova, ne urezuje se u kožu, ne grebe ožiljak i konce od rezanja. Ugl punoooo ugodnija stvar od gaća. Zna se dogodit da promijeniš uloške a mrežicu koristiš pola dana ili cijeli dan. Pogledaj malo na instagramu #postpartum il slično. Izbacit će ti slike žena u, tim mrežicama

Rita37🤰
    12. Kolovoz 2021. 23:04

sunce7

Ritaja sam ove uzela u Dm-u:https://www.dm.de/bella-mamma-woechnerinnen-slip-groesse-m-l-p5900516695477.html dva paketa samo za kuce pa cemo vidjet situaciju..

Jooj hvala ti... Bas cu sutra prosetat po njih 🙆😊❤️

Rita37🤰
    12. Kolovoz 2021. 23:06

Endzrue

Ti ulošci su komad debel 1cm otprilike. I nemaju krilca jer su veliki (chicco). 1 je dosta krvari se dosta. Ja sam 6 tjedana krvarila od kojih 6 dana sa chicco ulošcima ostalo vir pa normalni tj noćni. Netko malo krvari. Mrežica drmi to sve na mjestu. Nema šavova, ne urezuje se u kožu, ne grebe ožiljak i konce od rezanja. Ugl punoooo ugodnija stvar od gaća. Zna se dogodit da promijeniš uloške a mrežicu koristiš pola dana ili cijeli dan. Pogledaj malo na instagramu #postpartum il slično. Izbacit će ti slike žena u, tim mrežicama

Evo jesam... Hvala hvala... Sve mi je jasno...
    😊❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.